Sezeryan mi normal mi?

Bircan91

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2015
142
62
18
34
Selam kızlar,

Benim sorunum kolay doğum yapmak ya da acıdan kaçmak değil. Hatta acıya dayanıklılığım yüzünden normal doğumu da çok istiyorum. Ama şöyle bir şey var, benim eşim THY de kabin görevlisi ailem de Almanya'da. Doğumda ailem olmasa da eşim bulunsun istiyorum ve benim eşimin çok yatı uçuşları oluyor. Amerika Avrupa Asya Afrika her yere gidiyor ve orada 2-8 gün arasında kalabiliyor. Sizce sezeryan tercih etmeli miyim?

eşiniz yanınızda bulunma ihtimali yok ise kesinlikle ailenizin yanına gidip orada dilediğiniz şekilde doğumu gerçekleştirirsiniz,en azından yalnız olmazsınız

eşiniz yanınızda bulunma ihtimali yok ise kesinlikle ailenizin yanına gidip orada dilediğiniz şekilde doğumu gerçekleştirirsiniz,en azından yalnız olmazsınız
Ailem Almanya da o da imkansız maalesef çünkü artık Almanya da sigortalı değilim.

canım her şekilde doğum sonrasnı düşünmek zorundasın,yalnız kalma ihtimalin var ise ailen de yanına gelemiyorsa tabi ki normal doğumu tercih et,en azından 2 güne ayağa kalkar bebeğinle ilgilenirsin.sezeryanın sonrasında bakımı çok zor sen kendinle mi uğraşıcaksın bebekle mi o daha zor olur senin için.

Bi sikintn yoksa normal yap bnce onun tadi bambaskadir ve sen gidemiyrsan ailenden birisi mutlaka gelsn hayrli olsn

Sezeryan doğumdan 3 gün sonra herşeyi yapabilir hale gelmiştim ben açıkcası sen bilirsin ama sezeryan doğum yapsan eşin ne kadar yanında durabilir?
Mesela 1 hafta durursa zaten sana yeter artar bile.

Yalniz kalmak ile dogum sekli icin sezaryen niye dusundugunu pek anlamadim.yaninda olsun diye.mi istiyorsun.

eger zorunlu sezeryana alinma durumunuz yoksa,bebek cok iri degil ve doktorununz normal dogurabileceginizi soyluyorsa tabiki ilk secenek olarak normal dogumu tercih edin.
sezeryan hayat kurtaran bi operasyon,ameliyat..doktorunuz gerekli gorurse zaten yonlendirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…