Sezeryandan sonra hiç normal doğum yapan oldumu cevrenizde??

• Konu Sahibi Konu Sahibi Juliet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşım sezeryan sonrası normal doğum yaptı 1 hafta önce. iki doğumun arasında 2 yıl var. doğumunu istanbulda yaptı

ben hiç duymadım. hatta hep "ilki sezaryen olduğu için 2. de sezaryen olmak zorunda" diye duyardım..

arkadasimin 4 tane bebisi var ilki sezeryan ucu normal
ve bir cok kisiyi gordum fransada sezeryan sonrasi normal doguran
demekki olabiliyor
ama turkiyedeki bir cok doktorun isine gelmiyor ..

bencede türkiyede bir çok şey doktorların işine gelmiyor
yurt dışında kesi atılmıyor kendi yırtılırsa dikiyorlar.
TÜRKİYEDE kolay çıksında beklemeyelim diye kesiyolar.kendin sancın olsa bile çabuk doğsun diye veriyolar suni sancı,sonra kıyran allah kıvran
yurt dışında keyfi sezeryan diye bişey yok
TÜRKİYEDE doktorların keyfi için normal doğumla saatlerce uğraşmak yerine yarım saatte kesip göndermek için,sudan sebeplerle yok efendim suyu az,yok sen dayanamazsın,yok sen bu çocuğu geç buldun değerli tehlikeye atmayalım.daha neler neler.
işin bide parasal tarafı var tabi orası dahada vahim.
annelerin korkularından faydalanıyorlar resmen kullanıyorlar bizi,bu yabancılar akılsızlardamı normal doğum yapıyorlar,onlarda sezeryan sonrası normal doğumdaki dikişler açılmıyoda türkiyenin suyundan havasındanmı dikişler açılıyor.
oy oy düşündükçe çıldırasın geliyor bu düzensiz düzen deli ediyor beni.
dahada yazasım varda vaktim yok şimdilik bu kadar

slm kızlar,konu eski tarihli olabilir ama benimde böyle bi sorunum var ilk doğumum böbrekte hidronefroz dan dolayı sezeryanla olmak zorunda kalmıştı şu an oğlum 3 yaşında ve ben 2 aylık hamileyim. Allah'tan bir mani olmaz ise 2.yi normal istiyorum fakat dr.um aile dostumuz olmasına rağmen tek kelime ile reddetti hatta dinlemedi bile beni kestrip attı. riske hiç gerek yok hem sen zaten sezeryanlısın diye.. hatay antakya da bilen duyan varsa sezeryan sonrası normal yaptıran dr. lütfen beni bilgilendirin..

3 4 gun once dogum yaptıgım hastanede kı her tarafa asılmıs afışler cok dıkkatımı cektı..

afişlerde ılk dogumunuz sezeryan oldugu ıcın 2. bebegınızıde sezeryan la kucagınıza almak zorunda degılsınız yazıyordu..

yanı oyle gorunuyor ki,ılk dogumunu sezeryanla yapan bır kadının 2. dogumunu da sezeryan olmak zorunda oldugu tabusu yıkılmıs oluyor...

evet benim doktorumda söyledi ilk sezaryen oldu benim 2.sinin normal olması için en az 2 yıl geçmesi gerekiyor dedi sonrası ise gidişata bağlı olduğunu söyledi
bende 2.yi normal istiyorum inşallah

İyiki bu sayfayi gordum artik takip ederim bende sezeryanliyim kizim 4 yasina geldi yani gerekli sure gecti ama eski drum normal yaptirirmi bilmiyorum
İstanbul avrp yakasindakiler normal dogum yaptiran hast ve dr isimlerini patlasirsa super olur
Gorusmek uzere

oğlumun kontralüne gittiğimde bi kadın geldi.
ilki sezeryanmış ikincisini normal yapıcam diye son noktaya kadar kendi bekleyip normal doğum yaptı yarım saatte çıktı doğumdan

ama doktor deyilde burda kadının marifeti var

halam iki sezeryandan sonra üçüncü çocuğunu normal doğumla dünyaya getirdi...hem de özel hastanede falan değil doğum hastanesinde...

aslında bu mümkün ama uterus dekolmanı riskinden dolayı hekimlerin birçoğu sezeryan sonrası normal doğuma karşılar.
ben de ilk bebeğimi sezeryanle dünyaya getirdim ama ikincide nasip olursa normal doğumu isterim tabi ki.

bu konuya ben de çok sevindim. eskişehirde sezeryen sonrası normal doğumu destekleyen doktor, hastane bilgisi olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.

yurt disindayim ilk dogumum bebegin sagligi acisindan sezeryan olmustu. ben de anne de bi problem yoksa ikincinin normal olabilecegini duydum . kontrolumde doktoruma soracagim. insallah paylasirim

bu sorunun cvp ben de çok merak ediyom canımm ya off yokmu aranızda lütfen :110: :KK16:

bursa da çekirge doruk ta sühendan benderli sezeryan sonraı normal doğum yaptırıyor bi tanıdık geçen ay doğumu onda normal yaptı bende çok isterdim ama onu bir ay geç tanıdım maalesef

bursa da çekirge doruk ta sühendan benderli sezeryan sonraı normal doğum yaptırıyor bi tanıdık geçen ay doğumu onda normal yaptı bende çok isterdim ama onu bir ay geç tanıdım maalesef
istabulda yokmu normal dogum yaptıran doktorlarr ya :KK12::KK61::KK43: lütfen

nerde bu doktor hastenesi özelmi devletmi

Back
X