sezeryan yapanlar bir bakabilirmi??

bende sezaryanla doğum yaptım elini sokmuyor oraya doğuma gitmeden önce adbestimi yapmayım dıye bısey takmıslardı adını unuttum sımdı onunla krıstırarak kanı bosaltıyodu okadarda acımıyo elle karıstırma falan yok yani merak etme

yorumlarınızı vede tecrübelerinizi paylaştığınız için sizlere ne kadar tşk etsem azdıra.s. ben kararımı verdim sezeryan olucam bu ayki kontrolume gittiğimde doktoruma bunu dile getircem inşallah oda kabul eder..bir sorun çıkmazda kabul eder..hepinize teşekkürler arkadaşlar iyiki bu konuyu açmışımda neler olduğunu fikir edinmişim iyiki kk var:enbuyukkk:

canım şimdiden kolay doğumlar ama bence bişeye karar verme,hangi yol senin için ii olacaksa o olsun.sadece bil tabi nasıl olduğunu,korkma..a.s.

onu söyleyenler baya abartmış evet içindeki kan boşalsın diye kum torbası koyuyolar ama elini sokmuyolar ilk defa duyuyorum korkma yani öyle bişey yok

bende sezeryan oldum ama pis kanı öyle almıyolar.ameliyat sonrası odaya çıkıyosun ve karnına basıyolar bastıkçada pis kan alttan çıkıyo zaten.

Arkadaşlar 13 yıl önce Ankara da doğum yapmıştım epidural olduğu için herşey gözümün önünde oldu diyebilirim .Kesinlikle ne ağırlık koydular nede elle müdahalede bulundular. Şimdi 6 aylık kızım var ve İzmirde doğum yaptım gene aynı şekilde oldu. Duyunca şaşırdım inanın.

arkadaşlar sezeryan olduktan sonra narkozdan ayılınca odaya alıyorlar sonrada ebeler rahime ellerini sokup kanı boşaltıyorlarmış ve bu çok acı veriyormuş...:1shok: benim sorum şu neden narkozdan ayılmadan bu işi yapmazlarki bide hakikatten çok acıyormu duyduğuma göre bayağı içeri sokuyorlarmışş ellerinidelikafadulden çokkk korkuyorummmmmmmmm

sende sezeryanla yapacaksın herhalde
dogrudur cnm bende sezeryanla dogum yaptım ılk once lavman yapıyolar bu fazla acımıyo kendını sıkmassan sonra sonda takıyolar bu acıyo sonra o içerden kan temızleme olayına gelırsek sen karnının acısından ondan fazla acı duymuyosun merak etme ama sunu unutma sakın kendını sıkma yapılacak bu asamalarda hıcbırısınde kendını sıkma rahat bırak o zaman daha rahat oluyo
hayırlı dogumlar

Bende sezeryanla doğum yaptım valla anlattıklarının hiçbirini yaşamadım canım evet önce lavman yapılıyor acıyacak hiç birşey yok sadece tuvalet ihtiyacın varmış gibi hissediyorsun sürekli sonra sonda takılıyor oda inan bir anlık bir sey sıkmazsan kendini hiç birşey olmaz ve sonra doğuma alıyorlar çıktıktan sonra bana ne karnıma birşey koydular ne bastırıp ellerini soktular ilk gün yattım sonra yavaş yavaş yürüttüler ki bacaklarım çalışsın diye pis kan sonra zaten atılıyor korkmana gerek olacak bir şey yok rahat ol canım şimdiden hayırlı doğumlar canım

teşekkürler cevaplarınız için demekki her hastaneniz yöntemi başka başka bunu öğrenmiş oldum bakalım bu ay dokyorla konuşcam sezeryan diye inş. kabul ederde bir sorun çıkarmaz doktorum eğer yok olmaz falan derse başka hastaneye başlarım

arkadaşlar sezeryan olduktan sonra narkozdan ayılınca odaya alıyorlar sonrada ebeler rahime ellerini sokup kanı boşaltıyorlarmış ve bu çok acı veriyormuş...:1shok: benim sorum şu neden narkozdan ayılmadan bu işi yapmazlarki bide hakikatten çok acıyormu duyduğuma göre bayağı içeri sokuyorlarmışş ellerinidelikafadulden çokkk korkuyorummmmmmmmm

