merkezlerin isimlerini anlayamadımben 2 merkez arasında kalmışdım y tepe ve u t ama sanırım u t gidicem sen neresi geciyor aklından nihan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merkezlerin isimlerini anlayamadımben 2 merkez arasında kalmışdım y tepe ve u t ama sanırım u t gidicem sen neresi geciyor aklından nihan
kızalr yani 804 dediginiz doktoro verilen paramı biz doktora ilaçlar ve tahliller hariç 3500 tl ödedik o nasıl oluyo o zaman
yeditepe hastanesi ile umut tüp bebek merkezi
umut musafa bahcecininmiş öyle duymuşdum merkezde ben ben 3, tedavimi umutda yaptırdım cok memunum fakat yeditepede aklımda orda sperm arama yöntemi daha farklı hayırlısı hepimiz için yeditepe kendisi cıkarıyor raporu fakat yinede 3,5 4 tutuyor
nihan yeditepe ünv özel bir hastane orda umutdan daha cok ilgili hemşireler prof üstelik doktor cem fıcıcıoglu ama bende umutdaki doktoru seviyorum ama merkez ve bankodaki kızlar ilgisiz ukala
kızalr yani 804 dediginiz doktoro verilen paramı biz doktora ilaçlar ve tahliller hariç 3500 tl ödedik o nasıl oluyo o zaman
Evet bunlar çok hoş değil bencede ben umut hastanesine gitmeye karar verdim gerci henüz randevu almadım işlemleri ayarlayınca dr enver beyden ve emre beyden randevu alacağım sanada gelişmeleri anlatırımbankodaki kızlar evet suratsız gülerken bile bir yanakları gülüyor diyeri oynamıyor:):)enver beydi doktorum ma enver bey süper cok cana yakın sevecen bir doktor
ben bişey sordum cevaplarmısınız kızlar
Evet bunlar çok hoş değil bencede ben umut hastanesine gitmeye karar verdim gerci henüz randevu almadım işlemleri ayarlayınca dr enver beyden ve emre beyden randevu alacağım sanada gelişmeleri anlatırım
kızlar bizim raporumuz vardı centrum clinicte yaptırdık biz ve 3500 ödedik sadece doktoro ne kadarlık evli olunca devlet yeniden ödüyo yüzdesini bileniniz varmı aceba
umutolsun ben de sen gibi ödedim raporlu olduğum halde 4000 tl idi.normalde 5000 tl tutuyodu ilaç hariç.raporu benim gittiğim merkez çıkardı ve onlar devletten alınacak parayı düştüler.1000 tl rapor indirimi oldu yani.aslında yasal değil bu yaptıkları 804 tl üzeri almamaları gerekiyomuş.sen raporu nerde çıkarttın peki?