sezeryan yapanlar bir bakabilirmi??

ben spinal sezeryan oldum ,böyle bişey olmadı,bunuda ilk defa duydum valla.daha önce kimseden duymamıştım çok ilginç..

ben de genl anestezi ile sezeryan oldum... öyle bişey olmadı... başkasından da duymadım...
zaten kirli kanı atıyosun lohusalığın boyunca...

ben narkozdan ayılırken oldu ben amelıyathanede ayıldım ayıldıgımda karnıma bastırıyolardıı oıslemı amelıyathanede yapıyolar odada degıl

benim de karnıma bastırdılar ama ellerini sokmadılar...
evet o karnıma basılırken felaket acımıştı canım...

walla arkadaşlar dün sezeryan olan bir arkadaşımada söyledim narkozdan ayılınca odaya alıyorlar dedi vede karnıma bastırıyorlar dedi vede alttan elini sokup pis kanı boşalttılar dedi hatta lohusalıkta fazlada kanaman olmadı dedi

walla arkadaşlar dün sezeryan olan bir arkadaşımada söyledim narkozdan ayılınca odaya alıyorlar dedi vede karnıma bastırıyorlar dedi vede alttan elini sokup pis kanı boşalttılar dedi hatta lohusalıkta fazlada kanaman olmadı dedi

iyi de ben anlayamıyorum elini nereye sokuyor? çok afedersiniz bir açılma olmuyor ki aşşağıda el girebilsin. bence extreme durumlarda yapılıyor olabilir ama ben ilk kez duyuyorum böyle birşeyi..

incitanem sen en iyisi bunu dogum doktoruna sor o sana soylıcektır dogumdan sonra ve once neler yapılıcagını sende boylece içini rahatlatırsın..

arkadaşlar sezeryan olduktan sonra narkozdan ayılınca odaya alıyorlar sonrada ebeler rahime ellerini sokup kanı boşaltıyorlarmış ve bu çok acı veriyormuş...:1shok: benim sorum şu neden narkozdan ayılmadan bu işi yapmazlarki bide hakikatten çok acıyormu duyduğuma göre bayağı içeri sokuyorlarmışş ellerinidelikafadulden çokkk korkuyorummmmmmmmm

Neeee ben epidural sezeryan oldum ama kimse elini sokup kan filan boşatmadı. Gece boyunca doktorumun asistanı gelip ağrım sızım var mı diye kontrol etti ve 2 kez yanılmıyorsam pansuman yaptı. Kim söylediyse sıkı atmış bence

Bende iki defa sezeryan oldum bana böyle birsey yapmadilar zaten dogumda cekiyorlar o kanlari daha niye Rahimindeki kani bosaltsinlar:bbo:
Bende kum torbasi koymuslardi dogumdan sonra....

canım o narkozun etkisi ile öyle sanmıştır. yada sallamış. alttan elini sokmak diye birşey yok. bir tek o öyle dedi diye asılsız birşey için hem kendini üzmenin hemde bütün sezeryan olacakları korkutmanın alemi yok

ben de ilk defa bööle bişi duyuyorum??
bana sadece pansuman yapıp,serumumu değiştirdiler..
spinal oldum çok rahattı,akşam 8 de çıktım sabah yürüdüm ,öğlen aşağı yukarı koşturuodum:))
hiçç korkma Allah analı babalı büyütsün:)

Hiç böyle bağnazca,iğrenç bişey duymamıştım..bende sezaryanla doğum yaptım..Ebeler elini sokuyomuş rahime ,kanı boşaltıyomuş haaa!!! Böyle ilkellik böyle pislik olurmu yaa...buna izin veren doktora da,yapan ebeye de çok selamlar yolluyorum burdan!!!!! Ne zaman kurtulucaz şu ilkellikten millet olarak Allahımmm!!

ne kadar saçma bişi yaa..olurmu öle şey.. yaranın içine el sokup temziliceklerdi bekle...kim dedi bunu sana ...gerçekten kızdım ne hakları var insanları bu kadar korkutmaya..

Valla bende 47 gün önce sezaryenle doğum yaptım ve hiç öyle birşey yaşamadım. Odaya geldiğim ilk saatlerde hemşire gelip popomu havaya kaldırıp indirttiriyodu. Bu sayede kan kendi kendine akıyodu zaten. Bikaç saat sonrada tamamen bitmiş oldu ve normal kanama şekline döndü. Hiç korkma saçma bu söylenenler a.s.

valla canım ben 5ay önce sezeryan oldum yok oyle bişi ya sallamıslar sana dogumdan once her kadına eger normal olucaksa rahimde acılma varmı diye bakıyorlar o sezeryan için gecerli deil normal dogum için gecerli parmak sokup bakıyorlar cok deil ama biraz can yakıyor eger senin sezeryan olman kesinse bole bişiyi sana yapmıyorlar eger naormal olma ihtimali var sa acılma varmı yokmu ona parmakla bakarlar ama pis kanı temizleme diye bişi yok sezeryanda

Bir yaşıma daha gırdım,bende 2 ay once sezeryanla dogum yaptım ama hıc boyle bısey yasamadım,40 gun boyunca gıdıyo valla pıs kanlar,ebeleremı kalmış kan temızlemek?gonlun rahat olsun sacmalamıslar,hemde ıyı sacmalamıslar..

Back
X