- 13 Aralık 2015
- 12
- 2
- 1
- 28
Iyi akşamlar arkadaşlar bende 36+ 4 günlük hamileyim ancak boy 1.56 olduğu için Sezeryan a karar verdi . Sezeryan hakkında korktuğum bir iki konu var yardimci olursaniz sevinirim 1.cisi sonda takımı çok can yakıyor mu birde kilo kalıyor diyorlar dogrumu
Peki karbonhidratın süte yararı varmı acabaBen de mecburi olarak normal doğum sancısı üzerine sezeryan oldum. Ama sütüm de aynı gün geldi. Kilonun da sezeryanla alakası yok. Doğumdan 40 gün sonra fit bir annneydim. Sonra sütüm azalıyor korkusuyla her şeyi yedim. Şimdi kilom var ama sezeryanla alakası yok. Lütfen endişelenmeyin. Her ikisinin de artı ve eksi yönleri var ama ikisinde de 40 güne bir şeyiniz kalmıyor.
Peki karbonhidratın süte yararı varmı acaba
Ben çok kilo almadım ama sezeryan olucam diye göbeğin kalmasından korkuyorum sanırım mekikle falan geçerO konu hakkında bir fikrim yok, yorum yapmam doğru olmaz ama. Ben her şeyi yemiştim hamileyken. Sonrasında su çok içerim ben. Hamileyken de doğumdan sonra da çok içtim su, açıkçası buna bağlıyorum.
Ben çok kilo almadım ama sezeryan olucam diye göbeğin kalmasından korkuyorum sanırım mekikle falan geçer
İnanın kilonun sezeryanla hiçbir alakası yok. Boğazla alakası var, normal doğum yapanlar da kiloyu veremeyebiliyor. Şöyle bir durum var, sezeryanda biraz daha zaman alıyor, hem toparlanma hem kilo verme. Ama şartlarınız uygun değilse sakın zorlamayın.
Ayyy canim yaaa kiyamam cok uzuldum . Ama bunye meselesi diyorlar . Benim hemen iyilesen arkadaslarimda var bende komple uyusturulmasini istiyorumBenim dogumum sezeryan olmak zorunda kaldi. O ana kadar hicbir aci hissetmedim epidural takmislardi onunla ameliyata girdim. bilincim acik, herseyi duyup konusabiliyorum sadece alt tarafimi hissetmiyorum. Esim yanimda derken kizim dogdu. Dogdugu an aci cekmeye basladim ilk baslarda psikolojik. Onu kucagima alamamam, aglarken hemen yanina kosamamam beni bitirdi. Ayaga kalkmam hayli zor oldu. Benim bünyeme agir geldi sezeryan. Cok korkuyorum sezeryandan ama mecbur olunca ypailiyor. Ben bebegime hemen kosamadigim icin hala üzülürüm. O anlar cok canim yanmis. gülememk, öksürememek, ayaga kalkamamak da cabasi.
Benim dogumum sezeryan olmak zorunda kaldi. O ana kadar hicbir aci hissetmedim epidural takmislardi onunla ameliyata girdim. bilincim acik, herseyi duyup konusabiliyorum sadece alt tarafimi hissetmiyorum. Esim yanimda derken kizim dogdu. Dogdugu an aci cekmeye basladim ilk baslarda psikolojik. Onu kucagima alamamam, aglarken hemen yanina kosamamam beni bitirdi. Ayaga kalkmam hayli zor oldu. Benim bünyeme agir geldi sezeryan. Cok korkuyorum sezeryandan ama mecbur olunca ypailiyor. Ben bebegime hemen kosamadigim icin hala üzülürüm. O anlar cok canim yanmis. gülememk, öksürememek, ayaga kalkamamak da cabasi.
Slm kizlar . bnde normal dogum istemeyenlerdenim. Cunku cok korkuyorum ve alt tarafta dikis bana zor geliyor . Memnun musunuz sezeryanda. Dogum sonrasi sikinti oluyor mu bebekte ve sizde . Ben sezeryan istiyorum . Daha taze anneyim 7 haftaligiz simdilik hayirlisi ile ...
Ayyyy Allah razi olsun canim sende sag salim kucagina alirsin ins . Bende sezeryan cok istiyorum normale cesaretim yok cunku . Bebegini kucagina almada egilmede kalkmada sikinti yasadin mi canim . bende komple anestezi istiyorumMerhaba,
bende sezeryan isteyenlerdendim ve Mart 2012 de dogum yaptim, simdi bebegim 4 yasina geldi. Cok sükür dogumdan sonra sikintilarim olmadi. Allaha sükür, kolay atlattim. Spinal anestezi yapildi, igneyide hic hissetmedim.
Simdi bende 8 hafta´lik hamileyim, Allah nasip ederse 2ci yavrum gelecek.
Umarim sende sana uygun dogum sekli hangisiyse onu secersin. Allah tamamina erdirsin, sag salim kucagina alman dilegiyle.
Ayyyy Allah razi olsun canim sende sag salim kucagina alirsin ins . Bende sezeryan cok istiyorum normale cesaretim yok cunku . Bebegini kucagina almada egilmede kalkmada sikinti yasadin mi canim . bende komple anestezi istiyorum
Ayyyy canım benım ya ıcımı ferahlattın cok sagol söyledıklerıne dıkkat edecegımsagol canim. Ilk günlerde yataktan kalkarken ister istemez agrin oluyor, ama öyle dayanilmayacak agrilar degil. Bol bol yürüdün mü sorun yok. Mesele öksürürken yada hapsururken sana tavsiyem karnini tutarak öksür, hapsur, o zaman hic birsey olmuyor.
Süt konusundada endisen olmasin, normal geliyor. Bebegi zaten SIK SIK emzirmen gerekiyor. Bende inan hamile kaldigima sevinememistim, ilk düsüncem ben nasil dogum yapicamdi.. cünkü normal doguma girmistim, nasil oldugunu görmüstüm, o yüzden psikolojik korkularim vardi, ve o yüzden sezeryan istedim. Allaha sükür 4 yil gecti, hic bir sorunum yok.
Darisi senin basina insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?