• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan sonrası baş ağrısı boyun tutulması

Bendeniz07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2018
576
345
53
32
Merhabalar Cuma günü sezeryan oldum ve ertesi günü baş ağrlarım başladı kafamı kaldıramaz hale geldim yataktan kalkıp bebeğimle bile ilgilenemiyorum başımı kaldıramıyorum boynum sırtlarım çok ağrıyor acile gittim doktora gittim serum vuruldum sanamasın demiyor hafifletmiyor bile böyle bir durum yaşayan oldu mu lütfen yazınn bilgi verebilir misiniz

Merhabalar Cuma günü sezeryan oldum ve ertesi günü baş ağrlarım başladı kafamı kaldıramaz hale geldim yataktan kalkıp bebeğimle bile ilgilenemiyorum başımı kaldıramıyorum boynum sırtlarım çok ağrıyor acile gittim doktora gittim serum vuruldum sanamasın demiyor hafifletmiyor bile böyle bir durum yaşayan oldu mu lütfen yazınn bilgi verebilir misiniz
Yakın bir arkadaşımda olmuştu 1 ayda anca toparlamıştı kız kendini. Onun narkozdan kaynaklıymış sanırım yinede baş ağrısı ne olur ne olmaz tomografi vs çektirin derim önlem amaçlı çok geçmiş olsun 💐

Bende de olmustu dr sordugumda narkizdan demisti . ben bayilacak gibi oluyodum . bol kahve icersen fayda ediyo .gecmis olsun

Yakın bir arkadaşımda olmuştu 1 ayda anca toparlamıştı kız kendini. Onun narkozdan kaynaklıymış sanırım yinede baş ağrısı ne olur ne olmaz tomografi vs çektirin derim önlem amaçlı çok geçmiş olsun 💐
Bana da narkozdan diyorlar çok teşekkür ederim hergün bir ümit bekliyorum geçicek diye çok kötü bişi

Sade neskafe içtim hatta ilk sıvı aldığımda doktorum kahve verdi 2 gün boyunca içtim hiç sorun yaşamadım...

Valla benim kendiliğinden geçmedi boyun ağrım. Dicloron ile anca. Oda zaten doktor izinli. Sezeryan sonrası vuruluyor.

Spinal anestezi mi oldunuz?

Baş boyun agrisi ilk ay oluyor.
Bel agrisi biraz daha uzun suruyor.
Ben de kac defa doktora gittim sonuç alamadim.
Zamanla gecti kendiliginden.

Baş boyun agrisi ilk ay oluyor.
Bel agrisi biraz daha uzun suruyor.
Ben de kac defa doktora gittim sonuç alamadim.
Zamanla gecti kendiliginden.
Bel ağrısı ne zaman geçti? Doğum yapalı 3 ay oldu spinal oldum her sabah bel ağrısı ile uyanıyorum

Bel ağrısı ne zaman geçti? Doğum yapalı 3 ay oldu spinal oldum her sabah bel ağrısı ile uyanıyorum
8 ay oldu ben sezeryan olali.
6.ayda agri azaldi diyebilirim.
Yaklasik bir aydir hiç agri hissetmiyorum.
Ben de her sabah agri ile uyaniyordum çok kötüydü.
Tek tarafli yatmayin sürekli pozisyon degistirin ve geniş yatakta yatin faydasi oluyor az da olsa.

Back
X