Doğuma Hazırlık Sezeryanla dogum yapanlar yardım!!!!!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

haklısın tatlım bende kızıyorum kendıme stres yapıyorum dıye aslında hep normal dıye hazırlamıstım kendımı sezeryan sonucta bır amelıyat mecbur kalmasam asla ıstemem kat kat kesıyorlarmıs falan bır de vıdeo ızledım sezeryan dogumla ılgılı amaaaan ızlemeseydım keske o ne oyle :1shok: ıns hayırlısıyla atlatırız a.s.

ıyı madem bende takılsın ıstemıyordum cumartesı soracam tum merak ettıklerımı bu arada benım suyumda az hazırlıklı gel dedı bana ıns apar topar sezeryana almaz beni :çok üzgünüm:

ben de kaç kez sordum dr sonda takılcak mı diye :))))

sade maden suyu iç günde 1 tane burda ii geldiğini okumuştum bebeğin suyuna
ben de dr sordum sadesini içebilirsin meyveli içme katkı oluyor dedi

ok bir de maden suyunu içeyim ins işe yarar bu sorun 32. haftadan itibaren basladı bende dr suyun yetmeyecek buyuk ıhtımalle dıyor senınde baya az kaldı heyecan vardır

canım bende normale hazırlamıştım ama son zamanlarda sezeryan riskim vardı kordon vardı oğlumun boynunda..hastanede suni sancı alırken 10 dk içinde ameliyathanede buldum kendimi şok bir şekilde düşün halimi hiç aklımda yokken..belki böylesi daha iyi oldu önceden olsa bende senin gibi düşünürdüm haklı olarak..ama çokda düşünme bende normali düşünüp çok korkuyordum o zaman..ama sezeryan eskilerin abarttığı kadarda zor değil tabi normale göre daha zor toparlanıyorsun ama olsun bi uyanıyorsun bebeğin kollarına geliveriyor hadi bakalım hayırlısıyla alalım seninde güzel haberlerini :ecrin_bebek:

ıns tatlım destegın ıcın cok saol bende bebegımı dusunup rahatlamaya calısıyorum hayırlısı boyleymıs dıyorum

ok bir de maden suyunu içeyim ins işe yarar bu sorun 32. haftadan itibaren basladı bende dr suyun yetmeyecek buyuk ıhtımalle dıyor senınde baya az kaldı heyecan vardır

inşllh işe yarar
ben de şimdi okadar heycan yok ama pazartesi baya heycan olur
bakalım yarın ne diycek dr

ben spinal oldum .lavman yapmadılar gece 12de n sonra bişe yememiştim çünkü .sondayıda uyuştuktan sonra taktılar hiç bilmedim bile.belime vurulan iğneyide hiç hissetmedim.vursunda bitsin artık derken vurmuş bile :) ameliyattan çıktıktan hemen sonra karnımda ağrı oldu oda hiç ağrı kesici vurmamışlar ondan sanırım yani ne ameliyattan önce ne sonra,ağrım var diyince hemen vurdular geçti . öyle dayanılmıycak ağrlar asla değildi.başkalarnı bilmem ama bana göre normal bir baş ağrısı bile insanı daha çok raahatsız ediyo.yani rahat ol öyle anlattıkları gibi ağrıyı çevremde sezeryan olan kimsede görmedim.

Allah yardımcın olsun inş.Sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın umarım arkadaşım..Bende Denizlide oturuyorum kime gidiyosun doktora?Bende sezeryan olucam sanırım çok korkuyorum psikoloğa gidiyorum.İğne ve hastane fobim var bakalım normal istiyorum ama başarabilirsem inş.Nerde yapıcaksın doğumu?

dogumumu sezeryan olarak yaptım:)iyi ki de sezeryan olmusum :)genel anesyeziyle oldum,hıc de zor degıl,cok rahattım,uyudum uyandım ve bitti :)ilk gun bıraz zor,yurumeye kalkınca basın donuyor azıcık,ama o kadar.zaten saat bası agrı kesıcı,antıbıyotık bır suru ıgne yapılıyor:)hıssetmıyorsun bısey :)coook memnun kaldım,herkese de tavsıye ederım :)

ayyyy yatıp kalkerken çok ağrı oluyordu birirn yardımı olmadan kalkamıyordum benimki de epudiral oldu

bende genel anestesiyle sezeryan oldum ..daa ameliyat haneden çıkmadan uyanmıştım..yatagıma yattım uyanık bir vaziyetteydim..çok kolay oldu benim dogumum agrim sancim hiç olmadi sanrim bünye vr birazda agri eşiğinin fazla olmasindan kaynaklanıyor benim agrieşiğim fazladir..
hemen sonrasinda sütüm geldi..ben odaya gitim 10 dk sonra bebegim geldi bilincim gayet eçıktı emzirdim cakır cakır maşşalahh sütüm epey vardi..herkese göre degişiyor bence bu durumlar..
2 saat sonrada ayaga kalktim bebgimi beşiginden aliyordum emziriyroudm sanki sezeryan degil normal dogum yapmiştm..doktorumda bana aynen öyle demişti zaten..

sende canim çok kötüşeyler düşünme çok herkesin anlattıgı o korkulu dogum hikayelerine inanma ben öyle yaptim.gerçekten herkese göre degişiyor..allah yardimcin olsun hayırlsıyla al yavrunu kucagina

dileklerın ıcın cok saol tatlım artık saatlerı saymaya baslıyorum kaydirigubbakcemile2 bakalım hayırlısı ıle Allah sag saglım almayı nasıp etsın ıns. bende kendımı cesaretlendırmeye calısıyorum

allah kısmet ederse drum banada 29 ekimde sezeryan dedi..
burasını bulmam iyi oldu arada bakarım..

çantamı felan hazırlamıştım.. uzun gecelik felanda koymuştum acaba çıkarsammı sezeryanda lazım olurmuki acep..

bişey daha sorucam.. o pampalardan bende almak istiyorum..
bi elektiriklisi varmış bide normali galiba hangisini tavsiye edersiniz.. fiyatları nerelerde acep. çok pahalımıdır..?

kalsın canım sezeryanda gecelik daha rahat oluyor ben hem gecelik hem pijama koymuştum ikisinide kullandım hatta bebeğe de bol kıyafet al benim yetmemişti evden getirtmiştim eşime..hayırlı doğumlar

kızlar dığum yaptım cok sukur bebegım ve ben cok ıyıyız dogumum oldukca kolay gectı spınal anesteziyle oldu bebegımın cıkısını ılk aglamasını duydum ınanılmazdı ılk gun agrım oldu ama dayanılmayacak gıbı degıldı yurudukce agrı azalıyor zaten 1 gece kaldım hastanede ertesı gun taburcu oldum hıc korkacak bır durum yok hatta cok rahat oldugum ıcın sutum hemen geldı amelıyattan sonra emzırdım Allah tum dogum yapacakların yardımcısı olsun benım gıbı kolay dogum nasıp etsın ıns.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…