Sezeryandan sonra hiç normal doğum yapan oldumu cevrenizde??

• Konu Sahibi Konu Sahibi Juliet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
J

Juliet

Ziyaretçi

küçük kızım sezeryan olmak zorunda kaldım açılma olmadı
gecen ay doktorum normal dogum yapabilcegimi söyledi
[/B]

Son düzenleyen: Moderatör:
ben hiç rastlamadım canım. ayrıca doktorun bunu söylemesine çok şaşırdım. çünkü normalde bile doktorlar sezeryan meraklısı oluyorlar bu riskli birşey , doktorun buna nasıl cesaret ediyor anlayamadım. eminsin dimi

ben hiç rastlamadım canım. ayrıca doktorun bunu söylemesine çok şaşırdım. çünkü normalde bile doktorlar sezeryan meraklısı oluyorlar bu riskli birşey , doktorun buna nasıl cesaret ediyor anlayamadım. eminsin dimi

Neden şaşırdın pardon anlamadım..

Doğru olan, normal doğum yapabilecek bir hamileye, illa ki normal doğum yaptırmaktır zaten..Onun ki de yapabilirsin normal demiş????????

Konuyu mu yanlış anladım acaba ben?

evet canım var benim ablam yaptı ilki sezeyan ikincisi normal doğumdu duyan bi şaşırıyordu hatta aralarıda yakın oğlu 5 kızı 2 yaşında ilki konyada ikincisi brükselde doğdu türkiyede yapan doktor hiç duymadım daha ama yavaş yavaş yaplır herhalde
benimde oğlum sezeryanle doğdu olursa ikincisinide sezeyanle doğururum herhalde bu koşullarda zaten normal yaptırırım diyen doktoru bulmak zor olsada yapamam

doktorumuz eger açılma olursa normal dogum yaparsın dedi

zaten açılma olmazsa sezaryanla alırım dedi

sezaryandan sonra normal dogum çok yaptırdırgını söyledi
bende sevindim hayırlısı olur inş..

neden riskli olsunki anlamadım?
eğer herşey yolundaysa sezeryanı gerektirecek bir durum yoksa tabiki normal olur öbür türlüsü saçma olur bence
bende sormuştum dr.uma bikere sezeryan oldum diye ikinciyede sezeryan olmak zorundamıyım diye
oda hayır yok öyle bişey ama iki çocuk arasında 3 sene olursa iyi olur demişti rahim tam olarak iyileşmiş olur demişti
ben kızımı mecburen sezeryanlan doğurdum çünkü makat posizyonundaydı ve dönmedi
eğer ilerde ikinci çocuğu düşünürsem herhangi bir sorun olmasa kesinlikle normal doğum istiyorum

doktorumuz eger açılma olursa normal dogum yaparsın dedi

zaten açılma olmazsa sezaryanla alırım dedi

sezaryandan sonra normal dogum çok yaptırdırgını söyledi
bende sevindim hayırlısı olur inş..

canım inşallah gönlünce olur
içini ferah tut herşeyin hayırlısı olsun

benim bir arkadaşımda sezeryandan sonra normal dogum yaptı szeryanı tabiki türkiyede ama normal dogumu almanya da yaptı sorunsuz oldu bebeği şimdi 3 aylık oldu bile çok memnun türkiyede mutlaka yapan doktorlar vardır hem doktor onay veriyorsa neden olmasın hatta bir akrabamızın bebeği ters geliyordu avusturya da bebeği çevirip normal dogum yaptırdılar on bir şok daha amerika da bir arkadaşımın ablası ikizlere hamile idi normal dogum yaptırmıslar ikizlere bile çok şaşrıdık süper bir olay ama çok çok zorunlu olmadıkça sezeryan olmaması

en güzeli normal olanı diyoruz ama son anda sezeryan istiyoruz. bende ilki sezeryandı şimdi ikinciye hamileyim son 2 ayım kaldı dr oda sezeryan olmalı dedi, dikişlerde açılma olabiliyormuş, aşırı basınçtan zorlanmadan tehlike yaratabilir dedi.

