canım benim bildiğim kadarıylşa o krem emziren annelere verilmiyor. emziriyorsan o yüzden vermemiştir. benim beiş emmeyi bıraktı sürmeye başlayacağım bende. benim izim de kalın canım. hem de hafif şiş gibi duruyor. yapıştırma dikiş halbuki hani estetik diyorlar ondan.Allah Allah yaa bana niye vermedilerki bu kremi???ne uyuz burdaki doktorlar yaa hicbidey umurlarinda degil(
canım benim bildiğim kadarıylşa o krem emziren annelere verilmiyor. emziriyorsan o yüzden vermemiştir. benim beiş emmeyi bıraktı sürmeye başlayacağım bende. benim izim de kalın canım. hem de hafif şiş gibi duruyor. yapıştırma dikiş halbuki hani estetik diyorlar ondan.
4.5 ay canim hala kipkirmizi zaten...senin??
cnm öncelikle geçmiş olsun SANIRIM YENİ SEZERYANIN BİDE KEŞKE Bİ SÜRE HİÇ BİŞEYLE İLGİLENMESEYDİN ..BNM 5 YIL OLDU İLK DOĞUMUM YAPALI ŞİMİDDE BİKAÇ HAFTA sonra ikinci doğumum var kısmetse ama şimdiki doktorum diikşlerimi çok beğeniyo nerdeyse hiç bişey yok gibi ..tekrar kontrole gittinmi eğer resimdeki gibiyse pekde normal gibi değil gitmediysen bence doktorunla görüş ..
ay çok yeniymiş onun topğralanması en az biryıl cnm ya ama yinede dikkat et ...bu arada bebeğinede Allah uzun ömürler versin ..
yok canım bu kadar kalın değil. ama daha tam olarak iyileşti denemez ben de o kremi sürmeye başlıycam bakalım.ya canim aynen yaa..keloid olmustur dedi bir arkadas bunu nette buldum buna benziyor biraz benimki..ama benimkinin ortasi kalin kenarlari daha ince ortaya gore...seninkide buna benziyormu??
http://www.vitaderm.pl/images/strony/ist2_367185_keloid.jpg
birde o kremi simdiden sonra sursekfayda edermiki gec kalmis sayilmazmiyiz???
canim burda yalnizim kimsem yok hepsi turkiyede mevburdum yapmaya..bebegin hastanede kirlenen kiyafetleri benimkiler batan ev bunlari yapmadan duramazdim mecburen yaptim..yaram resimdeki gibi ama bas kismi kadar kalin degil biraz daha incesi ama yinede oldukca kalin(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?