- Konu Sahibi incitanemm
ben spinal sezeryan oldum ,böyle bişey olmadı,bunuda ilk defa duydum valla.daha önce kimseden duymamıştım çok ilginç..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
walla arkadaşlar dün sezeryan olan bir arkadaşımada söyledim narkozdan ayılınca odaya alıyorlar dedi vede karnıma bastırıyorlar dedi vede alttan elini sokup pis kanı boşalttılar dedi hatta lohusalıkta fazlada kanaman olmadı dedi
arkadaşlar sezeryan olduktan sonra narkozdan ayılınca odaya alıyorlar sonrada ebeler rahime ellerini sokup kanı boşaltıyorlarmış ve bu çok acı veriyormuş...:1shok: benim sorum şu neden narkozdan ayılmadan bu işi yapmazlarki bide hakikatten çok acıyormu duyduğuma göre bayağı içeri sokuyorlarmışş ellerinidelikafadulden çokkk korkuyorummmmmmmmm
walla arkadaşlar dün sezeryan olan bir arkadaşımada söyledim narkozdan ayılınca odaya alıyorlar dedi vede karnıma bastırıyorlar dedi vede alttan elini sokup pis kanı boşalttılar dedi hatta lohusalıkta fazlada kanaman olmadı dedi