- 18 Kasım 2007
- 743
- 74
- 98
- 42
- Konu Sahibi derinsular
-
kişiden kişiye değişiyor galiba!
sezaryeni öyle "cici güzel şerbet lokum" tadında anlatmiş ki bazı arkadaşlar acaba ben yanlış bi ameliyat mi oldum diyesim geldi!
şartlar uygunsa kesinlikle normal yap!
sezzaryen başbelası bir durum
uyandıgında öyle dayanılmaz acılar olmuyor elbette
işin açıkcası hastane ayağı kolay, zor olan eve geldikten sonraki süreç
ilk 3-5 gün resmen kabus!
öksüremiyosun, hapsuramıyosun, gülemiyosun, oturdugun- yattıgın yerden birinin desteği olmadan kalkamıyosun
dikişler(gorunmesede) psikolojini inanılmaz etkiliyor
ilk sancılı günler geçti diyelim sonraki aylarda asla tam bi insan olmuyosun bana göre!
18 ocakta dogum yaptim 6-7 ay sonra havuzdan çıkarken kenara carptim karnimi da aman yarabbim!
davul patladı sanki içimde
nasıl bir aciydi anlatamam
zorunlu olmasa asla o masaya yatmazdım
lütfen çok güzel birşeymiş gibi "aman sezaryen ol rahatça kurtul" falan demeyin
hem bebeğiniz hem siz 1-0 yenik oluyorsunuz normal dogum yapmişlara göre
sen ne diye celallendin ki hacı?
Bunu ben değil bütün kadın dogumcular söylüyor
arkadaşlar boşuna birbirinizi kırıyorsunuz normal olan bir doğumu doktorlar artık sezeryan yapmıyo nede zor bir doğumu illa normal olsun diye üstelemiyor sezeryan yapıyorlar keyfi değil
bence sizde cok hafife almisiniz ameliyati sezeryan adi ustunde ameliyat 4 tane sezeryanla dogum yaptim hepsindedi inanilmaz acilar cektim bebeklerimi rahat rahat emziremedim hastanede yan odada benimle ayni gun normal dogum yapan bayan bacak bacak ustune atmis otururken ben yardimsiz yatagimdan kalkip wc ye gidemiyordum.....
çok korkuyorum ilk doğumum olacak 35. hafta dayim genel anest. istiyorum ama uyanırken sanki çok büyük bi acıyla uyancakmışım gibi hissediyorum tecrübeliler bilgilendirebilir mi
teşekkürler arkadaşlar yardımlarınız için peki epidurali yaparlarken o iğne katater falan çok can yakıyor mu
kızlar lütfenn abartmadan anlatalım tamm herşeyin normali güsel ama sebebler normal doğum olmasına izin vermiyo ilk gebeliğimde 37. haftada suyum azaldı bebeğin harektleri yavaşladı ve sezeryn la doğum yaptım tamm acı olmuyo diye bişey yok ama allah korusun ucunda da ölüm yok ilk uyanış ve ayağı kalkışı atlattın mı tamm gerisi zor değil ben hastaneden eve geldim hiç yatmadm annemin baskısıyla yatıyodum ve kendim kalkıyodum
normal doğumda da altta dikiş olmuyoo wc yaparken yanma olmuyoo her ikisinn de kendine göre zorluğu var rabbm herkese her iki doğumda da kolaylık versinn
ne dikişi tatlım artık lazerle yapılıyor o işlemler incecik bir çizgi altı üstü korkacak bişey yok yani öyle iğne iplik işi değil korkutma lütfen arkadaşı
çok korkuyorum ilk doğumum olacak 35. hafta dayim genel anest. istiyorum ama uyanırken sanki çok büyük bi acıyla uyancakmışım gibi hissediyorum tecrübeliler bilgilendirebilir mi
peki belden aşağısının uyuşturulduğunda daha mı az acı hissediyoruz?? genel mi tavsiye edersiniz epidural mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?