- Konu Sahibi Juliet
özel çekirge doruk hastanesinerde bu doktor hastenesi özelmi devletmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özel çekirge doruk hastanesinerde bu doktor hastenesi özelmi devletmi
teşekkürler canım ücret ne kadardı numarası varmı hastanenninözel çekirge doruk hastanesi
çekirge doruk yazarsan çıkar . ücretinide tam bilmiyorum ama baya pahalı diye duydum sen bi ara yeni yıl fiyatlar değişmiştirteşekkürler canım ücret ne kadardı numarası varmı hastanennin
olabilir teşekkür canım pahalıysa çok gidemem zatennçekirge doruk yazarsan çıkar . ücretinide tam bilmiyorum ama baya pahalı diye duydum sen bi ara yeni yıl fiyatlar değişmiştir
bu hastane bursadamı ben istanblda sandımmçekirge doruk yazarsan çıkar . ücretinide tam bilmiyorum ama baya pahalı diye duydum sen bi ara yeni yıl fiyatlar değişmiştir
evet çok kötü tekrara sezer yan olmak tan korkuyom sen hamişmisn canım ikizmiBende normal istiyorum 2 yil 3 ay gecmis olacak
Sezeryan cok feci
canım hamile kalıp doğum yaptınmıküçük kızım sezeryan olmak zorunda kaldım açılma olmadı
gecen ay doktorum normal dogum yapabilcegimi söyledi
[/B]
Hamisim evet bundan onceki gebeligim ikizdi :)evet çok kötü tekrara sezer yan olmak tan korkuyom sen hamişmisn canım ikizmi
hadiya dogurdunmu peki kaç kere ikiz hamile kaldın kaç çocuğun var ben de ikiz çok istiyorum ama mümkün degillHamisim evet bundan onceki gebeligim ikizdi :)
Ilk oglum tek sonraki ikiz bi kiz bi oglan.simdide kizima hamileyim canimhadiya dogurdunmu peki kaç kere ikiz hamile kaldın kaç çocuğun var ben de ikiz çok istiyorum ama mümkün degill![]()
biz de ikiz yok
Ne güzel işallah normal duyguyu yaşarımMerhaba arkadaşlar ben sezaryan sonrası normal doğum yaptım, 2 yıl arayla... Benim gibi inanın çok var yapan.. Facebook da "ssvd" grubu var oradan takip edebilirsiniz. Hangi illerde hangi doktorlar yaptırıyor, ssvd yapan annelerin doğum bilgileri vs. gibi öğrenebileceğiniz birçok konu var.
Ilk oglum tek sonraki ikiz bi kiz bi oglan.simdide kizima hamileyim canim[allh bagislasin normal mi sezeryan olsun ikizleri canım çok merak ediyom
4 memiş in bebisleriIlk oglum tek sonraki ikiz bi kiz bi oglan.simdide kizima hamileyim canim
Merhaba arkadaşlar ben sezaryan sonrası normal doğum yaptım, 2 yıl arayla... Benim gibi inanın çok var yapan.. Facebook da "ssvd" grubu var oradan takip edebilirsiniz. Hangi illerde hangi doktorlar yaptırıyor, ssvd yapan annelerin doğum bilgileri vs. gibi öğrenebileceğiniz birçok konu var.[/QUOcanim kızım 11 aylık şuan 2 buçuk yaşında düşüne ki. Diyor eşim ben normal doğum için bekleyelim diyom oda doğana kadar olur diyo