Sezeryanla Doğum Yapanlar

bencede gecelilk bulunsun yanınızda pijamada çok lazım oluyo ben ilk gün gecelik giydim 2. gün pijama giydim daha rahat ettim pijamayla ama ameliyattan çıkınca mecbur giyiyosun çünkü sonda felan oluyo yani ikiside lazım ben 1 gecelik 2 pijama aldım önden düğmeli emzirme sütyenide çok rahat oluyo hemencik emizirebiliyosun

bana sonda takmadılar lavmanda yapmadılar o acıdan cok rahattı
pijama tavsiye ederım gecelık goturdum ama gıymedım amelıyathane önlüğü ıle gelıyorsun odana zaten ıyıce kendıne gelıp yürüyunceye kadar o üstunde kalıyor gecelik gıbı cokta rahat sonrada pijamanı gıyersın

bende hem gecelik hem pijama götürdüm ama gecelik giydim daha rahat oluyo sonda felan takılı oluyo sonra hemşireler içindeki kanı boşaltmak için geliyolar felan bence gecelik çok iyi oluyo

benim içimdeki kanı boşaltmk için kum torbası koydular sanki üstüme 100 kiloluk biri oturmuş gibi ama hiç acımadı bazılarınında karnına bastırıyolarmış bana öyle bişey yapmadılar

Ne güzel herkesin bir hikayesi var bende paylaşmak istedim... Benim bebek iri old için hazneye sığmadı akşam eşimle yemek yedikten sonra belime ufaktan sancılar girmeye başladı. Daha normal doğuma 21 günün vardı önce ciddiye almadım ama kasıklarıma vurunca eşim panikledi hastaneye gittin nst ye bağladılar bebeğin kalp atışları 180 i vurmuştu dr hastam aç ise hemen alayım dedi ama ben toktum sölemesii ayıp balık yemiştim :) o nedenle sabahı bekledim sabah iilk beni aldılar 10:00 da girdim ameliyata sadece doktorun ilaç veriyoruz dediğini hatırlıyom kendime geldiğimde odamdaydım :) 10:20 de kızım 11:00 da ben çıkmışım :) Sezeryan malum acılar anlatmaya gerek yok gaz sancısı süt gecikmesi eminim hepimiz aynı şeyleri yaşadık :) allah hepimiziiin cümlesinin yavrusunu bağışlasın...

Çoook şanslısıın bana sonda da takılda lavmanda yapıldı :S pijama giyemedim mesela ben sonda olduğu için gecelik şarttı hastanenin geceliği dekolteydi benimki :) omuzlar açıktı falan gecelik giydim hasta bezi falan gayet rahat takılıp çıkarıldı :) sen şanslısıııın :) özellikle lavman konusunda :smiley-cool:

ayy bana lavman yapılmadı ama sonda yetti valla çok rahatsız ediciydi
ama onun haricinde çok şükür bir sıkıntı yşamadım amlyttn sonraki 1 gun zordu gerisi rahattım
hep normal bekliyrdum ama mecburiyyetten gnüm çok geçtiği için sezeryan oldum
ve sonunda iyiki sezeryan olmuşum dedim :)

içindeki kanı nasıl boşaltıyorlar anlamadım

canım hem karnıma kum torbası koydular hemde 2saatte bir gelip karnıma bastırdılar içimde kalan kanların boşalması için ama korkma acımıyo zaten uyuşuk oluyo orası yani çok az acı hissediyosun

ya benim karnıma kum torbası koymadılar bastırmadılarda ilk gün normal kanama oldum
2.günden sonra hep çok az oldu herkese koyuyolarmı kum torbası
ya da neye göre koyuyolar arkadaşlar kafam takıldı şimdi

yok gülüm valla banada koymadılar torba falan iki gün kanadıı sonra normale bindi şimdi 18 günlük anneyim hiç kalmadı :) kafana bişi takılmasın demek her hastanede koyulmnuyo o torba

ya arkadaşlar ameliyattan ne kadar zaman sonra kendinize geldiniz bende bunu merak ediyorum ( aslında 2. hamileliğim ilkide sezeryandı... Ama ben hatırlamıyorum ne zaman tam olarak kendime geldiğimi... Eşimin söylediğine göre ameliyattan sonra odama getirdiklerinde uyanıkmışım gözlerim açıkmış ama ben kesinlikle hatırlamıyorum ) haaa bu arada son 1 haftam kaldı doğuma korkuyorummm :bbo:

yok gülüm valla banada koymadılar torba falan iki gün kanadıı sonra normale bindi şimdi 18 günlük anneyim hiç kalmadı :) kafana bişi takılmasın demek her hastanede koyulmnuyo o torba

ayyy iyi bari yaa bende dyorum neden bana koyulmadı acaba :)

canım ben amelyathanede uyandırıldım o andan sonra herşeyi tamamen hatırlıyorum
hatta beni araya çıkartmışlardı hasta bakıcı amlyta gircem sandı beni aldı amlythaneye gidiyodu
birden durdu siz amlyt oldunuzmu dedi evet şimdi çıktım dedim ay şaşırdım bende ne biliyim böyle sakin sakin bakıyosunuz etrafınıza dedi
ordan çıktığımda eşimi ve babamı gördüm odama gittim bebeğimi gördüm tüm arkadaşlarıma msj attım
okadar bilincim açıktı yani

canım bende ameliyattan çıkar çıkmaz uyandım bir gözyaşıki sormayın gözlerimden akan kum torbasıda koydular karnıma ve yarımsaatte bir karnıma bastırdılar kan pıhtılaşmasını önlemek için sadece iki gün çok ağrım oldu sonra yavaş yavaş düzeldim benim ikinci sezeryanımdı kızlar sormak istediklerinize cevap veririrm

mrb arkdşlr en son doğuma 1 haftam kaldığını yazmışım :) ben doğum yaptım 15 gün oldu... Bebeğim allaha çok şükür sağlıklı... Küçük Efe mizi kucağımıza aldık çok yoğun vede yorgun geçen bir trafik var evimizde tahmin edeceğiniz gibi :)) Gelelim ameliyatın nasıl geçtiğine :)) ameliyatım doktorun söylediğine göre çok başarılı geçmiş ama bana görede çok zordu ilk sezeryanda daha çabuk toparlanmıştım bunda çok ağrılarım oldu çok şükür şimdi iyiyim normal hayatıma döndümçok korkuyordum ama bitti ....Hamilelik başlı başına zor bir süreç ... ALLAH doğum yapacak olan herkese yardım etsin inş. kaydirigubbakcemile3

ben de genel anestezi ile sezeryan oldum.
genel anestezi rahattti tavsiye edebilirim ..
ama sonrasinda toparlanmak zaman aliyor o da ilk bir hfta zaten.

bende sezeryan oldum.3 hafta önce ilk 2 gün 2 büklüm yürüdüm. sonra düzeldim sağlık ocağına gittim bebeğimin topuk kanı için ebeler beni görür görmez sezeryan istiyodun normal mi yaptın dedi. çabuk toparladım kendimi.

bende sezeryanla doğum yaptım sedyeden yatağa yatırılarken ve ilk kez ayağa kalarken çok canım acıdı 1 hafta sonra eski halime döndüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…