SGK l Hastalar 804 YTL deyerekTp Bebek tedavisi gryor

saol canımm...benim 1550 iş günüm var ama ssk da çalışan bi arkadaş dedi ki 900 iş günü ve ayrıca da 5 yıl.. benim daha 5 yılım bitmedi.. olmaz dedi...ama bunu net olarak öğrenebilicek yer neresi acaba. sgk nın kendinden haberi yok ki :(

canım senin pirimin 900 günden fazla...ama 5 yılıda doldurman lazımmı bilemiyorm...
aslında benimde bu konuda kafam çok karışık...dediğin gibi acaba net bir cevabı nerden albiliriz....

kızlar bennde 5 yılın dolması gerekiyo diye biliyorum.ilk tedavimde sormuştu merkezzdekiler çünkü.sgk ile anlaşması olan bir tüp bebek merkezini arayıp ordaki yetkililerden öğrenebilirsiniz yerimseniben

canım senin pirimin 900 günden fazla...ama 5 yılıda doldurman lazımmı bilemiyorm...
aslında benimde bu konuda kafam çok karışık...dediğin gibi acaba net bir cevabı nerden albiliriz....

Bu konuda ben baya bir araştırma yaptım hatta üniversite hastanesinde rapor çıkartmaya çalışıyorum

rapor çıkartmak için 900 gün pirimin olması ve 5 yıldır genelsağlık sigortasına bağlı olarak çalışmış olman gerekiyor. tabiiii sadece bunlar değil daha neler neler eğer sormak istediğiniz birşey varsa yardımcı olabilirim......

Bu konuda ben baya bir araştırma yaptım hatta üniversite hastanesinde rapor çıkartmaya çalışıyorum

rapor çıkartmak için 900 gün pirimin olması ve 5 yıldır genelsağlık sigortasına bağlı olarak çalışmış olman gerekiyor. tabiiii sadece bunlar değil daha neler neler eğer sormak istediğiniz birşey varsa yardımcı olabilirim......

canım biizmki biraz karışık...
biz şuan isteğe bağlı bağkurluyuz...bağkurun sitesinde araştırma yaptığımda 4 yıl hizmet süresi yazıyor....gün olrak hesap edilmemiş...
birde eşimim öncelerden 280 günlük ssk pirimi var....
bunlar birbirine eklenirmi eklense bile biri sene olarak hesap edilmilş biri gün,nasıl eklencek bilemiyorum...
canım peki rapor için hangi hastaneye gittin....

süleymaniye eğitim araştırma hastanesine başvurdum....
Biraz zor ama ne yapayım imkanlarım çok geniş olmadığı için bu rapora ihtiyacım var
Tüp bebek raporunda genel sağlık sigortasına bağlı 5 yıl yazıyor..
Sanırm ssk gün sayın bağkura eklenir ama nasıl eklenir tam bilmiyorum

süleymaniye eğitim araştırma hastanesine başvurdum....
Biraz zor ama ne yapayım imkanlarım çok geniş olmadığı için bu rapora ihtiyacım var
Tüp bebek raporunda genel sağlık sigortasına bağlı 5 yıl yazıyor..
Sanırm ssk gün sayın bağkura eklenir ama nasıl eklenir tam bilmiyorum

cevabın .çin sağol canım...eğer kafama başka şeyler takılırsa sorarım...
allah yardımcınız olsun...

teşekkürler canım.. of karışık işler bunlar benim ssk da şubatta doluyo 5 yılım.. bişey daha var kafama takılan onu da sorsam :) önce 3 negatif aşılama olucakmışım sonra tüp bebek.. bu doğru mu ben zaten özelde 3 aşılama ve 1 tüp oldum.. ama ssk belge istiyomuşş bu konuda da aydınlatır mısın beni?

eğer sorun erkek infertilitesi ise tüp bebek raporunda aşılama gerekmiyor direkt tüp bebek raporu veriliyor

evet iki aşılama yaptırdığına dair belge lazım....
canım aşılama ayptırdığın hastanelerden iste...inşallah alabilirsin..
.

eğer sorun erkek infertilitesi ise tüp bebek raporunda aşılama gerekmiyor direkt tüp bebek raporu veriliyor

ama eğer erkek infertiletesi çok ileri seviyedeyse...
yani sperm sayısı 5 milyonun altında ise...
eğer üstünde olursa yine 2 aşılama şart...

bu nasıl iş ya işte ddevlet bu kadar.. bişeyi de vatandaşını süründürmedenn yapsa şaşarım zatenn.. ben özel doktorda yaptırdım aşılamalarımı hadi tüp bebeğin raporunu alırım da doktordan alınannı kesin kabul etmezler.. yazık ya insanlara bu kadar hassas konularda bari insaf edilse biraz

teşekkürler canım.. of karışık işler bunlar benim ssk da şubatta doluyo 5 yılım.. bişey daha var kafama takılan onu da sorsam :) önce 3 negatif aşılama olucakmışım sonra tüp bebek.. bu doğru mu ben zaten özelde 3 aşılama ve 1 tüp oldum.. ama ssk belge istiyomuşş bu konuda da aydınlatır mısın beni?

Evet SSK belge istiyor aşılama işlemini ister özel olsun ister devlet hastanesinde farketmiyor önemli olan ruhsatlı bir yerde yaptırman gerekiyor eğer özel bir yerde yaptırdıysan Dr.kendisinde aşılama yaptırdığına dair imzalı evrak alman gerekiyor onunla beraber eğitim araştırma ve üniversite hastanesine gitmen gerekiyor

bu nasıl iş ya işte ddevlet bu kadar.. bişeyi de vatandaşını süründürmedenn yapsa şaşarım zatenn.. ben özel doktorda yaptırdım aşılamalarımı hadi tüp bebeğin raporunu alırım da doktordan alınannı kesin kabul etmezler.. yazık ya insanlara bu kadar hassas konularda bari insaf edilse biraz

Arkadaşlar rapor çıkarmanın okadar şartı var ki hele son yasa ile dahada zorlaştırdılar verilen hak hiçbir zaman geri alınamadığı için işi zorlaştırmayı tercih ediyorlar.................

Tüp tedavisi zaten maddi ve manevi yıpratıcı bir tedavi birde bu işlerle uğraşınca insan daha çok strese giriyor.Dr .birde hep stresden uzak durun diyorlar hadi durda senin olsun sadece rapor çıkarmakla bitmiyor iş birde doğru merkezde doğru bir ekiple çalışmakta çok önemli ahhhh ne olacak bizim bu halimiz hala merkezlerden hangisine gideceğime karar veremedimmm

Back
X