- 17 Ekim 2017
- 42
- 3
- 1
- 34
- Konu Sahibi istanbul454
-
hiçbişey yapmıcam. eşime söyleyemem. eşimin çok çok yakını. kan mı çıkar. yoksa ömür boyu küslük mü bilemem. direk gelip söylemedikçe hiçbişey anlatamam eşimeTamam hadi öyle olsun. Ne yapmayı düşünüyorsunuz. Bence biz burada topluca adamın günahını alıyoruz ya neyse
hanım efendi üçtür sezgilerim güçlü deyip absürd örnekler veriyorsunuz, sezgileriniz güçlü olabilir ama belki de bu konuda yanılıyorsunuz. siz neler olduğunu anlatın çünkü bu anlattıklarınızdan hakikaten adamın size ilgisi olduğu filan düşünülmüyor.sezgilerim güçlü ve insanlarin bakışlarindan ve davranışlarindan az çok bilinebilir
bilemem ki. çünkü eşimin çok ama çok yakınışakasın dimi??
Hayir yani bir tv bir cocuk alma ile hoslanma mi olur? Baska bisey varsa söyleyin bilelim. Ona göre yolunu yordamini buluruz.hiçbişey yapmıcam. eşime söyleyemem. eşimin çok çok yakını. kan mı çıkar. yoksa ömür boyu küslük mü bilemem. direk gelip söylemedikçe hiçbişey anlatamam eşime
bilemem ki. çünkü eşimin çok ama çok yakını
böyle bi konuda niye trolliyim kisanki trolleniyoruz gibi geliyo bana :))
Ben direkt yiyorumsanki trolleniyoruz gibi geliyo bana :))
isterseniz inanın. böyle bi konuda yalan söyleyecek karakterde değilimarkadaşlar yeni üyecik bizimle kafa buluyor sorup durmayın artık.. şu cevaba bak allasen..
anlatamıyorum daha fazla okuyan falan olur yakınlardan diyeHayir yani bir tv bir cocuk alma ile hoslanma mi olur? Baska bisey varsa söyleyin bilelim. Ona göre yolunu yordamini buluruz.
o zaman daha spesifik örnekler verin çünkü bunlar biraz buluttan nem kapma gibi gözüküyosadece bunlar değilki
okusalar da anlaşılmaz ki zibilyon tane üye arasından sizin olduğunuz nasıl anlaşılsın?anlatamıyorum daha fazla okuyan falan olur yakınlardan diye
Yakınları size olan ilgisini bilse evet onu tanırlar. Bu sitede dunya kadar insan var. Valla gelip ablam konu açsa tanimam. Insanların neler yaşadığı ile ilgilenmiyorum çünkü.anlatamıyorum daha fazla okuyan falan olur yakınlardan diye
neden anlatamıyormuşsun zaten bir tek sen hissediyormuşsun niyetini o yüzden anlatırsan tanıdık biri bile okusa kimse anlamaz sizin ve onun kim olduğunu, paranoyaklığınız burda da devreye girmiş.anlatamıyorum daha fazla okuyan falan olur yakınlardan diye
yeni anladığım zamanlarda; bize geldiklerinde hoşgeldiniz dedim yüzüme bakmadı resmen kafasını başka tarafa çevirdi tafra yaptı. hiçbir kavgamız sohbetimiz yok. sonraları her gördüğünde heyecanlı bi ses tonunda konuşmaya başladı . bunlar birkaçı yineYakınları size olan ilgisini bilse evet onu tanırlar. Bu sitede dunya kadar insan var. Valla gelip ablam konu açsa tanimam. Insanların neler yaşadığı ile ilgilenmiyorum çünkü.
toplulukta televizyon seyrediyoruz . tvde sevgililer çıktı. sizde paylaşın facede diyor
eşim çocuğu ne zaman kucağına alsa hemen gelip cocuğu elinden almaya çalışıyor sevmek için. bu şüphelerden sadece biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?