- Konu Sahibi ingilizceci
-
kızlar dun catı muayenem yapıldı dr catın dar dedı normal dogumda cok zorlanacagımı soyledı zaten suyumde azalmaya baslamıs ben hep kendımı normal doguma hazırlamıstım ama kısmet degılmıs sezeryanolacagım yanlız kafam cok karısık sezeryanla dogum yapanların sutu gec gelıyor ve dogumdan sonra dayanılmaz agrılar oluyormus dogru mu acaba ?bilmiyorumkismile
Ben genel anestesiyle sezeryan oldum sadece ayılırken biraz ağrım oldu onun dışında hiç ağrım olmadı 6 saat sonrada ayaktaydım ve hiç yatmadım sadece 2 gün sütüm gelmedi onuda hemşireler mama verdiler zaten şuanadada çok rahatım sanki hiç ameliyat olmamış gibiyim[/QUOT
darısı ben ve tum bebıs bekleyenlerın basına boyle guzel yorumlar okuyunca acayıp moral oluyor
ben de normal doğumu çok istiyordum ama oğlum dönmedi,
2 gün ağladım sezaryen olmak istemiyorum diye,
35 gün önce epidural sezeryanla doğum yaptım,
inan bana hiç anlatılanlar gibi değil,
dr.una güveniyorsan hiç korkma,
ben sabah 10da ameliyattan çıktım akşamüstü odada geziniyordum,
sadece yataktan ilk kalkışında ağrın oluyor ama dayanılmayacak bir ağrı değil (ki benim canım çok tatlıdır :) )
şahsi fikrim genel anestezi olmasın, bebeğinin ilk ağlayışını duy, ve ilk anlarını gör...
anlatılmaz yaşanır derler ya.. :sinifsinif:
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:
iğne gerçekten dedikleri kadar acımıyor, neredeyse normal iğne gibi,
yeter ki kendini kasma ve rahat ol,
sütüm tam olarak 4. günde geldi,
ama doğumdan 1 saat sonra başlamıştım emzirmeye,
süt gelmese bile uğraş, ilk süt dedikleri şey mutlaka geliyor ve o çok önemli
bir de en azından emmeyi, ağzında memeyi kavramayı öğrensin,
dusundukce heyecanlanıyorum Allahım ıns sag saglım saglıklı kucagımıza almak nasıp olur pekı dogumdan sonra banyo falan yapabılıyor musun bır de sonda takılıyormus onu cıkarıyorlar mı hemen ?
dusundukce heyecanlanıyorum Allahım ıns sag saglım saglıklı kucagımıza almak nasıp olur pekı dogumdan sonra banyo falan yapabılıyor musun bır de sonda takılıyormus onu cıkarıyorlar mı hemen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?