Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 2 doğumuda sezeryanla yaptım. ilginç.... anneliği çok iyi anladığımı sanıyordum ama demek normal doğuranlar daha iyi anlıyormuş. :umursamaz:
ben 2 doğumuda sezeryanla yaptım. ilginç.... anneliği çok iyi anladığımı sanıyordum ama demek normal doğuranlar daha iyi anlıyormuş. :umursamaz:
ne demek istediğini tam anlayamadım ama anneliğe gelince ister sezeryan ister normal doğum ne olursa olsun annesin .ben arada fark göremiyorum.unutmadan sadece normal doğumda yaşananlar daha farklı.bir nevi savaş veriyorsun . her anı hafızana kazınıyor çıkmamacasına.alkisalkisalkis
bu gün kadın doğum uzmanına muayene için gittim.bu konuda konuştuk.çok ehil bir doktorun gün gün takibi ile olabilir imkansız değil ama çok riskli dedi.bu riski almak doğru olmaz dedi.
farklı oluyo hemde çokkk
normal dogum daha güzel bence.
o hemen bebk yapanlara risk çok fazla aradan 8 9 yıl gecen kişiler yapıomuş
üniversite hastenlerinde.
bakalım hayırlısı cnm..yerimseniben
ne farkı oluyor anlatırmısınız bana anneliği? eminim normal doğum yapacak biri olarak sizden öğrenecek çok şeyim olucak.....
artık şu normal doğum yapanlar çektikleri sancının acısını sezeryanla doğum yapan annelerden ve anneliklerinden!!!! çıkartmasalar ne kadar güzel olur. aksi taktirde işte böyle cahil söylemler çıkıyor ortaya....
ilk çocugumu normal yaptım..
ikincide acılma olmadı zoki sezeryan oldum..
bilmiyorum normal dogum daha güzel geldi bana..
bebgi ilk görüş falan şahane geldi..
sezeryanda 3 gün sonra ancak o duyguyu yakaldım..
duygu olmuyo bence..
her ikisinede yasadım..
normal dogum daha güzel geldi..
ben normal dogumumda hiç sancı agrı çekmedim...
kızım beni üzmedi..
sezeryanda ilk 2 saat öldüm kıvandım.
zaten bu yüzden normal dogum araştırıyom..
tabi açılma olursa sancı gelirse..
cahilce söylemler demesekte tecrübe desek daha iyi olmazmı..
ayrıca konu annelik duygusu falan deil..
normal dogum yapılırmı..sezeryandan sonra..
sevgiler..
rica ederim.öncelikle sezeryan sonrasi normal dogum yapmak icin kesin kararli olup kendine güvenmelisin.benim cocuklarim arasinda 9 yil vardi gerekli incelemelerde hastahanede yapildi ve normal dogum yapabilecegim söylendi bende denedim ve basardim.herhangi bir problem olmadi.tavsiye ederim normal dogumu yasamak gercekten baska.uamrim allah gönlünüze göre verir.nil03 .!.:sezeryan sonrası normal doğum yaptığınızı forum sayfasında okudum bende ikinci çoçuğumu normal yapmak istiyorum Allah nasip ederse size bu konuda bilgi sormak istedim hiç sıkıntı yaşadınızmı eski dikiş yerleri açılma yaptımı problem yaşadınızmı cevabınız için şimdiden çok teşekkür ederim
sezeryan sonrası normal doğum yaptıran doktor tanıyan varsa o doktorun adını verirmisiniz arkadaşlar.