canım fazla yumurta olmadığı için dondurma işlemi olmadı ilaçlar hariçti bu konuda hiç bir bilgimde yoktu çok sık takipte edilmedim nasıl bir şey bu ya anlamıyorum zaten yıllarca uğraşıyoruz evlat sahibi olabilmek için maddi manevi yıkılıyoruz birde böyle bir şey napmam lazım bana yol gösterirmisin canımgüle@end, sağlık işleri il müdürlüğünden öğrenebilirsin. ama anladığım kadarıyla embriyo dondurma ücreti eklenmediyse ve ilaçlarını ayrıca aldıysan 804'ün üstüne çıkmaması lazım. ancak önce gittiğin tüp bebek merkezine br sor; 1300 ytl nin içinde ne var? mesela embriyo dondurma dahil mi, kaç yumurta takibi muayenesi oldu. bunlar da belirleyici oluyor.
geçmiş olsun canım ben süleymaniye hast aldımarakadaşlar tüp bebek raporunu hangi hastaneden aldınız. Bende rapor alarak başlamak istiyorum. bizdeki sorun eşimde resiprokal translokasyon var . Yani genetik lütfen yardım
geçmiş olsun canım ben süleymaniye hast aldım
Canım bende o hastaneye başvurdum ropor alabılmek ıcın.Ama psıkolojım çok bozuldu.Muayene anında 15' e yakın kadın aynı yerdeydık.Muayeneden sonra da benden hormon tahlıli istediler.Eşime de spermıyogram ıcın, nısanın 16 'sına randevu verdıler.Bunun dısında ,kımse bana hıc bı sey demedı.Doktor kucuk kıstler gordu, bunun ıcın bı tedavı vermedı.Senden sunu ogrenmek ıstıyorum sen nasıl aldın bu raporu ?Ve ne kadar surede verdıler?Bu arada ben sımdıye kadar butun tedavılerımı ozelde oldum.2 tanede asılama oldum sımdıye dek.Tekrar bu hastane asılama ıstermı benden ?
Canım bende o hastaneye başvurdum ropor alabılmek ıcın.Ama psıkolojım çok bozuldu.Muayene anında 15' e yakın kadın aynı yerdeydık.Muayeneden sonra da benden hormon tahlıli istediler.Eşime de spermıyogram ıcın, nısanın 16 'sına randevu verdıler.Bunun dısında ,kımse bana hıc bı sey demedı.Doktor kucuk kıstler gordu, bunun ıcın bı tedavı vermedı.Senden sunu ogrenmek ıstıyorum sen nasıl aldın bu raporu ?Ve ne kadar surede verdıler?Bu arada ben sımdıye kadar butun tedavılerımı ozelde oldum.2 tanede asılama oldum sımdıye dek.Tekrar bu hastane asılama ıstermı benden ?
xolix il sağlık müdürlüğünü ara, durumu anlat. beliki de merkezin sgk ile anlaşmasının istisnaları vardır.onlardan bilgi al. onlar seni bilgilendirir ve yönlendirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?