canım ben 4 yıl oldu.bendede sezaryenden sonra yaranın uç kısmında akıntı ve kızarıklık vardı.kuru tutarak atlattım.bence sırt üstü yattığında sık sık açıp havalandır.aşırı bi durum varsa tabiki doktorun görmesi en iyisi
kızlar slm ...
20 gun once genel anestezi ıle bebegımı dunyaya getırdım cok sukur...
fakat dıkıs yermın uc kısmında 1 cm kadar acıklık var gıbı vede sulu akıntı var gıbı cok degıl hafıf ama bıde kokuyor cok fena..gobegımde cok sarktı ve yaramıın uzerını kapatıyor ondan da terlıyor olabılır dıye dusunuyorum...cok korkuyorum ... dr tekrar amelıyat derse dıye korkuyorum bırde ıltıhap olursa sıkıyorlarmı s bu sıkma ıslemıde cok can yakıyormus dogrumu ?yasayanlar varmı bu durumu aranızda?ayy tekrar dıkıs atılırmı offf(
canım bende seninle aynı sorunu yaşadım ama açıklık yoktu bende.. bende 3 ay önce sezeryan oldum.. doğumdan 15 gün sonra hafif yara yerimde akıntı gibi sarımsı bir ıslaklık oluyordu..benimde göbeğim dikiş yerimi kapıyor buda karnın genişlemesiyle alakalı ben 4 kg bebiş dünyay getirdim o yüzden sarkma oluyor... vede dikiş yerini kapıyor neyse canım dediğim gibi bendede oldu ben doktora gittim doktorum kontrol etti iltihaplanma değil bu dedi sadece ödem yapmış olabilirdi dedi makasın ucuyla dikişin başladığı yerle bittiği yerde ufacık bir miktar delik açtı minicik bişey..birazda sıktı baktı iltihapmı diye.. sonrada bezle kapadı orayı 3 gün yüz üstüü karnının üstüne yat dedi birde ilaç verdi iltihap kurutucu benim geçti sonra,,şimdi çok şükür bişeyim kalmadı o deliklerde zaten 3-4 gün içinde kendiliğinden kapandıı... iltihap olsa ateşlenirsin o diki yerinde yanma olur birde kızarır orası sürekli bana doktorum demişti çünkü... ama sen genede doktorunla görüş... sana yardımcı olabildiysem ne mutlu...:içelim:
neyse yarın annem ızın alıcak ve gıdıcez beraber ...kızlar sızce kadın dogumcumu daha ıyı anlar genel cerrahmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?