sezeryan yapanlar bir bakabilirmi??

incitanemm

oyunu sen bozuyosunnn
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2009
257
0
116
Diğer
arkadaşlar sezeryan olduktan sonra narkozdan ayılınca odaya alıyorlar sonrada ebeler rahime ellerini sokup kanı boşaltıyorlarmış ve bu çok acı veriyormuş...:1shok: benim sorum şu neden narkozdan ayılmadan bu işi yapmazlarki bide hakikatten çok acıyormu duyduğuma göre bayağı içeri sokuyorlarmışş ellerinidelikafadulden çokkk korkuyorummmmmmmmm

yok öyle birşey arkadaşım, benim 2. sezeryanım olucak ilkinde böyle birşey yaşamadım etrafımda da yaşayan yok :)

ilk defa duyuyorum bana öyle birsey yapmadilar ben de genel anestezi ile olmustum.yasamadim böyle birsey....nerde yapiyliromus ki??

ıyyyy ne iğrenç bi yalan atmışlar.
ya sezeryan olacak kişiye söylenecek lafmı bu??
yok öyle bişey arkadaşım. 2 sezeryan oldum, öyle bişey olmadı.

kızlarrrr iiçdeki pis kanı alıyorlarmış belkide siz nazkozluyken olmuştur o işlem benim çevremdeki sezeryanlılar bunu yaşamışlar..walla

valla canım çevrendeki sezeryanlılar yaşamış ve bunu net olarak hatırlıyorlarsa demekki narkozluyken yapılmamış! ee o zaman biz neden böyle birşey hatırlamıyoruz. hem normal doğum olmadığından bir açılma olmuyor ki afedersiniz el/kol girsin.
yok böyle birşey, ameliyat esnasında temizleniyor içiniz. belki siz sezeryan olmayın diye söylenmiştir. ama emin olabilirsin yok böyle birşey..

bana yaptılar cnm ama emin ol rahim açıklığını ölçtükleri zamanki kadar acımıyor rahat olabilirsin zaten kanaman olduğu için genital bölgen nemli oluyor ama rahim açıklığını ölçerken jel sürüp yapıolar o çok acıyor ayrıca el tamamen girmiyor sadece parmaklar

yok öle bişey ya nerden uydurulmuş . Pis kanı zaten kanamayla atıyosun bayağ kanaman oluyo , ilaçda içiyosun o pis kanı kanama yoluyla attırıyo .

kesinlikle öyle bişey yok. ben sezeryanla 2 tane doğum yaptım böyle bir şeyi ilk defa duyuyorum.
için rahat olsun arkadaşım.

canım ben epidural sezeryan olmuştum herşeyi anı anına hatırlıyorum böyle birşey kesinlikle yokkk

canım bende 2 çocuk dogurdum sezeryanla hiç öyle bir şey yaşamadım.
ilk defa duydum böyle birşeyi şaşırdım dogrusu.:1shok:

o ne ya. ameliyat esnasında zaten temizliyorlar rahmi henüz dikmeden. o esnada zaten baygın halde olursun. ameliyat sonrası ise 40 gün boyunca akıp gidiyor zaten kirli kan. benim karnıma kum torbası koydular ameliyat sonrası ama o hiç ağrıya sebep olmadı, aksine rahatlattı karnımı

yok cnm oyle bişey amelıyattan sonra hastanede kaldıgım surede gelıp kanamamı kontrol ettıler rahmıde kontrol ettıler ama alttan dııl karnıma bastırrak kontrol ettıler el kol bısey sokmadılar yani ama dikişli oldugun icin karnına bastırırıken acıdı tabı ama senın bahsettıgın gıbı bısey yok..

Bir yaşıma daha girdim. Ben spinal sezeryan oldum tamamen uyanık doğurdum.Hiç öyle birşey yapmadılar.Hemşireler arada gelip pansuman yapıp kontrol ediyorlar ama canını acıtmadan dışını temizleyip yeni ped koyuyorlardı.Hç acı yoktu.

Back
X