Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebeğin durumuna göre doğum belirleniyor sancınız mı var belirti olarakArkadaşlar 34 haftalik hamileyim. Doğum belirtileri var ama beni normal doğuma alsınlar istiyorum. Sizleri kaçıncı haftalarda normal doğuma veya sezeryana aldilar? Neye göre aldılar?
Bunu doktorlar son dakika belirliyor Durumuna göreArkadaşlar 34 haftalik hamileyim. Doğum belirtileri var ama beni normal doğuma alsınlar istiyorum. Sizleri kaçıncı haftalarda normal doğuma veya sezeryana aldilar? Neye göre aldılar?
Ben 34.haftada sezaryen doğum yaptım. Ikizlerden biri hiç hareket etmedi diye nst çektirmeye gittim ertesi gün suyu az diye aldılar.Arkadaşlar 34 haftalik hamileyim. Doğum belirtileri var ama beni normal doğuma alsınlar istiyorum. Sizleri kaçıncı haftalarda normal doğuma veya sezeryana aldilar? Neye göre aldılar?
Evet sancilarim başladı benimBebeğin durumuna göre doğum belirleniyor sancınız mı var belirti olarak
Doktorunuza bi görünün belki sancıyı durdururlarEvet sancilarim başladı benim
35+5 ‘te aniden suyum geldi sancılarım başladı normal doğum yaptım. Bebeğin pozisyonu ve benim sağlığım normal doğum yapmaya müsaitti.Arkadaşlar 34 haftalik hamileyim. Doğum belirtileri var ama beni normal doğuma alsınlar istiyorum. Sizleri kaçıncı haftalarda normal doğuma veya sezeryana aldilar? Neye göre aldılar?
Sağlıkla büyüsünler canım kaç kilo doğdular acabaBen 34.haftada sezaryen doğum yaptım. Ikizlerden biri hiç hareket etmedi diye nst çektirmeye gittim ertesi gün suyu az diye aldılar.
41 haftada bebek asagi inmedigi icin zorunlu sezeryanArkadaşlar 34 haftalik hamileyim. Doğum belirtileri var ama beni normal doğuma alsınlar istiyorum. Sizleri kaçıncı haftalarda normal doğuma veya sezeryana aldilar? Neye göre aldılar?
Biri 2160 biri 2170 gram doğdular.Sağlıkla büyüsünler canım kaç kilo doğdular acaba
Bir aksilik çıkmazsa 39+0 da sezaryen olur demisti öylede oldu. Planlı sezaryende bebek erken gelmeye kalkmazsa doktor 38. Hafta bitince bir tarih veriyorArkadaşlar 34 haftalik hamileyim. Doğum belirtileri var ama beni normal doğuma alsınlar istiyorum. Sizleri kaçıncı haftalarda normal doğuma veya sezeryana aldilar? Neye göre aldılar?