- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- 398
2.5 2.5 aylık bebeğim var geçen fazla temizlik yaptım bir haftadır ağrıyor sezeryan yeri...6ay sonra zaten 3 ay sonra bayagı unutuyorsun sezeryan oldugunu
bilmiyorum kı cnm benım agrım olmamıstı şükür ben dogumda çokk agrı çekktım2.5 2.5 aylık bebeğim var geçen fazla temizlik yaptım bir haftadır ağrıyor sezeryan yeri...
Merhaba başın sağ olsun.bende seninle aynı durumdayım. 1 ay oldu bebeğimi kaybettim.sen iyi beklemişsin.ben kırkım çıksın hemen düşünüyorum.tabi rabbim izin verirse.pisikolojik olarak çok kötüyüm çünkü.bana doktorum 3/4 Ay demişti sana ne dediMerhaba anneler ben bebeğimi kaybettim 7 ay oldu. Sezeryan doğum oldum. SizCe bidaha ne zaman hamile kalmalıyım yeniden hamile kalmak istiyorum ama bidaha aynı şeyi yaşarsam diye çok korkuyorum
Merhaba başın sağ olsun.bende seninle aynı durumdayım. 1 ay oldu bebeğimi kaybettim.sen iyi beklemişsin.ben kırkım çıksın hemen düşünüyorum.tabi rabbim izin verirse.pisikolojik olarak çok kötüyüm çünkü.bana doktorum 3/4 Ay demişti sana ne dedi
Sağol canım.ben normal yollardan hamile kaldım.herşey normaldi.41. Haftadaydım.doğuma diye gittim hastaneye.suni sancı vericeklerdi.Nst ye bağladıkları sırada anlaşıldı.dr um hiç bi neden yok dedi.herşey normal dedi.anlayamadık yani.Canım seninde başın sağolsun . Sen hangi sebeble bebeğini kaybettin. 7.5 ay oldu 1 haftadır korunmayı bıraktım sezeryan la doğum yaptım o yüzden bu Kadar bekledim Canım ben. Doktorum en az 6 ay dedı ama bazı doktorlar 1 yıl diyo . Seninde sağlığın çok önemli canım vucudunun vitaminleri depolaması lazım ayrıretten rahmin toparlanması lazım. Biliyorum beklemek çok zor canım bizi bizden başkası anlamaz ama hem kendı hemde bir sonraki gebeliğin için en azından 3 ay bekle. Hayırlısı inşallah
.Sağol canım.ben normal yollardan hamile kaldım.herşey normaldi.41. Haftadaydım.doğuma diye gittim hastaneye.suni sancı vericeklerdi.Nst ye bağladıkları sırada anlaşıldı.dr um hiç bi neden yok dedi.herşey normal dedi.anlayamadık yani.
Sezeryan oldum.o pisikolojiyle normal yapamazdım.başın sağolsun.rabbim bi daha yaşatmasın böyle şeyler inş.senin bi sebebi varmıydı..
Sezeryan mı normal mi doğdu canım maalesef bende kaybettim iki ay oldu
12gunluk anneyim kum torbasi kondu bana spinal anestezi oldugu icin hic agri olmadi.karnimda simdiden baya kuculdu zamanla tum kg lar gitck ins.merhaba,
sezeryan yapan annelere bir sorum olacak. doğum sonrası karnınıza kum torbası koydular mı ya da karnınızı sardınız mı? göbeğiniz kaldı mı sarktı mı ya da herhangi bu tür sorun yaşayanınız oldu mu?
bende cok korkuyodum ama suyum gelince aniden sezeryana alindm yemek yedigm icin genel anestezi yapilmadj spinal yapildi iyikide oyle olmus cok memnun kaldim.umarim yardimci olmusumdurArkadaşlar sezeryanı epidural mi tercih etmeliyim sizce yoksa genel anestezi mi ? Sonda da dagil bir sürü korkum var sezeryana dair. Yorumlarınızı bekliyorum lütfen. Teşekkürler şimdiden..
Sezeryan oldum.o pisikolojiyle normal yapamazdım.başın sağolsun.rabbim bi daha yaşatmasın böyle şeyler inş.senin bi sebebi varmıydı.
ay inşallah darısı başımıza :)12gunluk anneyim kum torbasi kondu bana spinal anestezi oldugu icin hic agri olmadi.karnimda simdiden baya kuculdu zamanla tum kg lar gitck ins.
nherkese merhaba..bende mart ayın sonunda doğum yapıcam kısmetse.Büyük ihtimalle sezeryanla olucak.Her ne kadar normal istesemde benim dışımda gelişen bazı sebeplerden dolayı doktorum sezeryandan yana.Merak ettiğim sezeryanla doğum yapan arkadaşlar hep sonrası için çok zor olduğu iyileşmenin zaman aldığı,gaz sancısı yaşadığı,sütün geç geldiği gibi şeyler söyleniyor.Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
ben hep normal doğuma odaklanmışken çatı problemi dolayısıla 40+2 de sezeryan oldum..genel anestesi ile oldum..ilk gün ayağa kalktım.gazı çıkarmak için yatarken ayaklarını karnına doğru çek bırak..ben gazımı kolay çıkardım..sıvı ile beslenebildim gaz çıkarınca...kayısı kompostosu satesinde kakamı da kolay yaptım...dikişlerimde de herhangi bi sorun olmadu..sütüm de aynı gün geldi..
n
hastanede bize söylenen göğsün küçük olmasuyla sütün hiç alakası yok...bol su iç,stres yapma ,hergün ayakta duş yap doğumdan sonra süt geliyor...ama ben elektrikli süt sağma makinesi kullandım..süt kanallarını açılmasına yardımcı olması içinsütünüzün gelmesi çok iyi.Çoğu anne ler yani sezeryanla doğum yapanlar ilk haftalarda bebeğin emmesinde sorun yaşıyor.Bunun için ekstra bişey yapmtınızmı.Mesala benim göğüslerim normalde küçüktür.Hamilelikte biraz olsada dolgunlaştı ama yeterince sütüm olucakmı bilmiyorum.Yeterli sütünümn olmamasından çok korkuyorum.
hastanede bize söylenen göğsün küçük olmasuyla sütün hiç alakası yok...bol su iç,stres yapma ,hergün ayakta duş yap doğumdan sonra süt geliyor...ama ben elektrikli süt sağma makinesi kullandım..süt kanallarını açılmasına yardımcı olması için
Hiç korkma bak ben mecbur sezeryan olucamHamileleri neden korkutuyorsunuz bazıları yüzünden doğum yapamicam ağlıyorum korkudan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?