Merhaba kizlar. Benimde 2 yasında bir oğlum var epidural sezeryan oldu. Simdi 2. ye hamileyim. Araları açılmadan büyüsünler istedim. Ama gelin görün ki simdi sezeryandan cok korkuyorum. Yine epidural istiyorum. Ya diyorum karnimdabyapisiklik varsa sorun olursa ilk sezeryan sorunsuz geçmişti ama korkum var. Özellikle karnımda yapisiklik olmasından cok korkuyorum.:18:
merhaba canim,
öncelikle hayirli olsun hamileligin, sag salim kucagina alirsin insallah yavrunu. Korkularinin olmasi normal, benimde ilk dogumum sezeryandi ve oglum daha su an 6 aylik, ikinci cocugu düsününce inan bende korkuyorum bazen... ama ikinci kez sezeryan olan tanidiklarim var, hic bir sorun yasamadilar Allaha sükür. Sende icini ferah tut, hamileliginin tadini cikar...
Bu arada neden yapisiklik olabilir diye düsünüyorsun, doktora söyledin mi bu korkunu, o bakar yapisiklik falan varmi diye?? Doktorunla bir konus istersen...
Benide bilgilendirirsen sevinirim....
İyi dileklerin icin cok teşekkür ederim tatlim. Aslında sezeryanim cok rahat gecti sorun olmadı sanırım canım kıymetli. Sezeryan sonrasi ilk ayağa kalkması ve idrar yaparken cok canım acıdı. Kkkulubunde okudum birinin yapisiklik olmuş ve bebeği Dr zor çıkarmış. Herkeste olacak diye bisey yok ama ya bende olursa diyorum. Ve canım doğumdan 6 ay sonra cok ağrım olmuştu acilde gittim kadın dogumcu yapisikliktan olabilir deyip beni korkutmuştu. Dr gittikten 15 gun sonra ilk adetimi oldum.tabi o Dr.da böyle deyince acaba diyorum. Simdi tatildeyim 1 hafta sonra kendi doktoruma gideceğim. Gittiğim zaman soracağım canım burdan sizlerinde bilgilendiririm. Ne bileyim iste normal dogum icimde kaldı. Bu hayirlisiymis diyorum.
tekrar merhaba canim,
Sezeryan sonrasi benim zorlandigim nokta büyük tuvaletimi yapmakti, cok korkuyordum dikislere bisey olur falan diye... ama hersey gecip gidiyor, ilk hafta gectikten sonra daha iyiye gidiyor... belkide senin agrilarin adetin gelecegi icin olmus olabilir. Senin sezeryan olmasi mecburimiydi canim, yoksa istemismiydin?
Kendi doktoruna bir sor bakalim ne diyecek, senden haber bekliyorum canim.. buraya yazabilirsin, bir SIKINTIN sormak istedigin falan olursa... Sen kalbini ferah tut, her sey güzel olacak.. rahat bir hamilelik gecirirsin insallahh...
Canım benim seni tanimasamda ne kadar içten ve rahatlatıcı konusmussun. Ben sonuna kadar normal istedim hiç açılmam yokken suni sancı aldım ve sancıya dayanamayip ona soka girdim ve sezeryan istedim. Tabi ayrıca sonrasında neden normal doguramadimdiye depresyona girenlerdenimnapalim hakkımda hayirlisi buymuş diyorum ama normal doğuranlara çoook ama cok özeniyorum.
Canım bende ağrıların o sebeple olduğunu düşündüm ama doktor da insanı. İcine kurtdusuruyor iste. Benim ameliyatım harikaydi tabi ben normal doguramadimdiye aglayarak geçirdimsadece ilk kez ayağa kalkarken zorlandım ama ameliyat iste simdi endişeleniyorum gene.
Pazartesi nasipşe doktora gideceğim umarım hersey yolundadir. İlk bebeğimde dusuk tehlikesi vardı . Ama bunda Masallah hamile oldugumu öğrendiğim halde cam sildim.
