Sezeryandan sonra hiç normal doğum yapan oldumu cevrenizde??

• Konu Sahibi Konu Sahibi Juliet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bir çok kişi var hem de hanımlar facebook ta aratma yerine ssvd yazın çıkıyor sezaryen sonrası normal doğum yapan anneler ben bir çok kez ikinci doğumu normal düşündüm fakat iş o raddeye gelince değişir mi bilemiyorum :)

Bende normal istiyorum 2 yil 3 ay gecmis olacak :(
Sezeryan cok feci

Merhaba arkadaşlar ben sezaryan sonrası normal doğum yaptım, 2 yıl arayla... Benim gibi inanın çok var yapan.. Facebook da "ssvd" grubu var oradan takip edebilirsiniz. Hangi illerde hangi doktorlar yaptırıyor, ssvd yapan annelerin doğum bilgileri vs. gibi öğrenebileceğiniz birçok konu var.

Merhaba arkadaşlar ben sezaryan sonrası normal doğum yaptım, 2 yıl arayla... Benim gibi inanın çok var yapan.. Facebook da "ssvd" grubu var oradan takip edebilirsiniz. Hangi illerde hangi doktorlar yaptırıyor, ssvd yapan annelerin doğum bilgileri vs. gibi öğrenebileceğiniz birçok konu var.
Ne güzel işallah normal duyguyu yaşarım

Merhaba arkadaşlar ben sezaryan sonrası normal doğum yaptım, 2 yıl arayla... Benim gibi inanın çok var yapan.. Facebook da "ssvd" grubu var oradan takip edebilirsiniz. Hangi illerde hangi doktorlar yaptırıyor, ssvd yapan annelerin doğum bilgileri vs. gibi öğrenebileceğiniz birçok konu var.[/QUOcanim kızım 11 aylık şuan 2 buçuk yaşında düşüne ki. Diyor eşim ben normal doğum için bekleyelim diyom oda doğana kadar olur diyo

Back
X