ama zaten ilaçlar için çıkarıyoruz normalde.ama yine 4 milyar.acaba özel tüp bebek merkezlerini kapsamıyormu:uhm:
bu klink.ilgilide baya olumsuzluk söz konusu sayfaları inceliyorum bir çok kişi şikayetci
neyse arkadaşım artık bu saatten sonra yapılacak birşey yok neyse bari hamile kaldın mı?
ama zaten ilaçlar için çıkarıyoruz normalde.ama yine 4 milyar.acaba özel tüp bebek merkezlerini kapsamıyormu:uhm:
yok nihancım nerde kalamadım malesef :1no2: bide üsütne üstlük çok kötü muamele gördüm merkezde, analtılanları aynen yaşadım bende.ilk tecrübe işte bilemiyosunki.artık gözüm açıldı.iyice araştırıyorum.2.ye başarırım inş.
ARKADAŞIM SEN EĞİTİM ARAŞTIRMA VEÜNİVERSİTE HASTANELERİNDEN TÜP BEBEK RAPORU ÇIKARTIYORSUN BU RAPOR TÜP YAPTIRMASI UYGUNDUR VE İLAÇ RAPORU OLARAK GEÇİYOR BU RAPORA İSTİNADEN SGK KURUMUYLA ANLAŞMASI OLAN HERHANGİ BİR MERKEZDE SADECE 804 TL. KARŞILIĞINDA TEDAVİ OLABİLİYORSUN:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
KAFAN KARIŞMASIN:uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm:
valla bende çok kötüdeneyimlerim oldu ve eşimde aynı boşu boşuna kesildi ahhhhklava: klava: klava: klava: akılsız başım araştırmadan tüp bebek tedavisine başladım ama ne yazık ki son pişmanlık fayda etmiyor ama bu sefer aynı şeyleri yaşamamak için çok düşündüm özel umut tüp bebek merkezinde karar kıldım hem SGK anlamasıda varrr:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
seninde 2.kez mi olacak tüp bebek canım?raporun var mıydı peki?nasıl halledeceksin?
kızlar ya benim salaklıgım yüzünden eşim 2defa kesildi daha bide 8 milyardan olduk
şimdi bizde umutta baslasak kac milyar vercez tese falan hepsi içinde
nihancım senin bu tüp bebek raporuyla 2.tedavi mi olacak?rapor işini sen nasıl hallettin canım?
eğer sorun erkek infertilitesi ise tüp bebek raporunda aşılama gerekmiyor direkt tüp bebek raporu veriliyor
mrb.bu konuda ayrıntılı bilgi verebilirmisinz nerden en kolay alınır bu rapor ve ürolokmu vermesi gerekiyo bu raporu benmde 3aşılamam oldu özelde amam rapor almadım
nihancım 2.kez tedavi için raporunu nasıl çıkarttın biraz anlatır mısın?tekrar mı başvurdun rapor için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?