sezeryanla dogum yapanlar dikis izleriniz cokmu kalin kaldi??

TDEMEZUN

CANIM OGLUM
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
15.988
46
408
İstanbul
kizlar bende sezeryanla dogum yaptim dikis izlerimi bu zamana kadar normal saniyordum ama etrafimdaki herkesin ip gibiymis benim oyle degil baya kalin mesela iki kurdani yanyana koydugunuzda ne kadar kalinlik elde ederseniz o kadar...sizlerinki nasil ip gibimi yaa benimki niye boyle oldu acaba???:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Benim doktorum yapıştırmış, dikişim yok; ama ben bakmaya bile korkuyorum. Henüz yeni çünkü. Bu dikişler için bir krem var. Onu kullansanız belki iyi gelir, dikiş izllerini azaltıyormuş. Doktorlar izleri azaltan krem deyince yazar sanırım.

ya kizlar benimkide yapistirma yani estetik dikis ama cok kalinlasti eve geldikten sonra hastanede ip gibiydi..kendimi cok yordum gelir gelmez evi temizledip is yaptim o yuzdenmi acildi kalinlasti acaba???burdaki doktorlar krem falan yazmaz oyle..

2 kere sezeryan oldum ama benim izim belli değil desem yalan olmaz. ama bence endişelencek bir durum yok. doktordan doktora fark ediyordur bence. dert etmeyin derim yerimseniben

bende yaklaşık 5 ay önce sezeryan oldum ,doktorum contraktubex diye bir krem vermişti sürekli kullan dikiş izi kalmaz dedi,şimdi çok hafif kalemle çizilmiş gibi bir iz var,hala da sürüyorum bu kremi.

Allah Allah yaa bana niye vermedilerki bu kremi???ne uyuz burdaki doktorlar yaa hicbidey umurlarinda degil (

canım dışarıdan alabilirsin bu kremi ben de kullanıyorum.dikiş izimi azalttı.benim de ince.

Allah Allah yaa bana niye vermedilerki bu kremi???ne uyuz burdaki doktorlar yaa hicbidey umurlarinda degil (
canım benim bildiğim kadarıylşa o krem emziren annelere verilmiyor. emziriyorsan o yüzden vermemiştir. benim beiş emmeyi bıraktı sürmeye başlayacağım bende. benim izim de kalın canım. hem de hafif şiş gibi duruyor. yapıştırma dikiş halbuki hani estetik diyorlar ondan.

ya canim aynen yaa..keloid olmustur dedi bir arkadas bunu nette buldum buna benziyor biraz benimki..ama benimkinin ortasi kalin kenarlari daha ince ortaya gore...seninkide buna benziyormu??

http://www.vitaderm.pl/images/strony/ist2_367185_keloid.jpg

birde o kremi simdiden sonra sursekfayda edermiki gec kalmis sayilmazmiyiz???

cnm öncelikle geçmiş olsun SANIRIM YENı SEZERYANIN BıDE KEŞKE Bı SÜRE HıÇ BıŞEYLE ıLGıLENMESEYDıN ..BNM 5 YIL OLDU ıLK DOĞUMUM YAPALI ŞıMıDDE BıKAÇ HAFTA sonra ikinci doğumum var kısmetse ama şimdiki doktorum diikşlerimi çok beğeniyo nerdeyse hiç bişey yok gibi ..tekrar kontrole gittinmi eğer resimdeki gibiyse pekde normal gibi değil gitmediysen bence doktorunla görüş ..

ay çok yeniymiş onun topğralanması en az biryıl cnm ya ama yinede dikkat et ...bu arada bebeğinede Allah uzun ömürler versin ..

canim burda yalnizim kimsem yok hepsi turkiyede mevburdum yapmaya..bebegin hastanede kirlenen kiyafetleri benimkiler batan ev bunlari yapmadan duramazdim mecburen yaptim..yaram resimdeki gibi ama bas kismi kadar kalin degil biraz daha incesi ama yinede oldukca kalin (

yok canım bu kadar kalın değil. ama daha tam olarak iyileşti denemez ben de o kremi sürmeye başlıycam bakalım.
Kadınlar Kulübü - KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
prospektüs bilgilerini buldum canım. keloid de iyi geliyormuş.

anladım cnm yanlız olunca zor ama zaten daha çok taze en azından biraz dikkat senesine çok daha normal bi görüntüye ulaşır merak etme...

benımkıde ınce suan kaybolmak üzere
ayrıca contratubex kullanıyorum işe yarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…