sezeryan olupta dikiş yerleri belli olan varmı>>>>

hxixztutkunu!!!

(((())))
Kayıtlı Üye
8 Mart 2007
361
1
96
40
Konya
kızlar ikiz hamileyim genelde sezeryan oluyomuş ikizler tep korkum dikiş yerleri belli olması belli oluyo sezeryan olan varmı...ve ağrısı ne zaman geciyo ameliyatın

tabi ki belli oluyo.. kesi var sonuçta. ilk zamanlar kırmızı oluyo. sonra beyazlıyo.. ama çok aşağıda olduğu için görünmüyo zaten. çok can sıkıcı bir durum değil yani

Doğum yapalı 22 ay oluyor hala uyuşuk ve öle çok belli olan bi iz yok sonuçta son dikiş yeri estetik dikiş oluyor........ama karnın sarkarsa hiç görmüyorsun bile

Benim de 22 ay oluyor, estetik dikişti ama her iki başı koyu kahverengi kaldı, ortalar biraz daha iyi, sadece bir kısmı tamamen iyileşip beyazlaştı. Dikiş yerim değil ama, dikiş yerimle göbek deliğim arasındaki bölge hem uyuşuk, hem de hassas ilginç bir şekilde. Sorunlu bir ameliyat da değildi, dikiş yerlerimi kontrole gittiğimde de bir sorun yoktu ama böyle oldu işte. Herkesin iyileşmesi farklı. Bir arkadasım var mesela, bahsettiğim o beyazlaşan yer gibi bütün izi, belli bile olmuyor.

Ameliyatın agrısı 2 gün sonra geçiyor, o hafta yatkten kalkarken zorlanmıştım. 1 hafta 10 gün içinde tamamen iyileşirsin yani.

Son düzenleme:
inşallah sağlıkla bebeklerini kucağına alırsın da tek korkun dikiş izi olur.öyle belli olmuyo zaten ince beyaz bi renk alıyo belli olmuyo üzülmene değmez hiç canım hayırlı doğumlar dilerim.

dikiş yeri çok aşağıda ve çok büyük değil çizgi gibi yani rahatsızlık verecek şekilde değil, en azından benim için..
ağrısı olur başlarda sonuçta kesik ve ameliyat yeri yani.. uyuşukluk bende hiçç yok..
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..

kızlar ikiz hamileyim genelde sezeryan oluyomuş ikizler tep korkum dikiş yerleri belli olması belli oluyo sezeryan olan varmı...ve ağrısı ne zaman geciyo ameliyatın

kişiden kişiye değişiyor galiba. bazılarının cildinde yara izi hemen yok oluyor bazılarında kalıor. mesela benim belli bile değil.
sezeryan yeri uzun zaman geçmesine rağmen ara ara ağrıyanlar var bende hiç ağrı sızı birşey yok. arkadaşının dikiş yeri kabarık aşırı derecede belli onu görünce çok şaşırmıştım . ama işte dediğim gibi cilt yapısı ile alakalı. ha belli olsa ne olucak ki zaten iç çamaşırın dikiş yerini kapatıyor.

yok yok.benim 2 ay oluyo sezeryan olalı,çoğu gitti.gerçi geçen iltihap aktı o da erimesi gereken ipliğe vücüdum tepki verdiğinden dışarı atmasıymış.onun dışında iyi.ha ğrı tabi olur sonuçta ameliyat ama değer inan.çocuk için herşeye değer.

ende 8,5 ay once oldum ameliyat.Kenarlar beyazladı yavas yavas da beyazliyor ama zaman alicak gibi gozukuyor.ben hic rahatsiz degilim dikis yerinden.hatta karnimda smayl var diyorum bu sekilde )
kucucuk bir kesi.
ilk 3 gun agri oluyor sonucta ameliyat bu arkadaslarin dedigi gibi.
uyusukluk yok bende cok sukur.
ama ilk 3 ay gibi vardi.

benimde 1 yıl oldu sezeryan olalı ara ara sızlar ani ters hareket edince o bölgem acır ve benim baya kabarık aslında utanıyorum eşime karşı napim yaa benim elimde olan bişey değil ya doktorun amatörlüğü ya malzeme kötüydü yada bünyemle alakalı uzun süre aylarca uyuşuktu ama çok aşağıda olduğu için önemli değil napalım..

ilk doğumum sezeryandı ikinci doğumumda tabi ama ikincisi ikizdi aynı yerden kesmişlerdi yorumlarda yazdığı gibi aşagıdan kesiyorlar zamanla iz çizikgibi duruyor doğum sonrası acı oluyor ben uyuşturan ağrı kesici serum taktırmıştım özelde doğum yapmıştım çok faydası oldu NOT sezeryanla doğum yaparsan narkozdan ayılırken içinden gecenleri söylüyorsun ben kaynanamla ilgili kötü konuşmuştum oda odadaymış duymuş:18:

Back
X