- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
bol bol sexbebğimin kilosu yerinde ben en güzeli doğumu hızlandırıcı birşeyler yapayım...
evet cnm buda ideal bir seçenek ama ben bir vajinusmus olayı yaşadım bir yıllık evliliğimde 5-6 kez ilişkiye zor girdim şükür ki hamile kaldım şimdi yaklaşık 6-7 aydır ilişkiye girmiyorum. eşimde o koca karnıma bakıp bana yanaşmaz diye düşünüyorum. oda çok korkuyor ya bebek hemen gelirse diyorbol bol sex
yürüyüş yap çömelme hareketi yap. sanki sezeryan bir doğum yöntemiymiş gibi baştan beri sezeryan istiyordum vajinama kimse bakmasın dokunmasın diyene de bakma. çok baskıcı toplumuz cinsellik ve cinsel organlar konusunda. kadınlar kendi organından korkuyor yapabilecekken normali denemiyor bile. sezeryan hayati bir durumda başvurulacak şeydir sadece. ins senin yolunda gider her şey kolay bir doğum olur.bebğimin kilosu yerinde ben en güzeli doğumu hızlandırıcı birşeyler yapayım...
merhaba hanımlar hamileliğimin son günlerinde şiddetli kaşıntılarım beni mahvediyor bütün vucudum karnım nasıl kaşınıyor anlatamam. gece yarısı başlıyor bu ızdırap sabah olunca uykuyla beraber sızıyorum o zaman diniyor. bütün vucudum kızarık kanlandı. ellerim yetmiyor kaşımaya kremler soğuk suyla duş bir nebze fayda veriyor sonra yine aynı dert beni delirtiyor. tahlillerim iyi çıkmıştı yani bir sıkıntım yokken bu haldeyim. dr. normal doğum diyen biri dayan diyor ama bugün gittim ölüyorum dedim. istediğin an sezeryan yapalım diyor. ama senin için ideali normal doğum dedi. kafam çok karışık sezeryanı düşünmemiştik hiç. sezeryan sonrasında neler olur karnımı kesecekler acısını ayılınca hissedeceksin sütün gelemeyecek bebeği kucağına alamayacaksın diyorlar. peki normal doğum nasıl. hele o vajina muayenesi çok acı. birde oraya çıkıp bebek çıkartacaksın vajinandan. yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal ben ne yapayım.
hangi ulkedesin bilmiyorum ama avrupada isen bosuna ugrasma gerek olmadikça sezeryan yapmazlar ..ayy ne kadar zor bisey ben yurtdisindayim burda mecburi normal dogum ama cokta korkuyorum Rabbim sag salim kurtarsin. Turkiyede gonullu sezeryan cok onu goruyorum face'te bi grup takip ediyorum belki 25ten fazla kisi dogum yapti sadece 2 kisi normal dogurdu. boyle oluncada acaba bende bi sekil sezeryanmi istesem diyorum ama eskiler nasil yapiyorsa bizde bi sekil yapicaz insallah az daha dayan bugun yarin gelir bebis zaten.
kızlar dr. bana vajinal muayene sonrası çok ideal bir normal doğum yaparsın demişti. şimdi açlma olursa kesik olmuyor mu? yani orayı kesmeden normal doğum olur mu?
kızlar dr. bana vajinal muayene sonrası çok ideal bir normal doğum yaparsın demişti. şimdi açlma olursa kesik olmuyor mu? yani orayı kesmeden normal doğum olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?