SGK l Hastalar 804 YTL deyerekTp Bebek tedavisi gryor

kızalr yani 804 dediginiz doktoro verilen paramı biz doktora ilaçlar ve tahliller hariç 3500 tl ödedik o nasıl oluyo o zaman

yeditepe hastanesi ile umut tüp bebek merkezi

bende umut tüp bebek merkezi alman hastanesi arada galiba bir bağlantı var ama tam anlayamadım amerikan hastanesi veya acıbadem var ama tam karar veremedim
seçtiğimsecenekler arasında umut en başta çünkü orda ssk gecerli diğerlerinde ssk gecerli değilmiş sadece ilaçlarından faydalanabilirmişiz o dr bulup ilaçları yazdırırsakkk...............

umut musafa bahcecininmiş öyle duymuşdum merkezde ben ben 3, tedavimi umutda yaptırdım cok memunum fakat yeditepede aklımda orda sperm arama yöntemi daha farklı hayırlısı hepimiz için yeditepe kendisi cıkarıyor raporu fakat yinede 3,5 4 tutuyor

umut musafa bahcecininmiş öyle duymuşdum merkezde ben ben 3, tedavimi umutda yaptırdım cok memunum fakat yeditepede aklımda orda sperm arama yöntemi daha farklı hayırlısı hepimiz için yeditepe kendisi cıkarıyor raporu fakat yinede 3,5 4 tutuyor

Ben pek sıcak bakmıyorum üniversite hastanelerine ben umut tüp bebek merkezinde Dr.Emre BAKICIOĞLU VE Dr.Enver KURT çok iyilermiş bu konuda ama tabi tam karar vermedim okadar çok tüp bebek merkezi varki istanbul£da Dr.haricinde bence sizi karşılayan sekreterinde size yardımcı olan halkla ilişkilerinde çok iyi olması gerekiyor ben özel bir hastayım ve bunu bana hissetirmeleri gerekiyor ben öğle düşünüyorum

nihan yeditepe ünv özel bir hastane orda umutdan daha cok ilgili hemşireler prof üstelik doktor cem fıcıcıoglu ama bende umutdaki doktoru seviyorum ama merkez ve bankodaki kızlar ilgisiz ukala

bankodaki kızlar evet suratsız gülerken bile bir yanakları gülüyor diyeri oynamıyor:):)enver beydi doktorum ma enver bey süper cok cana yakın sevecen bir doktor

kızalr yani 804 dediginiz doktoro verilen paramı biz doktora ilaçlar ve tahliller hariç 3500 tl ödedik o nasıl oluyo o zaman

canım siz rapor çıkardınızmı....
rapor çıkardığınız halde hastaneye verilen para bu kadar...
ama dr larda ayriyeten para alıyorlarmı bilmiyorum...
eğer raporunuz varsa çok ödemişsiniz...

Son düzenleme:
bankodaki kızlar evet suratsız gülerken bile bir yanakları gülüyor diyeri oynamıyor:):)enver beydi doktorum ma enver bey süper cok cana yakın sevecen bir doktor
Evet bunlar çok hoş değil bencede ben umut hastanesine gitmeye karar verdim gerci henüz randevu almadım işlemleri ayarlayınca dr enver beyden ve emre beyden randevu alacağım sanada gelişmeleri anlatırım

kızlar bizim raporumuz vardı centrum clinicte yaptırdık biz ve 3500 ödedik sadece doktoro ne kadarlık evli olunca devlet yeniden ödüyo yüzdesini bileniniz varmı aceba

kızlar bizim raporumuz vardı centrum clinicte yaptırdık biz ve 3500 ödedik sadece doktoro ne kadarlık evli olunca devlet yeniden ödüyo yüzdesini bileniniz varmı aceba

çok ödemişsin valla umut tüp bebek merkezinde ssk raporuna istinaden 804TL ödeniyormuş.
3 yıllık evlilik olması gerekiyor neyi yeniden devlet ödüyor anlamadım açıkcasıCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZU

aynı ilaç gibi yüzdesini devlet yenide ödüyo biz 2 yıllık evliydik ama yinede devlet karsıladı

umutolsun ben de sen gibi ödedim raporlu olduğum halde 4000 tl idi.normalde 5000 tl tutuyodu ilaç hariç.raporu benim gittiğim merkez çıkardı ve onlar devletten alınacak parayı düştüler.1000 tl rapor indirimi oldu yani.aslında yasal değil bu yaptıkları 804 tl üzeri almamaları gerekiyomuş.sen raporu nerde çıkarttın peki?

umutolsun ben de sen gibi ödedim raporlu olduğum halde 4000 tl idi.normalde 5000 tl tutuyodu ilaç hariç.raporu benim gittiğim merkez çıkardı ve onlar devletten alınacak parayı düştüler.1000 tl rapor indirimi oldu yani.aslında yasal değil bu yaptıkları 804 tl üzeri almamaları gerekiyomuş.sen raporu nerde çıkarttın peki?

Senin gitdiğin merkezin galiba anlaşması yokmuş çünkü okadar para almamaları gerekiyor

Back
X