Tüp bebek tedavisi görecek SGK'lı hastalar Tüp bebek uygundur raporunu götürdüğü takdirde maksimum 804 ytl fark ödeyerek tüp bebek tedavisi görebilirler.Ekim 2008 de yayınlanan yeni yönetmeliğe göre bu rakamın üstünde fark alan merkezler şikayet edildiği takdirde ceza alacaklar
Bu konudada herkesin bilinçlenmesi gerekiyor.
malesef bende mağdurum bu konuda.ekimde yeni yasa çıkmasına rağmen ben kasım ayında raporum olduğu halde 4000 tl ödedim 'gürgana' ilaçlar hariç ve ilave hiçbir işlem de olmadı.hatta yasanın yeni çıkmış olduğunu farkedip hemen merkezi aradım onlar da sözleşme imzaladınız deyip kapıları kapadılar yüzüme.sonra netten araştırdımki gerçekten de rapor olunca 804 tl ödeniyomuş tüp için.ne diyim içim yanıyo hala.biz gibi evlat hasreti çekenlerin üzerinden ticaret yapanları görür Allahım elbet.
cnm bunlar cok eski bilgiler cem bey yeditepede suanda ben 2007 de yaptırmışdım tüpümü ordaydı hala orda alman hastanesi euroyla zaten
saveist slm sana özelden msj atdım bana yardımcı olurmusun bende yeditepde deniycem sana ımcs yöntemi denedimi acaba bilign varmı
ben 4. mikromu denicem.....yeditepe ünüversitesi hastanesi bize 2060 lira fiyat verdi eşimde resiprokal translokasyon var.genetik olduğu için rapor çıkartacaklarını söylediler ama anlamadığım ilaç dahil 3500 falan tutuyor testler hariç tabi evgili saveit anlamadım ilaçlara nasıl 5000 lira verdiğini eczanenin hafta sonu kapalı vsss cebimden aldım yazmışsınız olay çok ilginç geldi bana.....ben yeditepede aşılama raporuda çıkarmıştım çok kolay olmuştu ilk onların anlaştığı eczaneden ilaçlarımı almıştım rapor çıkınca raporu götürüp ilaçların ücretini ödemiştim......o kadar tutuyorsa eğer ben deneyemem çünkü biz prob ve genetik içinde ekstra ücret ödicez......
kızlar ssk nın karşılaması için 5 yıl hizmet süresi tamamlaması gerekiyomuş şartları bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?