Çok üzüldümBen 14 saat suni sancı alarak normal dogum yaptım. Dogumdan 30 dk sonra ayaktaydım. Eve gelince yat kızım dinlen kızım cümlelerini dinlemedim, sonuç butun dikislerim açıldı, bir de enfeksiyon kapmış. Suanda kucağımda bebeğimle hastanede yatıyorum, antibiyotik tedavisi bitince yeniden dikeceklerbilseydim boyle olacağını gider sezeryan olur paşa paşa acımı çekerdim
Cok teşekkürler allice, neyse ki kızım yanımda onu yanıma almasalar olurdum herhaldeÇok üzüldümGeçmiş olsun, İnşallah sağlığınıza biran önce kavuşursunuz
Offf naptiniz ya? Gecmis olsun.Ben 14 saat suni sancı alarak normal dogum yaptım. Dogumdan 30 dk sonra ayaktaydım. Eve gelince yat kızım dinlen kızım cümlelerini dinlemedim, sonuç butun dikislerim açıldı, bir de enfeksiyon kapmış. Suanda kucağımda bebeğimle hastanede yatıyorum, antibiyotik tedavisi bitince yeniden dikeceklerbilseydim boyle olacağını gider sezeryan olur paşa paşa acımı çekerdim
arkadasiniz çok dogru soylemisDoğumdan önce ebe bir arkadaş, kolay olduğu için beklemiyorlar atıveriyorlar kesiği demişti. Normal doğum analarımızın yaptıkları gibi olmuyor yani. Açıkçası aşağıda hem de sonrasında mikrop üremesine bu kadar yatkın bir yerde kesik olmasındansa, üstte olmasını tercih ettiğimden sezeryan oldum.
Demirden korksam trene binmezdim sözü geldi aklıma. Yapacak birşey yok kendinizi sakinlestireceksiniz olumsuz şeyler dusunmeyeceksiniz. Sadece sizin başınıza gelmiyor gelmedi bu durum. Sonrasındaki mutluluk unutturur hepsini.merhaba hanımlar hamileliğimin son günlerinde şiddetli kaşıntılarım beni mahvediyor bütün vucudum karnım nasıl kaşınıyor anlatamam. gece yarısı başlıyor bu ızdırap sabah olunca uykuyla beraber sızıyorum o zaman diniyor. bütün vucudum kızarık kanlandı. ellerim yetmiyor kaşımaya kremler soğuk suyla duş bir nebze fayda veriyor sonra yine aynı dert beni delirtiyor. tahlillerim iyi çıkmıştı yani bir sıkıntım yokken bu haldeyim. dr. normal doğum diyen biri dayan diyor ama bugün gittim ölüyorum dedim. istediğin an sezeryan yapalım diyor. ama senin için ideali normal doğum dedi. kafam çok karışık sezeryanı düşünmemiştik hiç. sezeryan sonrasında neler olur karnımı kesecekler acısını ayılınca hissedeceksin sütün gelemeyecek bebeği kucağına alamayacaksın diyorlar. peki normal doğum nasıl. hele o vajina muayenesi çok acı. birde oraya çıkıp bebek çıkartacaksın vajinandan. yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal ben ne yapayım.
Ben sezeryan oldum doğum sonrası ağrım çok şiddetli oldu o yüzden kesinlikle normal doğum diyorummerhaba hanımlar hamileliğimin son günlerinde şiddetli kaşıntılarım beni mahvediyor bütün vucudum karnım nasıl kaşınıyor anlatamam. gece yarısı başlıyor bu ızdırap sabah olunca uykuyla beraber sızıyorum o zaman diniyor. bütün vucudum kızarık kanlandı. ellerim yetmiyor kaşımaya kremler soğuk suyla duş bir nebze fayda veriyor sonra yine aynı dert beni delirtiyor. tahlillerim iyi çıkmıştı yani bir sıkıntım yokken bu haldeyim. dr. normal doğum diyen biri dayan diyor ama bugün gittim ölüyorum dedim. istediğin an sezeryan yapalım diyor. ama senin için ideali normal doğum dedi. kafam çok karışık sezeryanı düşünmemiştik hiç. sezeryan sonrasında neler olur karnımı kesecekler acısını ayılınca hissedeceksin sütün gelemeyecek bebeği kucağına alamayacaksın diyorlar. peki normal doğum nasıl. hele o vajina muayenesi çok acı. birde oraya çıkıp bebek çıkartacaksın vajinandan. yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal ben ne yapayım.
bu zamana kadar çekmişin o kaşintıları biraz daha bekle 39 haftalık olmuşun bir haftaya sancın başlayabilir . Doktorunda demiş normale daha uygunsun diye . Birde nar dogum kasılmalarını başlatıyormş doktoruna sorup deneyebilirsin. Bende normal dogum yaptım ilk gunden bile çok agri hissetmedim iyileşmm çok çabuk oldu zaten sezeryan mecburi zamanlarda yapılması gereken bir ameliyat hakkında hayırlısımerhaba hanımlar hamileliğimin son günlerinde şiddetli kaşıntılarım beni mahvediyor bütün vucudum karnım nasıl kaşınıyor anlatamam. gece yarısı başlıyor bu ızdırap sabah olunca uykuyla beraber sızıyorum o zaman diniyor. bütün vucudum kızarık kanlandı. ellerim yetmiyor kaşımaya kremler soğuk suyla duş bir nebze fayda veriyor sonra yine aynı dert beni delirtiyor. tahlillerim iyi çıkmıştı yani bir sıkıntım yokken bu haldeyim. dr. normal doğum diyen biri dayan diyor ama bugün gittim ölüyorum dedim. istediğin an sezeryan yapalım diyor. ama senin için ideali normal doğum dedi. kafam çok karışık sezeryanı düşünmemiştik hiç. sezeryan sonrasında neler olur karnımı kesecekler acısını ayılınca hissedeceksin sütün gelemeyecek bebeği kucağına alamayacaksın diyorlar. peki normal doğum nasıl. hele o vajina muayenesi çok acı. birde oraya çıkıp bebek çıkartacaksın vajinandan. yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal ben ne yapayım.
o kaşintilar buyuk ihtimalle kilo aldıgın için vucut genişliyor deri geriliyor ve çatliyor bu yuzden kaşinti oluyor derin gerildigi için ilk dogumda daha sık ve çok olur çokmu kilo aldın kaç kilo hamile kaldınkaraciğer tahlili yapıldı bir sıkıntı çıkmadı. hamile kaldığım günden bugüne kadar kaşıntım vardı ama son dönem çatlakların olduğu yerler daha da kaşınır oldu kaşıdıkça yara olmaya başladı. dayanmak imkansızlaşıyor gece yarısı ağlıyorum dua ediyorum Allahım günümü aydınlığa kavuştur diyorum çok zorlanıyorum. eşim bana acıyormuş artık aldır çocuğuda kurtulalım ne bu işkence ya. diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?