Sezeryandan sonra..

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.090
158
Slm kızlar...1 yıl önce sezeryanle doğum yaptım ama sanki bugün olmuşum gibi ameliyat yerim çok kötü böyle dikiş izi falan değil bariz bugün olmuşum gibi bi görüntü..önümüzdeki günlerde doktora görünecem ama sizin aranızda başından böyle bi şey geçen veya fikri olan var mı..görsel açidan çok kötü ağrı sızı yok sadece ara sıra kaşınma hissi var..

Güncelleme: hastaneye gittim kızlar..doktor doku hassasiyetinden kaynaklandığını söyledi bi daha ki sezeryandan alınacağını söyledi ve bi krem verdi krem çok uçuk bi rakamdı almadım...tekrar artık doğum yapmaya karar verirsem bakacağız çaresine aynı durumda olanlara bilgi amaçlı yazayım dedim..

Son düzenleme:
canım dr a göster bir sen görmediğim için net yorum yapamicam ama kendiminkiyle kıyaslayayım

benim ikinci evliliğim eşim izi zar zor gördü

Slm kızlar...1 yıl önce sezeryanle doğum yaptım ama sanki bugün olmuşum gibi ameliyat yerim çok kötü böyle dikiş izi falan değil bariz bugün olmuşum gibi bi görüntü..önümüzdeki günlerde doktora görünecem ama sizin aranızda başından böyle bi şey geçen veya fikri olan var mı..görsel açidan çok kötü ağrı sızı yok sadece ara sıra kaşınma hissi var..
İltahap filan mı kaptı ki acaba? Normalde 10 günde geçmiyor mu? Nasıl aynı ilk yapılmış gibi gözüküyor anlayamadım. Bence bir anormallik var .

Benim Doğumdan sonra sadece kırmızı bir çizgi vardı, rengi gittikçe açıldı, 4 yıl oldu, şimdi çok çok az.
Cildinizin yapısındandır belki öyle olması. Ameliyat izini azaltan kremler var, doktora bir sorun gittiğinizde.

Bir yildir hic mi iyilesmedi? Iyilesti de tekrar mi yeni yara gibi oldu?

Gecmis olsun

Benim 14 ay oluyor. Ilk 3 aydan sonra yaram iyice kuculdu hic yara gibi degil.
Ama sporu abarttigim gunler cok fena batma hissi oluyor ben de bi gitsem iyi olacak sanirim

Bir yildir hic mi iyilesmedi? Iyilesti de tekrar mi yeni yara gibi oldu?

Gecmis olsun

Benim 14 ay oluyor. Ilk 3 aydan sonra yaram iyice kuculdu hic yara gibi degil.
Ama sporu abarttigim gunler cok fena batma hissi oluyor ben de bi gitsem iyi olacak sanirim
Hayır hiç iyileşmedi...doğumdan sonra bebeğimle ilgili bi sıkıntı oldu o yüzden psikolojim çok kötüydü bütün k.doğum uzmanlarına tepkiliydim ve hiç kontrole gitmedim yeni yeni gitmeye karar verdim...fakat bundan olduğunu düşünmüyorum kontrole gitmeyen insanların ki gayet normal..benim doktorum bunu da becerememiştir kesin..

bunda bır terslık var
benım ıkı yıl olmak uzere dogum yapalım
hıc bellı bıle olmuyor izi

doktora gorundunuz mu

Ben büyük bir ameliyat geçirdim ve göbeğinde L şeklinde kocaman bir iz var. 4 yıl oldu ama ilk zaman gibi kabarık, kırmızı-hafif pembe arası bir renk. Soluk.

1000’de 1 görülen bir sıkıntı olmuş. Vücudum dikişlere reaksiyon göstermiş. Plastik cerrahı ile düzeltilebilir bir şeymiş.

Muhtemelen cildin yarayi iyileştirmemiştir..benimde farkli biyerden ameliyatim var estetik dikiş olmasina ragmen 2 sene oldu hala kabarık ve yeni ameliyat olmuş gibi...keloid olmuş bu cilt yapisiyla ilgili bisey sanirim.
Simdi bende sezeryan olursam bi yaram daha olucak sanirim lazerle düzeltme yapilabiliyomuş

Hassas bir cilde sahip olabilirsiniz, 1 yıl az bir zaman değil, en azından sadece kırmızı bir çizgi olarak görünmesi gerekirdi, cilt yapısı ve bünyeye göre de sezaryenden birkaç yıl sonra ameliyat izi ten rengine dönüyor.
En kısa sürede doktora gitmelisiniz.

canım dr a göster bir sen görmediğim için net yorum yapamicam ama kendiminkiyle kıyaslayayım

benim ikinci evliliğim eşim izi zar zor gördü
ben doğum yapalı 15 gun sonra 3 ay olacak resmen ızın bır bölumu sılınmıs galıba 3 ay sonra hıc amelıyat olmamısım gıbı olacak

doktoruma sevgıler buradan ellerı dert görmesinn valla

Back
X