benim bildiğim yani türkiyede doktorların söylediği ilki sezeryan ise ikinci de sezeryan olmalı , dikişler nedeniyle bu şekilde yapılıyormuş , sanırım yurt dışında yapılıyor bu olay , türkiyede gerçekten duymadım böyle bişeyi ben de sositososito

peki türkiyedeki sorun ne ozaman?
yani sezeryan heryerde sezeryan değilmi
niye dr.lar ilki sezeryan oldu diye ikinciye öyle bi şart koşuyorlar
Allah'tan doğumumu yurt dışında yaptım ve ordaki dr.um kesinlikle öyle bişeyin olmadığını söyledi
birtek şart koştuğu iki bebek arasında en azından 3 sene geçmesi dedi oda rahimin tamamen iyileşmesi için

canım inşallah gönlünce olur
içini ferah tut herşeyin hayırlısı olsun

amin canım ilkim normal ikinci kızım sezaryan oldum..
ama 3. ü normal istiyorum 8 yıl geçti aradan..

benim bir arkadaşımda sezeryandan sonra normal dogum yaptı szeryanı tabiki türkiyede ama normal dogumu almanya da yaptı sorunsuz oldu bebeği şimdi 3 aylık oldu bile çok memnun türkiyede mutlaka yapan doktorlar vardır hem doktor onay veriyorsa neden olmasın hatta bir akrabamızın bebeği ters geliyordu avusturya da bebeği çevirip normal dogum yaptırdılar on bir şok daha amerika da bir arkadaşımın ablası ikizlere hamile idi normal dogum yaptırmıslar ikizlere bile çok şaşrıdık süper bir olay ama çok çok zorunlu olmadıkça sezeryan olmaması

doktorumuz riske atmadan ameliyat hane hazır olcak zaten.
donanımlı özel hastane. açılma varsa tabi günüm bitince.
dikişlerin açılması mümkün deil diyor..

en güzeli normal olanı diyoruz ama son anda sezeryan istiyoruz. bende ilki sezeryandı şimdi ikinciye hamileyim son 2 ayım kaldı dr oda sezeryan olmalı dedi, dikişlerde açılma olabiliyormuş, aşırı basınçtan zorlanmadan tehlike yaratabilir dedi.

bütün doktorlar bunu söylüyo..

benim bildiğim yani türkiyede doktorların söylediği ilki sezeryan ise ikinci de sezeryan olmalı , dikişler nedeniyle bu şekilde yapılıyormuş , sanırım yurt dışında yapılıyor bu olay , türkiyede gerçekten duymadım böyle bişeyi ben de sositososito

yurt dışında artık sezaryanlılarda normal doguma dönüyo.
ülkemizdede varmış özel hastanele ve üniversite hastanelerinde normal dogum yaptırıyolarmış

bende duydum ve şok olmuştum çünkü ozamanın şartlarında sezeryan bile wahşet gibiymiş. mahalleden komşumuzun ilki sezeryan ikincisi normal doğum olmuş. oğlu 34 kızı 30 yaşında.şimdiki gibi 15 cm kesip yapmıyorlarmış sezeryanı karnını boydan boya kesip yorgan gibi dikiyorlarmış. ikincisini normal doğurmuş hemde ewde doğurmuş hemde ebeyle. cahillikmi demeli cesaretmi bilemem ama hiçççte birşey olmamış hatta normal doğumuda kolay olmuş... şaka diil gerçek arkadaşlar ben bunu duyduktan sonra ilk doğumunu sezeryan yapmış birisi olarak ikinciyi kesinliklee normal doğurmayı istiyorum eğer ist.da yada bursada warsa sezeryan arkası normal doğum yaptıran dr. nolurrr lütfen adını söyleyin bana. kesinlikle bulur giderimmm.bilen warsa adını wersin lütfennn

[/B]

evet bir arkadasim ilkini sezeryanla ikincisinide normal dogum yapti..ve sorunsuz gecti doktorun normal yapabilecegini soylediyse hic korkma canim....

