öncelikle merhaba ben ilk dogumumu epidural sezeryanla yaptim sunu belirteyimki ben ve doktorum normal dogum icin 8 saat ugrastik fakat oglmun biraz kilolu olmasindan dolayi olmadi son anda sezeryana alindimilk dogumum bu sekil oldu ikinci hamileligimide normal dogum ile yaptim . ilk dogum sezeryan diye ikinciside sezeryan olucak diye birsey yok bu tamamen bünyenize bagli birsey ben normal dogum olsun diye elimden geleni yaptim bol bol sporlar yuruyusler ve kilo alimina dikkat ettim hamileligimin son gunune kadar hareket halindeydim suan 4 aylik bir bebegim var ilk oglum 5 yasinda birde aradaki zaman farkida cok onemli
tşk ederim msjınızı okuyunca cok mutlu oldum ilki sezeryan yapıp ikinciyi normal doğurup bi problem yasamamanız umutlandırdı beni...zaten bende şu an düşünmüyoum bikaç yıl sonra inşallah normal doğumla bi evlat sabihi daha olmk istiyoum..
merhaba.gecmiş olsun öncelikle genelde ilk doğumları sezeryan olanlar ikinci doğumlarınıda sezeryan yapıyorlar.çünkü sezeryan dikişleri doğum anında açılabilir zorlanmaya bağlı rahimde yırtılmalar meydana gelebileceğinden , genelde ilki sectio (sezeryan) olanlar 2. doğumlarıda sectio oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?