Canım bebegin kac aylık . Sanırım sen spinal oldun sonrasında bas agrisi yapti mı. Bebeğinle sana selamlarımı yolluyorum canım
merhaba kızlar
bende mecburı sezeryan olanlardanım dr normal olmaz dedı ben yınede keyfı 11 saat sancı cektım ve sonuc acılma yok sezeryana..
ama suan kızım buyudu ıkıncıyı bu ay dusunuyorum hemen olur ıns
dogumu ıse mutlaka normal deneyecegım eger hersey normal gelısırse.kızımdakı gıbı olursa zaen sonuc degısmeyecek ve amelıyat olacagım :)
kızımdada cok korkuyordum aglaya aglaya gırdım sez sımdıde cok korkuyorum((bır daha kesılmek ıstemıyorum
Merhaba canım,
Herseyin hayırlısı olsun. İnşallah istediğin gibi bu ay hamile kalırsın. Maşallah kızın 4 yasına gelmiş. Normal dogumu deneyebilirsin, umarım bu sefer olur. Söylede bişey var bir kere kesilmişsin zaten normal doğumdada keserlerse iki yerden kesik olacak. Ama yinede hakkında hayırlısı olsun canım. Öpüyorum.
kesılme yonunden bakarsak evet haklısın :) ama ben anne ve bebek ıcın dogal saglıklı oldugu ıcın denemek ıstıyorum hayırlısı olsun tabı
hele bı hamıle kalayım 9 ay bı gecsın yaptıracak doktoruda bulayım bebekte normal gelırse anca ozaman oooo cok sey gerek dımı hayırlısı
tesekkür ederim güzel düsüncelerin icin, o senin ictenligin. Bende onlara özeniyorum ama olmadi mi olmuyor iste... herseyin hayirlisi, önemli olan sag salim kucagimiza almis olmamiz sonucta.. ben dogumdan cok korktugum icin sezeryani sectim düsün yani. Benim ki spinal anestezi oldu, zaten baska secenek birakmadilar yani...burada genelde bel alti ameliyatlarinda spinal kullaniliyor.. benim cok sükür bas agrim falan olmadi, ama ben hastanede basladim günde 2,5 - 3 litreye yakin su icmeye, belki onun faydasi olmustur.. cünkü burada cok okumustum, bol su icmek gerekiyor diye..
Canim aglama hic normal yapamadim diye..kendinide kasma - bak simdi ne güzel ikinci melegin gelecek, ona sevin. Demek sende düsük tehlikesi gecirdin ilkinde, ben 2 tane düsük yaptim canim..bu 3cü hamileligimde ve korka korka gecti 9 ay..insallah ikincide böyle olmaz. Sakin endiselenme bu ameliyatinda güzel gececek ve cabuk toparlanacaksin...
Sormak istedigin sorular olrsa sorabilirsin canim...öpüyorum selamlar
Merhaba Hatice bugun doktora gittim. Bebeği gördük cok hareketli idi. Karinda yapisikligi sordum. Ameliyat esnasında gorulebiliyormus. Ama doktorum beni cok rahatlatti.hayirlisi bakalım.
Merhaba Hatice bugun doktora gittim. Bebeği gördük cok hareketli idi. Karinda yapisikligi sordum. Ameliyat esnasında gorulebiliyormus. Ama doktorum beni cok rahatlatti.hayirlisi bakalım.
merhaba canim,
sevindim hadi bak güzel haberlerle gelmissin iste.. insallah öylede devam eder. Sana demistim doktoruna bir sor önce, evham yapip kendini stres etme diye...
Bizde bugün doktor kontrolüne gittik, hemde asimiz vardi. Yavrumun cani yandi ama yapacak bisey yok.. bir daha ki asisi 11 aylik olunca olacak. Kilo ve boy gelisimi iyi dedi doktor, ek gidaya baslayabilirsin dedi...
Iste bizdende haberler böyle canim..öpüyorum - haberleselim ok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?