evet bir arkadasim ilkini sezeryanla ikincisinide normal dogum yapti..ve sorunsuz gecti doktorun normal yapabilecegini soylediyse hic korkma canim....

aa ne güzel benim bide 8 yıl geçti.
doktor açılma olursa yaptırım dedi
bazen sezeryandan sonra dikişe açılma olmazmış

arkadaşlar merak ettiğim bir şey var sezeryandan sonra normal doğum neden yurt dışında oluyorda burada olmuyor.orada problem olmayan dikişler burada problem yaratıyor.bence bu konu tamamen doktorunuzla alakalı.benim doktorum çok iyiydi sürekli bana olması gereken vajinal doğumdur derdi ama ne gariptirki gebeliğim boyunca ben kararımı vermiş olmama ve hiç bir sorun olmamasına rağmen benim sezeryan doğum isteyip istemediğimi sordu.neden bu kadar sezeryan doğum için uğraşıyorlar anlamadım.

ben geçen tv de bi doktoru izledim.. ikincisi normal olabilirmiş; yanlız suni sancı verilirse olmazmış kendiliğinden sancı olursa olabilirmiş

[/B]

Canım benim ablam ilk bebeğini sezeryanla dünyaya getirdi bebeğin kalp atışları yavaşlayınca acilen aldılar. İkinci bebeğini ise normal doğumla dünyaya getirdi. Doktor açık kapı bırakmıştı istersen normal istersen sezeryan diye. Ablam normal doğum yaptı ve gayet sağlıklılar bebeğin kafasının fazla büyük olmasına rağmen. İlk bebeğimde anneliği anlayamadım ama normal doğum yapınca güçlendim evet başardım dedim kendi kendime dedi ablam :)
Yani bu gayet normal canım ne mutlu sana :CüvCüv:

arkadaşlar merak ettiğim bir şey var sezeryandan sonra normal doğum neden yurt dışında oluyorda burada olmuyor.orada problem olmayan dikişler burada problem yaratıyor.bence bu konu tamamen doktorunuzla alakalı.benim doktorum çok iyiydi sürekli bana olması gereken vajinal doğumdur derdi ama ne gariptirki gebeliğim boyunca ben kararımı vermiş olmama ve hiç bir sorun olmamasına rağmen benim sezeryan doğum isteyip istemediğimi sordu.neden bu kadar sezeryan doğum için uğraşıyorlar anlamadım.

valla sorun yoksa ben hep normal dogumdan yanayımm

malessef doktor keyfi çok yapıyolar sezeraynı..
bence normal dene. daha saglıklı..

aaa ilk kez duyuyorum cnm dr olur diyorsa olurdur ozaman.

evt cnm yapan varmış çok yaptırdım dedi doktorum

yani deyebilirdi buda sezeryan olsun para için dünyanıın parasını alıyolar..

ben geçen tv de bi doktoru izledim.. ikincisi normal olabilirmiş; yanlız suni sancı verilirse olmazmış kendiliğinden sancı olursa olabilirmiş

evt suni sancı vermicekler kendi sancımı beklicez..

geldigi anda
olur dedi...

Canım benim ablam ilk bebeğini sezeryanla dünyaya getirdi bebeğin kalp atışları yavaşlayınca acilen aldılar. İkinci bebeğini ise normal doğumla dünyaya getirdi. Doktor açık kapı bırakmıştı istersen normal istersen sezeryan diye. Ablam normal doğum yaptı ve gayet sağlıklılar bebeğin kafasının fazla büyük olmasına rağmen. İlk bebeğimde anneliği anlayamadım ama normal doğum yapınca güçlendim evet başardım dedim kendi kendime dedi ablam :)
Yani bu gayet normal canım ne mutlu sana :CüvCüv:

evt canım ne güzel ablan sorunsuz yapmiş
normal dogumda daha güzel anlaşılıyo annelik bencede..
allah hayırlı dogumlar nasip etsin cümlemize.......:Saruboceq:

Back
X