Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar sekiz ay once sezeryanla dogum yaptim fakat gobegim hala var ve hic gitmiycek gibi insanlarda canimi cok sikiyorlar normal dogum gibegi gider fakat sezeryan gitmez diye nasil gider bu gobek sizler ne yaptiniz
Kim demiş göbek kalır diye?
Pardon ama göbek gitmez diye totoyu devirip bir şey yapılmazsa tabii gitmez. Hamilelikle birlikte göbek kasları esniyor bir de yağ varsa daha büyük görüyor. Düzenli spor ve yediklerimize dikkat ederek göbekten kurtulabileceğimizi düşünüyorum.
Ben yediklerime dikkat etmeye başladım. İstediğim kiloya ulaştıktan sonra squat ve mekiğe başlayacağım. Bu arada yürüyüşe de devam. Kafama koydum gidecek bu göbek.
Şunu söyleyeyim yediklerime dikkat ederek biraz düzeldi göbeğim eskisi kadar şiş değil.
youtube ve instagramda sezeryan yapmış yabancı anneleri takip ediyorum,sporla hepsi taş gibi olmuş.
emziremedim, sezeryan oldum üstüne kalp hastalığım olduğu için çok fazla spor yapamıyorum.yemek dedinde bir şey yiyemiyorum ki.. yine de duruyorlarrr !!!![]()