- Konu Sahibi ingilizceci
-
canım hastanede ameliyattan hemen sonra humana stell tea içmeye başlayabilirsin birde hastanede benim odamda komposto hazırdı sürahi ile bittikçe bırakıyorlardı bunlara rağmen benim sütüm az geldi ama kişiden kişiye değişir birde benim doktorum 2.gün duş aldırmıştı buda sütün gelmesi için iyi bir yol olabilir..sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah..bu arada ağrı ve acılarda kişiye göre değişir..biraz acı oluyor tabi ilk gün e olacak o kadar sonuçta bir ameliyat ve anne oluyoruz di mişimdiden geçmiş olsun çok düşünmemeye çalış zamanı gelince yaşanacak nasılsa
canım ben dr sordum sonda takılmıycak dedi lavman da yapılmıyormuş
ıyı madem bende takılsın ıstemıyordum cumartesı soracam tum merak ettıklerımı bu arada benım suyumda az hazırlıklı gel dedı bana ıns apar topar sezeryana almaz beni :çok üzgünüm:
haklısın tatlım bende kızıyorum kendıme stres yapıyorum dıye aslında hep normal dıye hazırlamıstım kendımı sezeryan sonucta bır amelıyat mecbur kalmasam asla ıstemem kat kat kesıyorlarmıs falan bır de vıdeo ızledım sezeryan dogumla ılgılı amaaaan ızlemeseydım keske o ne oyle :1shok: ıns hayırlısıyla atlatırız a.s.
canım bende normale hazırlamıştım ama son zamanlarda sezeryan riskim vardı kordon vardı oğlumun boynunda..hastanede suni sancı alırken 10 dk içinde ameliyathanede buldum kendimi şok bir şekilde düşün halimi hiç aklımda yokken..belki böylesi daha iyi oldu önceden olsa bende senin gibi düşünürdüm haklı olarak..ama çokda düşünme bende normali düşünüp çok korkuyordum o zaman..ama sezeryan eskilerin abarttığı kadarda zor değil tabi normale göre daha zor toparlanıyorsun ama olsun bi uyanıyorsun bebeğin kollarına geliveriyor hadi bakalım hayırlısıyla alalım seninde güzel haberlerini :ecrin_bebek:
ok bir de maden suyunu içeyim ins işe yarar bu sorun 32. haftadan itibaren basladı bende dr suyun yetmeyecek buyuk ıhtımalle dıyor senınde baya az kaldı heyecan vardır
kızlar dun catı muayenem yapıldı dr catın dar dedı normal dogumda cok zorlanacagımı soyledı zaten suyumde azalmaya baslamıs ben hep kendımı normal doguma hazırlamıstım ama kısmet degılmıs sezeryanolacagım yanlız kafam cok karısık sezeryanla dogum yapanların sutu gec gelıyor ve dogumdan sonra dayanılmaz agrılar oluyormus dogru mu acaba ?bilmiyorumkismile
hmm bu arada sütüm bırkac saat ıcınde geldı,ama pompa almıstık,onunla sıka sıka getırttık:)deneyebılırsın.
bende genel anestesiyle sezeryan oldum ..daa ameliyat haneden çıkmadan uyanmıştım..yatagıma yattım uyanık bir vaziyetteydim..çok kolay oldu benim dogumum agrim sancim hiç olmadi sanrim bünye vr birazda agri eşiğinin fazla olmasindan kaynaklanıyor benim agrieşiğim fazladir..
hemen sonrasinda sütüm geldi..ben odaya gitim 10 dk sonra bebegim geldi bilincim gayet eçıktı emzirdim cakır cakır maşşalahh sütüm epey vardi..herkese göre degişiyor bence bu durumlar..
2 saat sonrada ayaga kalktim bebgimi beşiginden aliyordum emziriyroudm sanki sezeryan degil normal dogum yapmiştm..doktorumda bana aynen öyle demişti zaten..
sende canim çok kötüşeyler düşünme çok herkesin anlattıgı o korkulu dogum hikayelerine inanma ben öyle yaptim.gerçekten herkese göre degişiyor..allah yardimcin olsun hayırlsıyla al yavrunu kucagina
allah kısmet ederse drum banada 29 ekimde sezeryan dedi..
burasını bulmam iyi oldu arada bakarım..
çantamı felan hazırlamıştım.. uzun gecelik felanda koymuştum acaba çıkarsammı sezeryanda lazım olurmuki acep..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?