Sezeryan sonrası baş ağrısı boyun tutulması

Merhabalar Cuma günü sezeryan oldum ve ertesi günü baş ağrlarım başladı kafamı kaldıramaz hale geldim yataktan kalkıp bebeğimle bile ilgilenemiyorum başımı kaldıramıyorum boynum sırtlarım çok ağrıyor acile gittim doktora gittim serum vuruldum sanamasın demiyor hafifletmiyor bile böyle bir durum yaşayan oldu mu lütfen yazınn bilgi verebilir misiniz
Baş ağrısı değil de boyun tutulması olmuştu bende
Doğum yaptığım gün berbat olduğunu hatırlıyorum sezaryen yerinin acısını duymadım bile
4 gün kaldık sürekli ağrı kesici iğne yaptılar

Ben kadar süre sürdü bana da öyle dediler ama dayanılcak gibi değil ya kahve bile sanki işe yaramıyor kaç bardak içiyordun günde
Benim cok surmedi bi hafta kadar sonra gecti ama ben gunde 6 ,7 kahve ictim nescafe . bide zararlida olsa kola ictim arada cunku cok agri vardi bebegi bile emziremiyodum

Bel ağrısı ne zaman geçti? Doğum yapalı 3 ay oldu spinal oldum her sabah bel ağrısı ile uyanıyorum
Benim 10 ay oldu hala bel agrisindan duramiyorum . ama bebegim kilolu ve kucaktan inmiyo oda tetikliyo olabilir . gundelik hayatta baya zorluyo beni bel ağrısı malesef

Benim cok surmedi bi hafta kadar sonra gecti ama ben gunde 6 ,7 kahve ictim nescafe . bide zararlida olsa kola ictim arada cunku cok agri vardi bebegi bile emziremiyodum
Ben bişi içemiyorum ki miğdem bulanıyor sürekli ayağa kalkınca çıkarıyorum kahvaltı bile yapamıyorum mama aldık bebeğe süt yetmiyor doymuyor sanırım bişi yiyip içemediğim için

Back
X