Sezeryan sonrası adet olamadım

MadamElifs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2018
126
63
98
29
Merhaba arkadaşlar
Sezeryan sonrası bebeğimi kaybettim.
2 ay oldu ve adet olamadım. Normal midir acaba?
Birde dikiş yerimin üstüne karnımın eti düşüyor yani pot duruyor nasıl anlatabilirim bilemedim. Bu normal mi ve geçer mi?
Birde ağrılarım devam ediyor

2 hafta önce doktora gitmiştim sorun yok demişti hatta spora başla demişti evde kendi kendime yapıyorum ama çok az yapıyorum. Daha pilatese gidebilecek durumda hissetmiyorum kendimi. Benim gibi olan var mı

Sezeryanla alakası yok emziriyorsan prolaktin yüksek olunca geç oluyor, benim 1bucuk sene olmamıştı ilkte, bunda bakalım ne kadar olmayacak, bu arada dikkat et, iyi korunmazsan hamile kalırsın

Sezeryanla alakası yok emziriyorsan prolaktin yüksek olunca geç oluyor, benim 1bucuk sene olmamıştı ilkte, bunda bakalım ne kadar olmayacak, bu arada dikkat et, iyi korunmazsan hamile kalırsın
Tam okumadınız sanırım bebeğimi kaybettim yazmıştım.. bu nedenle emzirmiyorum
Yinede yorumunuz için teşekkürler

Çok özür dilerim gerçekten dikkatli okumamışim, çok özür dilerim, rabbim acını hafifletsin

Başınız sağolsun.. konuyla ilgili bilgim yok ama sezeryan sebebiylemi kaybettiniz bebeğinizi?

Ve karınınız zamanla gerilerek eski halini alacaktır henüz çok erken. Özel kemerler var doktorumuza sorup öyle birşey kullana bilirsiniz

Merhaba konuşmuştuk daha önce ben de bebeğimi kaybettim 40ım yarın çıkıyor ama hala lohusa kanamaları kesilmedi. Az geliyor ama bitmedi yani. Sizin Lohusalığınız kaç gün sürdü uzun sürdüyse henüz yumurtlama olmamıştır belki. Bi de sizin de çok kanamanız olmuştu sanırım öyle olunca rahim ve hormonlar biraz geç toparlanabiliyormuş normal olabilir o yüzden.

Evet bana 10 ünite kan takılmıştı maalesef… benimde kanamam 45 gün sürdü

Sağolun yok başka sebeplerle kaybettim ve baya uzun konu geçmiş konulardan görebilirsiniz

Benim ara ara dikiş üstümde iç taraf ve rahmimde garip ağrılar oluyor sizde de olur mu can sıkıcı sanki tekrar kanamam olcak diye korkuyorum. Özellikle dışarı çıkıp eve geldiğimde oluyor

Benim ara ara dikiş üstümde iç taraf ve rahmimde garip ağrılar oluyor sizde de olur mu can sıkıcı sanki tekrar kanamam olcak diye korkuyorum. Özellikle dışarı çıkıp eve geldiğimde oluyor
Benim normal doğumdu ama son günlerde biraz ağrı oluyor hatta lohusalık bitmeden adet mi olucam diye düşündüm. Kas ağrıları da oluyor bende hala. Bi de benim de yürüyüş yaptığımda, yorulduğumda falan kanama da artıyor. Harekete bağlıdır diye üstünde durmuyorum doktora gittiyseniz sorun yoktur bence yakında adet olursunuz

Anladım başınız sağolsun Rabbim kucağınızı doldursun inşallah
Tekrar düşünmüyorum Allah isteyen herkese nasip etsin
bilmiyorum ki benim ilk kaybımda 31. Hafta normal doğumdu o zaman 1 ay sonra adet olmuştum. Sezeryanla alakalı bir durum mu bilmiyorum ama şu an sanki daha geç olacakmış gibi hissediyorum birde hamilelikten beri çok zorluklar çektim kan kaybettim derken bir arkadaşım 1 seneyi bulsa şaşma dedi. Emzirmedim ama sütüm geldi bu kez onla ilgiside olabilir

Emzirenlerinki o kadar uzun sürüyormuş ya sanmıyorum. Süt geldiyse bile önemli olan prolaktin hormonu. Daha düşmemiştir belki. Aslında bi hormon tahlili verseniz iyi olur. Size dostinex vermediler mi bi de, bana doğum sonrası ilk 2 gün verdiler ve hiç süt gelmedi. Ona rağmen hala pembe-kırmızı lekenmeler. Bugün muayeneye gidicem bakalım yumurta görücek mi doktor

Süt gelmemesi için 2 tane hap içtim ama 1 ay sonra geldi bende anlamadım. İlk kaybımda da verilmişti o zaman kesilmişti. Hormon tahlili vermem lazım evet. Bende 5-6 gün sonra gideceğim yine. Benimde dünden beri fazlaca beyaz-sarı tarzda akıntı ve içinde hafif kan gördüm. Kaşıntı vs olmadığı için enfeksiyona yormadım. Sizde doktor sonrası beni bilgilendirir misiniz

Bence beya-sarı akıntı olması iyi. Yakında biticek demektir tam beyaza döndükten sonra adet başlıyormuş. Ben şimdi geldim kalınlık görüldü tam temizlenmemiş. Plasenta parçası mı diye beta verdim. Ya da kan parçası ve doku. O yüzden kanama devam ediyor büyük ihtimalle. Plasenta ise ilaç alacakmışım sabır diliyorum ikimize de valla.

İnşallah uğraştırmayacak ve sizi sıkıntıya sokmayacak yada çözümü kolay olan bir şeydir canınızı sıkmayın geçecek Allah’ın İzniyle. Benim kanama bitmişti işte tekrar böyle beyaz sarımsı akıntıyla hafif kan gelince endişe ettim. Bakalım doktor bana ne diyecek yine sonuçlarınız çıkınca burdan yazarsanız aynı durumları yaşayanlara ışık olur

Başınız sağolsun. Allah en hayırlı zamanda en hayırlı evladı nasip etsin. Tüm kötü günlerinizi unuttursun.
Ben sezeryan izi üzerinde ki potluk için yazıyorum. Evet ilk başta bende de oldu. 1 sene sonra kilom tamamen normale dönünce kayboldu

Allah razı olsun ama artık düşünmüyorum travma oluştu bende. İki kötü kayıp yaşadım ve ölümden döndüm. Allah isteyen herkese nasip etsin. Potluk dediğiniz gibi inşallah geçer peki ağrılarınız ne zaman geçmişti

Şiddetli ağrılar 15 günde geçmişti. Ama hafif ağrı sızı 2 ayı buldu bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…