sezeryan yapanlar bir bakabilirmi??

canım sana bunu söyleyenlerin hepsi aynı yerde mi doğum yapmış...
belki o hastanede yapıyorlardır sadece...
çok kişiden duyduğunu söylüyorsun çünkü...
bence doktorunla konuş bu psikolojiyle girme doğuma...
ama normalde yok öyle birşey...
sağlıcakla al kucağına inşallah bebişini..

hönk :1shok: o ne ya ilk defa senden duyuyorum sezeryan la doğum yaptım öyşe bişey yaşamadım canım ya kim dedi bunu sana kulaktan dolmamı yoksa doktorunmu söyledi bikere bebek alındıktan sonra rahmini temizliyorlar diye biliyorum ondan sonra dikiyorlar

öyle bişey bana da olmadı sadece göbeğimin üztüne ağırlık koydular 1-2 saat o durdu kan hızlı çıksın die o kadr

canım 18 ay önce bende sezeryan oldum ilk kez duydum böyle bişey şaşırdım valla yok öyle bişey

benim doğumum özel hastanede oldu devlet hastanelerideki durum nedir bilemiyorum

kızlarrrr iiçdeki pis kanı alıyorlarmış belkide siz nazkozluyken olmuştur o işlem benim çevremdeki sezeryanlılar bunu yaşamışlar..walla

hayatım kim öle bişi sölemişse sana doğru deil istersen doktorunada danış açık açık anlatır.Ben sağlık çalışanı olduğum için serzeryan ameliyatlarına giriyorum.Açık ameliyat olduğu için batın bölgesinden itibaren yapılan kesim sonrası gerek içerdeki amnion sıvısı gerekse kan zaten vakumlanıyor.Tüm bu işlemler kesilen yer kapatılmadan önce bitiyor.Çoğu doktorda zaten kapatmadan önce kanama kontrol yapıyor.Yani alttan bi müdehale yok için rahat olsun cnm

karnımın üstüne biraz bastırdılarr dediğin kan çıkma işlemi içinn ve evet baya acıdıı. ben hemşirenin kolunu kırıodum az daha can havliyle.. ama öle rahime el sokma falan olamas sanmam

tabikide var eger orda biriken artık kanı boşaltmazlarsa sancı yapıyo o kan...ama anlattıgın gibi hunharca ellerini sokup degil.aletler ve gazlaı bezler yardımıyla temziliyorlar ve bunu narkoz altında ypıyorlar

arkadaşlar sezeryanda sunta olayı varya onunla ilgili bir sorum olucak sezeryanı önceden belli olanlar zaten gününde birde aç gidiyorlar yani tuvalet ihtiyacını görmüş oluyorsun nyie sunta takarlarkii????

bende ilk defa duydum yok ya ya atmislar yada o kadina yapilmamasi gereken islem yapilmis.
sadece amaelyattan cikinca yarim saat sonra her 5 dakikaya bir gelip karinin üstünden bastiriyorlar benim ilk sezeranda farkli uyusturmuylardi kadin gelip bastirdikca ben kadina agzima geleni sayiyordum kii iscicredeyim rahatsin:))) anlamiyorlar ama ikinci sezeryanimda bir saat uyucuk kaldi vücüt kadin yine bastirdi ama bu sefr hic hissetmedim.

Arkadaşım senin anlatmaya çalıştığın şey hani şu ellerini sokup acıtyolar dediğin şey sonda herhalde. Küçük kardeşim doğduğunda annem de canının çok yandığını söylemişti sonda çıkarılırken. Hasta baygınken idrarını tutamaz herhalde diye takıyorlar sanırım tam olarak ben de bilemiyorum

yok canım o ellerini sokup rahmi temizleme başka sorum du bu farklı bir sorumdu sonta talılıyormuş idrar ihtiyacı için

inci tanem daha ameliyata girince takiliyor uyusturduktan sonra idrar icin sonradan takilmaz o 2 gün sonrada cikariyorlar bizim burda cünki vücüt uyusuk oldugu icin idrarin geldigini bile anlamiyorsun

bu kadarınıda ilk kez duyuyorum pis kanı temizlemek için saçma bi yalan atılmış alttan zaten kanama olduğu için üstten karına bastırarak kontrol ediliyor bu kadar insan korkutulmaz ama lmaz:

valla kızlar ben dogum yapali 7 ay olacak..ama bana yaptilar hemşire gelipelini soktu içerdeki kani boşaltti..biraz aci oluyor ama cok fazla degil..rahim acikligini ölçtüklerigibiaciyor..ayrica yalan degil arkadaslar..baziarkadaslar öyle yazmiş benim başıma geldi yani

iyi de sezeryanla doğum yapanlarda rahim açılmıyor ki. bir açıklık yok elini nereye soktuğunu gerçekten merak ettim. siz normal doğum diye gidip sezeryan oldunuz sanırım. doktoruma sordum yok böyle birşey dedi. ben hala anlayamadım ya neyse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…