Ben epidural sezeryan hayatta olmammm:1ninca: genel anesteziyle sezeryan olan varmı acaba kızlar?:CüvCüv:
ben genel anesteziyle sezeryan oldum.anesteziden sonra takmışlar sondayı,uyandığımda takılıydı.çıkarırken de hiç bi acı hissetmedim..
Ben epidural sezeryan hayatta olmammm:1ninca: genel anesteziyle sezeryan olan varmı acaba kızlar?:CüvCüv:
ben ilk doğumu genel anestezi ile yaptım ama 2.yi epidural istiyorum o anı yaşamak daha cazip geliyor sanki.genel anestezide hiçbişey anlamıyorsun sanırım bünyeden bünyeye de acı değişiyor.benim fazla sancım olmadı.ilk saatler öksürmek istiyorsun o zaman acıyordu.birde ilk ayağa kaldırdıklarında sancı hissedebilirsin ama bunlar dayanamayacak gibi değil.ben doğuma sabah 10 da girdim öğlen 15.30 da ayağa kaldırdılar yürümem için.ayrıca hiç sonda takılmadı bana istemedim.doğumdan önceki gece evde lağmanı kendim yaptım onuda hastanede yaptırmak istemedim.sabah doğuma gitmeden öncede yaptım lağman.LİBELAKS kullandım lağmanda.
Lağman nasıl yapılıyo ki??? yapmak zorundamıyızzz??? Ay çok korkuyorummm:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?