içindeki kanı nasıl boşaltıyorlar anlamadımbende hem gecelik hem pijama götürdüm ama gecelik giydim daha rahat oluyo sonda felan takılı oluyo sonra hemşireler içindeki kanı boşaltmak için geliyolar felan bence gecelik çok iyi oluyo
bana sonda takmadılar lavmanda yapmadılar o acıdan cok rahattı
pijama tavsiye ederım gecelık goturdum ama gıymedım amelıyathane önlüğü ıle gelıyorsun odana zaten ıyıce kendıne gelıp yürüyunceye kadar o üstunde kalıyor gecelik gıbı cokta rahat sonrada pijamanı gıyersın
içindeki kanı nasıl boşaltıyorlar anlamadım
ya benim karnıma kum torbası koymadılar bastırmadılarda ilk gün normal kanama oldum
2.günden sonra hep çok az oldu herkese koyuyolarmı kum torbası
ya da neye göre koyuyolar arkadaşlar kafam takıldı şimdi
yok gülüm valla banada koymadılar torba falan iki gün kanadıı sonra normale bindi şimdi 18 günlük anneyim hiç kalmadı :) kafana bişi takılmasın demek her hastanede koyulmnuyo o torba
ya arkadaşlar ameliyattan ne kadar zaman sonra kendinize geldiniz bende bunu merak ediyorum ( aslında 2. hamileliğim ilkide sezeryandı... Ama ben hatırlamıyorum ne zaman tam olarak kendime geldiğimi... Eşimin söylediğine göre ameliyattan sonra odama getirdiklerinde uyanıkmışım gözlerim açıkmış ama ben kesinlikle hatırlamıyorum) haaa bu arada son 1 haftam kaldı doğuma korkuyorummm :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?