Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sezeryanla doğumda 38 mi 40 haftamı kararsızlık kötü
Ikinci doğumum yine sezeryan doktorlar38.haftadan sonra doğum olabilir diyorlar ama ben 40a kadar devam diyorum inşallah meleğim gününde sağlıklı gelir 40 dan önce bebişi doğuran varmı sezeryanla napsamki acep
benim yakın arkadaşım 38.haftada oldu söylediğine göre bebek rahim kanalına girmeden alınmalıymış yoksa çok daha stersli oluyormuş
tabi yaşayan arkadaşlar varsa daha aydınlatıcı olur
hayırlı doğum diliyorum
Ikinci doğumum yine sezeryan doktorlar38.haftadan sonra doğum olabilir diyorlar ama ben 40a kadar devam diyorum inşallah meleğim gününde sağlıklı gelir 40 dan önce bebişi doğuran varmı sezeryanla napsamki acep
canım benim teyzemin üç oğlu var üçünüde serklajı olduğu için sezeryanla doğurdu. herbiri 38. haftanın içinde alındı. ben de 41+1 de sezeryanla doğum yaptım çatı darlığı ve oğlumun başı haftasından büyük olduğu için bir de oğlum yan duruyordu herhangi bir sorun yaşanmadı doğumda
ıkinci doğumum yine sezeryan doktorlar38.haftadan sonra doğum olabilir diyorlar ama ben 40a kadar devam diyorum inşallah meleğim gününde sağlıklı gelir 40 dan önce bebişi doğuran varmı sezeryanla napsamki acep
canım benim şuan 30 yaşındayım. Oğlumu doğurduğumda 24 yaşındaydım.hiçbirşey bilmiyorsun ve herşeyim normal geçiyordu önceki günlerimden hiçbir fark yoktu bende.sezaryan olarak anlaşmıştık doktorumla normal doğumum 17 eylülde olacaktı va benim kerata akıllı durmadı ve erken doğdu 37 haftada .eşim işte ve ben evde tekim sancılanıyorum ne olduğunu bilmiyorum tam 14 saat sancı çektim eşim gece eve gelince hemen hastaneye götürdü özel hastane olduğu için herkes dört dörtlük anında doktorum geldi doğum başlamış hemen sezeryana alacağız demesiyle suyum patladı bi ıkınsam çocuk olacaktı ama o sancı ve acıyı unutamıyorumm hağla o kadar saat geçti ve bebişim 3.5 kilo doğdu tam gününde felan olsaydı 4 4.5 falan olurdu kilosu ve oğlum şu an 5.5 yaşında ve bende ikincisine hamileyim:)) allah çocuklarımı bana sizlerinkinide ana babalarına bağışlasın.aminnnn:))))
ilk çocuğum 41+5 dünyaya geldi
ikinci dogumlarda genelde aynı süreçte geliyormuş
bende kısmetse 39 haftada istiyorum
40 haftayı bekleyip riske atmamız gerektiğini düşünüyorum
Rabbim hepimize saglıklı hayırlı doğumlar nasip etsin
42+4'te sezeryana girdim.:)) artık çatlamak üzereydim:)).son anda plasenta doğum yolunu kapatmış ve sezeryan kararı alındı..şimdide 3.gebeliğimi yaşıyorum..bakalım bu bebişim nereye kadar yol alcak:))