canım sana bunu kim dedi böyle bişey yok emin ol ben searyan oldum ameliyattan çıktıktan sonra seninle işleri bitiyor zaten sadece sonda takılı oluyor bacakların açılana kadar arada onu kontrole geliyorlar başkada bişey yok oda acıtmıoyr zaten ben şuan kadar kimseden böyle bişey duymadım o yüzden hiç böyle şeylere inanıp kendini korkutma

canım bende ilk defa duydum böyle bişey
sezeryanla yaptım doğumu ama sadece kanı boşaltmak için hafifçe kasıklarıma doğru eliyle bastırıyo -canını yakmayacak kadar tabi- kan boşalıyo

ben 8 gun önce sezeryan oldum

kendıme gelınce karnıma bastırarak alttan ıkı parmagıyla tuşe yaptılar bu işlemi 4 kez tekrarladılar ama herkese yaptıkalrını sanmıyorum el sokma dıye bırsey yok bıraz acıdı ama benden hiç kan gelmedı buyüzden yaptılar yerıne göre değişebiliyor mesela bana ne lavman yaptılar nede sonda taktılar

Ben epidural sezeryanla doğum yaptım ve doğumuma giren doktorum prof. doktor. Ayrıca üniversite hastanesinde kadın doğum ana bilim bölüm başkanı. Bunu söyleme sebebim şu böyle birşeyi ilk defa duydum öyle birşey olsa banada yaparlardı.Özel bir hastanede çok iyi koşullarda yaptım ayrıca doğumumu. Sezeryanda zaten karnın içerisini temizleyip öyle kapıyorlar. Kanama elbette oluyor ama başkalarının yardımıyla gelmiyor o kan kendisi adet kanaması gibi akıyor

Bana sadece sonda taktılar ve uyuşukluk geçince sonda çıkarıldı. Hiç kimsede karnıma bastırmadı hem dikişli yere bastırılırmı

ay çok komik yaa ,kimi demiş ilkellik ,kimi demiş saçmalık ,kandırmışlar ,iğrenç bilmem ne..bana yapıldı ve iykide yapıldı,hiç iğrenç ,pislik bişey değildi ,lohusalığımda bu sayede iki üç damla kanamam oldu o kadar ,sezeryan esnasında temizleniyor fakat dikimden sonra hala kanama devam ediyor..ve 40 gün boyunca bu kan akıyor ,bu işlem yapıldığında ise 40 günlük kanama 10 güne düşüyor ve azar azar geliyor..ayrıca el kol sokma diye bişey yok ,3 parmak sokup pis kanı akıtıyorlar ve bu acayip rahatlatıyor..lütfen bilmediğiniz ve yaşamadığınız konular hakkında bu şekilde konuşmayın iyaşamadık deyin duymadık deyin yeterli ...

Ben de sezaryen oldum, benim de başıma böyle bir şey gelmedi. Yaşayanlar varmış evet, ama herkese yapılmıyor. Normal doğumda olsun, sezaryende olsun, zaten rahim büyüdüğü ve bebek alındıktan sonra ufalması gerekteği için kanama oluyor. Normal yapmadığım için orada nasıl oluyor bilmiyorum, ama sezaryende ameliyat sırasında kanı aspire eden aletler kullanılıyor. Tabii ki bütün kanı çekmek mümkün değil, çünkü rahim hemen ufalmıyor, zaman gerekiyor. Daha sonrasında gelen kanamada rahmin normal haline dönmesi gerektiği için oluyor. Bana o şekilde alttan bir müdahale olmadı, ama ben 40 gün boyunca da kanamadım, bir hafta 10 gün sürdü kanamam, üstelik hiç ileri boyutta da olmadı. Belki bünyeden bünyeye farklılık gösterir diye bir önlem amacıyla yapılıyor bu işlem ama çoğunluk yaşamadığına göre pek de tercih edilen bir yöntem değil...

bende ilk defa senden duydum
kendını sıkmana gerek yok bole bısey olmıycak..
hayırlı dogumlar dılerım

yok öyle bişey canım ya, 15 gün önce sezaryenle doğum yaptım öyle bişey yaşamadım.kim sana dediyse fena sallamış yani....

Back
X