Yeni doğum yaptım büyük oğluma karşı vicdan azabı çekiyorum

Hdasmn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2021
63
19
38
27
Merhaba hanımlar doğum yapalı 14 gün oldu sezeryan oldum anca toparlandım ilk günler çok zordu oğlumda 3 yaşında aşırı değişti saldırıyordu ısırıyordu ne yapsam rahat vermiyordu ona karşı tahammülum düştü ve bir kaç kez bağırdım sonra kendi kendime ne yapıyorum ben dedim şuan aşırı vicdan azabı çekiyorum küçüğü istemiyor ilgi hep ondaydi ona haksızlık etmiş gibi hissediyorum sürekli aglama isteğim var içimde kocaman bir boşluk var dolduramiyor gibiyim

Merhaba hanımlar doğum yapalı 14 gün oldu sezeryan oldum anca toparlandım ilk günler çok zordu oğlumda 3 yaşında aşırı değişti saldırıyordu ısırıyordu ne yapsam rahat vermiyordu ona karşı tahammülum düştü ve bir kaç kez bağırdım sonra kendi kendime ne yapıyorum ben dedim şuan aşırı vicdan azabı çekiyorum küçüğü istemiyor ilgi hep ondaydi ona haksızlık etmiş gibi hissediyorum sürekli aglama isteğim var içimde kocaman bir boşluk var dolduramiyor gibiyim
Allah anali babali buyutsun suan sizde zor bi donemden geciyorsunuz oda ilgisiz kaldigini dusunuyordur ama size dusen buyuguyle ilgilenmek bebisi emzirirken yada kucaginiza alirken ilk once buyuk cocugunza bak sende tasi bak seni seviyor vs gibu cumleler kurarak onu sevmesinj kabullenmesini saglayin lohusa donemindesinz bu yuzden bagirmanizda normal aglamanizda

Allah yardımcınız olsun 3 yaş zor bir yaş zaten hele erkek bebeklerde birde lohusalık olabilir haliyle bizde insanız ve sabrımızın bir sınırı var olabiliyor böyle şeyler bebekle ilgili ona görevler verebilirsiniz kabul etmesi için bezini getirir misin? Emziği düştü verir misin vs gibi belki hoşuna gider, Allah analı babalı büyütsün evlatlarınızı☺

Yaaa benim çocuklarımın arası 1 bucuk yaş. Gerçekten insan büyüğüne haksızlık etmiş gibi düşünüyor. Yaşadığınız duygular gayet normal. Bağırmanız istemsizce olmuştur herkesin yaşayabileceği bir durum bir dahakine daha dikkat edersiniz sadece çünkü oda daha küçük. Evet çok sor ama zamanla düzene girecektir oda kardeşine alisacaktir çok zorlandığınızda çocuğunuzun agresif davranışları arttığında pedagog yardımı alabilirsiniz. Yoksa ufak kıskançlıklar vs gayet normal durumlar bebek büyüdükçe iletisimleri arttıkça daha kolay oluyor birbirleriyle simdiden oyun oynamaya başladılar emekleyerek kaçıyorlar benden büyük kızım bebeğe yemek yediriyor elinden tutup yürümeyi öğretiyor ben hep büyüyünce oyun oynayacaksınız beraber park gideceksiniz o senin en iyi arkadaşın olacak vs dedim sizin çocuğunuz daha büyük daha çok anlar sizin söylediklerinizi bol bol konusun onunla anlatın sorumluluk verin bebekle ilgili

Back
X