saol canımm...benim 1550 iş günüm var ama ssk da çalışan bi arkadaş dedi ki 900 iş günü ve ayrıca da 5 yıl.. benim daha 5 yılım bitmedi.. olmaz dedi...ama bunu net olarak öğrenebilicek yer neresi acaba. sgk nın kendinden haberi yok ki
canım senin pirimin 900 günden fazla...ama 5 yılıda doldurman lazımmı bilemiyorm...
aslında benimde bu konuda kafam çok karışık...dediğin gibi acaba net bir cevabı nerden albiliriz....
Bu konuda ben baya bir araştırma yaptım hatta üniversite hastanesinde rapor çıkartmaya çalışıyorum
rapor çıkartmak için 900 gün pirimin olması ve 5 yıldır genelsağlık sigortasına bağlı olarak çalışmış olman gerekiyor. tabiiii sadece bunlar değil daha neler neler eğer sormak istediğiniz birşey varsa yardımcı olabilirim......
süleymaniye eğitim araştırma hastanesine başvurdum....
Biraz zor ama ne yapayım imkanlarım çok geniş olmadığı için bu rapora ihtiyacım var
Tüp bebek raporunda genel sağlık sigortasına bağlı 5 yıl yazıyor..
Sanırm ssk gün sayın bağkura eklenir ama nasıl eklenir tam bilmiyorum
cevabın .çin sağol canım...eğer kafama başka şeyler takılırsa sorarım...
allah yardımcınız olsun...
Bu konuda ben baya bir araştırma yaptım hatta üniversite hastanesinde rapor çıkartmaya çalışıyorum
rapor çıkartmak için 900 gün pirimin olması ve 5 yıldır genelsağlık sigortasına bağlı olarak çalışmış olman gerekiyor. tabiiii sadece bunlar değil daha neler neler eğer sormak istediğiniz birşey varsa yardımcı olabilirim......
eğer sorun erkek infertilitesi ise tüp bebek raporunda aşılama gerekmiyor direkt tüp bebek raporu veriliyor
ama eğer erkek infertiletesi çok ileri seviyedeyse...
yani sperm sayısı 5 milyonun altında ise...
eğer üstünde olursa yine 2 aşılama şart...
hımmmmm. bize gerekmemişti....
teşekkürler canım.. of karışık işler bunlar benim ssk da şubatta doluyo 5 yılım.. bişey daha var kafama takılan onu da sorsam :) önce 3 negatif aşılama olucakmışım sonra tüp bebek.. bu doğru mu ben zaten özelde 3 aşılama ve 1 tüp oldum.. ama ssk belge istiyomuşş bu konuda da aydınlatır mısın beni?
bu nasıl iş ya işte ddevlet bu kadar.. bişeyi de vatandaşını süründürmedenn yapsa şaşarım zatenn.. ben özel doktorda yaptırdım aşılamalarımı hadi tüp bebeğin raporunu alırım da doktordan alınannı kesin kabul etmezler.. yazık ya insanlara bu kadar hassas konularda bari insaf edilse biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?