sezgilerim doğruysa

Siz ilgilisiniz yada ilgisinin sizin üzerinizde olmasıni istiyorsunuz bu sözde birşey yok. Kafanizdan yaratıyorsunuz bence

toplulukta televizyon seyrediyoruz . tvde sevgililer çıktı. sizde paylaşın facede diyor

bunda bir şey yokki

ilgisi olduğunu sezmeseydim bul afi üzerime alınmazdım

Ben de bi şey göremedim bu lafta.
Ne yapıyor da ilgili oluyor sürekli temas mi ediyor, her esprinize abartı mi gülüyor nedir yani ilgisi nereden belli?

Facede millet deli dülü yorum yapar yani, geçende eniştem "Gözlüklerim şekil yolumdan cekil" yazmış mesela.
Adamın yoluna mı çıktım diye alinam ben de?

İlgisi varsa var . Görmezden geleceksiniz, goz göze gelmeyeceksiniz. Sırf o size karşı bir şey hissediyor diye hareketlerinizi kısıtlamaya kalkmayın. Olduğu ortamdan kacmaya çalışmayın. Tv yorumu yazmışsınız. Siz de deseydiniz ya " yarın hemen paylasicam bu mutluluğu herkes gormeli " diye?

İlgisi varsa var . Görmezden geleceksiniz, goz göze gelmeyeceksiniz. Sırf o size karşı bir şey hissediyor diye hareketlerinizi kısıtlamaya kalkmayın. Olduğu ortamdan kacmaya çalışmayın. Tv yorumu yazmışsınız. Siz de deseydiniz ya " yarın hemen paylasicam bu mutluluğu herkes gormeli " diye?
yok ben pek konuşmam onunla

O zaman face de imalı laflar paylaşma sende.Baksana üzerine alınanlar oluyormuş.Bir de sanal alemde yaşamayı bırakın yahu gerçek hayata dönün.

Neden paylaşmasın? Biri alınacak laf sokacak diye sosyal medya hesabını da kapatsın mı?

Konu sahibi bazı insanların sezgileri kuvvetlidir. Görmezden gel, muhabbet kurma, terslenecek yerde tersle ama çok ciddiye aldığını düşünmesin pay çıkarır kendine.

Neden paylaşmasın? Biri alınacak laf sokacak diye sosyal medya hesabını da kapatsın mı?

Konu sahibi bazı insanların sezgileri kuvvetlidir. Görmezden gel, muhabbet kurma, terslenecek yerde tersle ama çok ciddiye aldığını düşünmesin pay çıkarır kendine.
aynen. sezgilerimin kuvvetli olduğunu düşünüyorum

Bence kadinlad hisseder elle tutulur bir sey olmasi gerekmez. Uzak durun en az gorusmeye indirin. Olabildiginde hic ikili diyaloga girmeyin o sizin söylediginiz bir seye atlarsa konuyu bitirin ikinci cevabi vermeyin. Esinize de ben bunlardan pek hoşlanmıyorum seklinde bahaneler bulun sudan sebepler sıralayın gorusmeyi azaltın. Mesela bu x in gözü göz degil ben hoşlanmıyorum diyebilirsiniz acikca.

Valla ilgisi oldugunu sandirtan seyleri.soyleyin ona gore yorum yapalm.. hic kimse tanimaz siziii merak etmeyin. Milyon kisi var su sitede,herkes bi ton konu aciyor.. kim sizi izlesin gelip de yahu. Izlese bile sizin siz oldugunuza dair kaniti olamaz hic kimsenin tanidiklarinizdan..
Ha bisey daha
Esinize bahsetmeyin su an bence. Ileri boyutlara tasimaya kalkisirsa adam esiniz devreye girebilir,ama.su an esiniz de yanlis anlayabilir sizi suclayabilir ve gidip.karsi tarafa bisey yapabilir.. zan altinda brakmayin kimseyi, emin de degilsinz. Sezgi diyorsunuz...

Sende aynı ortamda bulunma. Facebooktanda sil görmesin bi paylaşımını

Bence sen öyle olmasını istediğin için üzerine alınıyosun.

Bence tam tersi durup dururken engellerse adam rahatsız ettiğini anlar.
Ters psikoloji gerekiyor. Umursamadığını düşünmeli..

Back
X