J
Juliet
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Juliet
küçük kızım sezeryan olmak zorunda kaldım açılma olmadı
gecen ay doktorum normal dogum yapabilcegimi söyledi
[/B]
Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben hiç rastlamadım canım. ayrıca doktorun bunu söylemesine çok şaşırdım. çünkü normalde bile doktorlar sezeryan meraklısı oluyorlar bu riskli birşey , doktorun buna nasıl cesaret ediyor anlayamadım. eminsin dimi
ben hiç rastlamadım canım. ayrıca doktorun bunu söylemesine çok şaşırdım. çünkü normalde bile doktorlar sezeryan meraklısı oluyorlar bu riskli birşey , doktorun buna nasıl cesaret ediyor anlayamadım. eminsin dimi
doktorumuz eger açılma olursa normal dogum yaparsın dedi
zaten açılma olmazsa sezaryanla alırım dedi
sezaryandan sonra normal dogum çok yaptırdırgını söyledi
bende sevindim hayırlısı olur inş..
canım inşallah gönlünce olur
içini ferah tut herşeyin hayırlısı olsun
benim bir arkadaşımda sezeryandan sonra normal dogum yaptı szeryanı tabiki türkiyede ama normal dogumu almanya da yaptı sorunsuz oldu bebeği şimdi 3 aylık oldu bile çok memnun türkiyede mutlaka yapan doktorlar vardır hem doktor onay veriyorsa neden olmasın hatta bir akrabamızın bebeği ters geliyordu avusturya da bebeği çevirip normal dogum yaptırdılar on bir şok daha amerika da bir arkadaşımın ablası ikizlere hamile idi normal dogum yaptırmıslar ikizlere bile çok şaşrıdık süper bir olay ama çok çok zorunlu olmadıkça sezeryan olmaması
en güzeli normal olanı diyoruz ama son anda sezeryan istiyoruz. bende ilki sezeryandı şimdi ikinciye hamileyim son 2 ayım kaldı dr oda sezeryan olmalı dedi, dikişlerde açılma olabiliyormuş, aşırı basınçtan zorlanmadan tehlike yaratabilir dedi.
benim bildiğim yani türkiyede doktorların söylediği ilki sezeryan ise ikinci de sezeryan olmalı , dikişler nedeniyle bu şekilde yapılıyormuş , sanırım yurt dışında yapılıyor bu olay , türkiyede gerçekten duymadım böyle bişeyi ben de sositososito
[/B]
evet bir arkadasim ilkini sezeryanla ikincisinide normal dogum yapti..ve sorunsuz gecti doktorun normal yapabilecegini soylediyse hic korkma canim....
[/B]
arkadaşlar merak ettiğim bir şey var sezeryandan sonra normal doğum neden yurt dışında oluyorda burada olmuyor.orada problem olmayan dikişler burada problem yaratıyor.bence bu konu tamamen doktorunuzla alakalı.benim doktorum çok iyiydi sürekli bana olması gereken vajinal doğumdur derdi ama ne gariptirki gebeliğim boyunca ben kararımı vermiş olmama ve hiç bir sorun olmamasına rağmen benim sezeryan doğum isteyip istemediğimi sordu.neden bu kadar sezeryan doğum için uğraşıyorlar anlamadım.
aaa ilk kez duyuyorum cnm dr olur diyorsa olurdur ozaman.
ben geçen tv de bi doktoru izledim.. ikincisi normal olabilirmiş; yanlız suni sancı verilirse olmazmış kendiliğinden sancı olursa olabilirmiş
Canım benim ablam ilk bebeğini sezeryanla dünyaya getirdi bebeğin kalp atışları yavaşlayınca acilen aldılar. İkinci bebeğini ise normal doğumla dünyaya getirdi. Doktor açık kapı bırakmıştı istersen normal istersen sezeryan diye. Ablam normal doğum yaptı ve gayet sağlıklılar bebeğin kafasının fazla büyük olmasına rağmen. İlk bebeğimde anneliği anlayamadım ama normal doğum yapınca güçlendim evet başardım dedim kendi kendime dedi ablam :)
Yani bu gayet normal canım ne mutlu sana :CüvCüv: