Sezeryan olacak arkadaşlar. Lütfen yardım edin.

djarum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2013
356
13
118
Diğer
Arkadaşlar merhaba. Birşey danışmak istiyorum sizlere. Benim noremalde 40 haftam 21 temmuzda doluyor. Bugün doktora gittik. Sezeryan tarihi için 18 ya da 19 unda alırız dedi.Diğer kontrolde belli olacak net tarihi. Henüz kesinleştirmedik ama çok geç dğeil mi yaa?? Sezeryan yapacak arkadaşlar sizlere doktor ne zamana tarih verdi. Çünkü nette okudum en geç 39. haftada alınıyormuş. benim de 39. haftam 7-13 temmuz:44::44::44:

O bebeğin durumuna göre doktor karar verir anne karnında daha iyi büyüdükleri için ileri tarih daha iyi zaten o dönemde sürekli kontröle gidersin aksi bi durum olursa hemen alır için rahat olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba benimde 40 haftam 21 Temmuz'da ama dr gebeliğin başında 14 Temmuz'da bebeği alırız demişti. Şu anda 30.haftanin içindeyim ve önümüzdeki hafta kontrolüm var bakalım tarih için bi değişiklik olur mu bilmiyorum.

Açıkcası o bebeğin ilerki haftalardaki durumuna göre değişir ama anne karnında ne kadar kalırsa o kadar iyi bebek yani ama bildiğim kadarıyla karın çevresi geriden gelirse bebeğin erken alıyolar kordon dolanırsa boynuna erken alıyolar yani bu tarz şeyler olmadıktan sonra en sona kadar beklemek en iyisi

Merhaba benımde 29 temmuza denk gelıyor doktorum 19 temmuzda alırız dedı bana da çok kısa geldi tarihi ama yınede en garantısı önumuzdekı kontrolde bellı olucak..

En son ki kontrolünde ultrasonda bebek bir hafta önden gidiyor demişti dr acaba bu da erken sezeryan olma sebebi mi bilen varmı.?

Cnm benimde 12 temmuz gorunuyor ama doktor aksilik olmazsa haziran sonu dedi.keske biraz daha bekleyebIlseler.

Benim normal doğum tarihim 31 temmuz ama henüz sezeryan için tarih alamadım çünkü şuanda doğum yapmayı düşündüğüm şehirde değilim ondan benim belirsiz ama ya bir hafta öncesi ya da 2 hafta öncesi olur herhalde

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ilk gebeliğinizse 39 haftada bile sezeryan olabiliyor son anda olduğu gibi
ama benim gibi 2. bebeğiniz ve sezeryansanız 39 geç sancı gelirse dikişleriniz için sakıncalı olur benimki 20 gün önceden alınacak nasipse

teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. benim ilk gebeliğim. ama hhaklıyım sanırım endişelerimde. hemen hemen herkese 10 gün öncesi tarih veriliyor. bende temmuz 11 ya da 14 uygun diye düşünmüştüm. araya haftasonu girdiği için olmaz 12 ve 13 ü. bakalım bizim de haftaya belli olacak.

ama benim gibi 2. bebeğiniz ve sezeryansanız 39 geç sancı gelirse dikişleriniz için sakıncalı olur benimki 20 gün önceden alınacak nasipse

Benimde 2.bebegim ve sezeryan olacak sizin gibi banada 39.haftada demisti ama sanki içimden bi his biraz daha erken olcakmis gibi geliyor şuanda 30.haftam bitmez üzere ve daha şimdiden kasılmalarim var umarım çok da erken olmaz.

Merhaba benımde 29 temmuza denk gelıyor doktorum 19 temmuzda alırız dedı bana da çok kısa geldi tarihi ama yınede en garantısı önumuzdekı kontrolde bellı olucak..
benimde 28temmuz bdt 1gun var aramizda :) ikinci bebegim banada 15ve 20si arasini sec dedi :)

Cnm cok cok erken trih vermis senmi istedin yoksa doktormu oyle istedi benim 28temmuz bdt en erken 15 engec 20temmuz dedi ayni ikinci bebis

33+0 zaman bana hiç geçmiyorrr doktorum biraz olumsuz konuştu erken doğum hakkında doğarsa küvözde kalır sorunlu bebek olur felan diye canım sıkıldı...
kaç kg?

Ben oglumu 37+0da kontrole gittigimde dogum yaptim 3000gr dogdu en azindan 37haftaya girse sknti olmaz..en son 28haftada gittim 1350grdi..seninki nekadar oldu..ayrica ben ultrason olcumlerine pek inanmiyorum doguma girerken ogluma 3650gr dedi 3kilo dogdu

Back
X