sezeryan tecrübelerinizi bekliyorum

uzun zaman önce bir dua topiginde beraberdik bebegin olmuş çok sevindim.Allah uzun sağlıklı ömürler versin inşallah

sizin suyunuz azar azar gelmiştir belki..
benim suyum mesela patlamıştı resmen göl gibi olmuştu.. hastaneye gidene kadar paçalarımdan akmaya devam etti.. gece vaktiydi birde doktor 1 saate geldi acil sezeryana aldılar oğlumun havasızlıktan bölge bölge morlukları vardı ..

Bende belden aşağı anestesizyle oldum. Bele iğne vuracakları zaman doğru pozisyonda durmak lazım.. sonra uyusuyorsun bebeği çıkartırken sallaniyirsun biraz..acı yok..altı yedi saat sonra uyuşma bitiyor..iki günde toparlanırsin.. özetle

Yok benim suyumda sabah birden geldi hatta rahat bir kova vardı korktum ama yinede bekledik aksama kadar az az gelmeye devam etti

Benimki de durduğum yerde patladı resmen.. hiç unutamıyorum o anı.. hastaneye gidene kadar karnım baya bir inmişti. . Gece hasta bezi taktık, ona rağmen yatak ıslanmıştı.

Epidural sezeryan oldum iki doğumumdada. Sadece bebeği çıkartmarını hissediyorsunuz. Uyumak hiç istemedim ilk ben gördüm bebeklerimi sildiler giyindirdiler kucagıma koydular harika bir duyguydu. Sonrasında ağrım çok oldu maalesef ama 1 hafta sonra ağrıdan sızıdan eser kalmadı.

Ya galiba epidural olucam. Ama son anda korkarım uyutun beni diye bağırırım diye çok korkuyorum

Bu arada bu güne kadar gittiğim doktorum hastaneden istifa etmiş. Bir aydır izinli diye biliyordum ve nst ye girmek için aynı hastanedeki başka bir doktora gidiyordum. Sonra doktorumun istifa ettiğini başka bir hastaneye geçtiğini öğrendim. İkinci doktor bana sezaryen için 14 temmuza gün verdi. Bugün ilk doktorumun hemşiresi mesaj çekti. Doğum için yeni geçtiği hastanede 12 temmuza doğuma çağırıyor bayramdan sonraki pazartesi ara ayrıntılı konuşalım dedi. İnanın çok kararsız kaldım ve buda beni strese soktu. Siz olsanız hangisini seçerdiniz? İlk doktorum bugüne kadar beni ortada bırakmış sayılır mı? 10 gündür ondan haber bekliyordum.

Cnm bende sezeryan olucam yüksek ihtimal ama ben kabul etmeyi düşünmüyorum belden uyusturulmayi korkarım kesin bayılırım. Dayanamam onlar beni orda keserken ben izleyemem bende isterim bebeğimi görmeyi ama suan için Hayır :))

Canım vicdan azabı cekmene gerek yok bence.
Herkesin şartları farklıdır. Demekki o zaman öyle olması gerekti.
Herkesten önce ya da herkesten sonra... Önemli olan o kocaman gözlü sevimli yavrunla göz göze gelmen, ilk karşılaşmaniz... Sezaryen stresini unutturacak kadar büyük bir duygu..
İyi ki anne oldun, o minik yavrun için bu fedakarligi iyi ki istoyorsun.
Kendini kötü şeylere sartlama..
Güzel şeyleri düşün herşey güzel olsun.
Sevgiler...

Son düzenleme:
İşte bende ilk hamileliğimde böyle düşündüm ve pişman oldum. Şimdi istiyorum ama cesaretlenmek için herkese soruyorum.

Ben genel anesteziyle sezaryen oldum ve uykudan uyanir gibi uyandim. Zerre kadar da agrim yoktu. Bazilari cok kotu uyaniyor agrilar icinde. Acaba kullanilan narkoz mu farkli?

Ben hiçbirşey görmedim.
Ortulerle kapatıyorlar zaten, tavanda da ayna gibi bir yansıtıcı yoktu.
Korkmayin..
Sezaryen dogum videolari izlemeyin de, kimsenin doğum hikayesini de dinlemeyin.
Sizin sezaryeniniz eşsiz ve size özel olacak.

Canım o tamamen anestezi uzmanının ve kadın doğum doktorunun bilgi ve tecrübesine bağlı .seni psikolojik olarak rahatlamatmaları da önemli ameliyat Ekibinin.altı ay önce spinal anestezi ile doğum yaptım arada çektiğim bel Ağrı'larımın dışında hiçbir sıkıntım olmadı Hamd olsun ki..kesinlikle hiç bir şey hissetmiyorsun ve Bebek on dk geçmeden kucağında .benim kadar korkan yoktu ama bayılmaktan daha çok kırkıyordum.zaten örtü örtüyorlar kesinlikle bir şey anlaşılmıyor .yslnız çokcesaretin yoksa tansiyonun düşebiliyor sakin olmalısın.çok çok rahat doktorunda neşeli ise süper geçer.doktorum çok neşeli olmasına be beni rahatlatmasına rağmen ayaklarımı oynatmaya çalışmıştım salak gibi hissetmeyince çok korktum ve tansiyonum düşmüştü hemen sakinleştirici iğne yaptılar .sakın kıpırdamaya calışma .panik yapmışım bosuna Nasıl olduğunu anlamadım bir baktım yavrum ağlıyor .zaten her seye karşı önlem alıyorlar bir şey ters giderse sen anlamazsın bile hemen bayıltırlar .çok eğlenceli bir tecrübe :)yalnız basını çok oynatırsan ameliyat Esnasında bas Ağrı'sı yapıyor .onu doktorun söyler zaten.sağlıklı ve kolay doğumlar dilerim :)

Arkadaşlar peki iki doktor arasında ne yapmalıyım? Son dakikaya kaldı.. çok canım sıkkın.. ikisinden de randevu aldım ama kararsızım..

Bazen doktorların eli de ağır olabiliyor .benim srzeryanım çok iyi geçmesine rağmen on gün ben de yürüyemedim desteksiz kalkamadım ameliyat anı çok keyifli .yalnız çok acı çektim ,ama benim acı eşiğim de çok düşüktür Kaş'larımı aldırırken bile zıplarım :)Bir de güçsüzlük oluyor basen bacaklarımda sizde de oluyor mu

Hamilelikte n kalma bacak ve kalça kramplarım doğumdan sonra da uzun süre devam etmişti. Kasdettiğiniz buysa.,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…