Doğumu zor oldu zaten bende ilk kez duydum dikişin acık kalan yerinden pislik çıkarıyo aklınca yapılan tek uygulama bu ,ağrı acıdan duramıyor zatenIlk defa duyuyorum bunu.normal dogumda dogumdan sonra gelip karnina iyice bastirirlarmis icinde pis seyler varsa gitsin diye.ben sezaryen oldum kimse boyle bisey yapmadi.ayy nasi agrimistir simdi
Söylediğiniz cok doğru Rahim olsa anlaırım, ama dikişin açık kalan yerinde kanama var mı yok mu kontrolü yapıp içerdeki biriken pisliği çıkarmak için yapıyormuş, keşke fotosunu çekip ataydım inanın sağ taraf mosmor ve çok sert , tıp fakültesinde oldu doktorda korkuyormus açıkçası kötü bişey var mı yok mu zaman gösterecekmiş gibi sabret diyorSezeryan doğumda da karına bastırıp rahimde kalan fazlalığın akması sağlanır ama bu hem doğumun ertesi günü yapılır maksimum hem de o pis kanın genital bölgeden akması beklenir.
Dikiş yerinde bi açıklık var mı onu kontrol etmek için böyle bir müdahalede bulunmuşlardır ki bence müthiş saçma.
Kadını doğumdan soğutacaklar, bence özel hastaneyse mutlaka başhekime şikayette bulunsun.
Sorunda zaten iç dikişte açıklık,bende ilk kez duydumSezaryen göbeğine bastırıldığını da ilk defa duyuyorum, değil bastırmak, doktor ilk dört ay sarma-sıkı bir şey giyme diye tembihlemişti bile. Bi de dikiş kaldı mı artık? İçten dikişleyip yapıştırıyorlar diye biliyorum ben, daha az iz bıraksın diye.
Cuma ve dün yapmış bunu, doğum olalı 10 gün oldu, başka doktora mutlaka gidecek işte buradan sonuç bekliyor işteİki kez sezeryan oldum kimse karnıma bastırıp içimde kalanları akıtmadı. Narkozun etkisindeyken yaptılarsa bilemem. Yengenizi başka bir doktor görse neler duyuyoruz Allah korusun.
Size ne?Yine yanlış bildiğiniz şeyler var. Yengenizin tahsili nedir? Ne dediklerini ne yaptıklarını anlamıyor mu? Önceki konunuz gibi bunda da bi ton hata var. Önce bi tam öğrenin.
Yengem içine kapalı biri kızıyorum ona zaten bu durumdan dolayı , öyle bagırıyım cagırıyım Bi tip değil, doğumunda ben vardım her şeyi yaptıryodum , açıkçası amcamda bişey olmaz kafasında ona da kızıyorum, Allah göatermeaşn bişey olurda diyeHastaneyi ayaga kaldırsın ölüyorum diyerek tıp fakultesinde hocalar vardır gelip baksınlar stajer başarısızlığını soyleyemiyor büyük ihtimal. Direk hocasını cağırsın stajer sezeryan oldum böyle bir sey hic yaşamadım
Bize ne mi? Konu açıyorsan gerçekçi bilgilerle aç. Konu açıyorsun yardım istiyorsun bari doğru şekilde öğren öyle aç sayın sağlıkçı!Size ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?