Uzun süre rapor çıkarmaya çalışmaktansa bu fiyatın çok uygun olduğunu söyledim
arkadaşım raporlu fiyat 804 TL..raporsuz 4500 TL. ilaç dahil
nihancım raporu olmayanlar için iyi bir fırsat olmuş bence umut tüp bebek merkezi ve bir sürü şey dahil dondurma bile :1rolleyes:
eğer çok olmazsam ben bişey sorabilirmiym
şimdi benim raporum var merkezde normalde 3500 liraya yapıyor raporum olunca bu fiyat 804 lira mı olacak :uhm:
ben 1000 lira filan düşüreceklerini biliyorum öyle demişlerdi 2500 e düşer diye
bu 804 lira nerelerde geçerli bütün özel merkezlerdede oluyor mu benneyaptımki
isterse merkezin fiyatı 5000 TL olsun evet raporun varsa 804 TL düşüyor sakın fazladan para ödeme zaten anlaşma yapan hastane bu kurala uymak zorunda aksi takdirse hasta olarak SGK şikayet etme hakkın var.
:1shok::1shok::1shok:
yalnız ben ssk lıyım o zaman bişey değişiyor mu[/QUOTE
asıl senin için gerci SSK'lı olduğun için :1no2:sakın fazla para ödeme
eğer rapor varsa 804 TL.a.sa.sa.sa.sa.sa.sa.sa.sa.sa.s
bu kanun ne zamandan beridir gecerli arkadaslar sizce ben cok ödemişim raporlu 8000 ödedim
bu kanun ne zamandan beridir gecerli arkadaslar sizce ben cok ödemişim raporlu 8000 ödedim
ekim 2008 demek istedin galiba canım...yeni yasa ekim 2009 da yürürlüğe girmişti umutolsun.sen ne zaman yaptırdın tedavini?
centrum clinik 1 yıl önce biz 2 yıllık evliydik raporla birazını aldık o nasıl oldu anlamadım
ekim 2008 demek istedin galiba canım...
canım sizin tedavi sanki raporsuz yapılmış gibi...
çünkü raporlu okadar tutmaz...
ekim 2008 evet hehe kafa kalmadı valla :uhm:
kafam karıştı şimdi ben tüp bebek yaptıracam doktora sordum 3,5-4 milyar dedi.aşılama yaptırdığım zaman iğneler için rapor çıkarmıştık.şimdi tüp bebek için ilaçlara rapor çıkaracaz zaten bide ayrıyeten tüp bebek içindemi rapor gerekiyor.bide sgkaya gittik ne diyecezfisfisfis
ben gürganda yaptırmıştım nihancım 4000 tl ödedik raporlu.
Ama bana sözleşme imzalatmışlardı faturada kesilmediği için hakkımı arayamadım malesef.
Bazı sgk ile anlaşmalı olan merkezler zaten 804 tl diyolar.önceden araştırmak lazım.benim kanundan sonradan haberim oldu.
canım tüp bebek için rapor çıkarınca zaten aynı zamanda ilaçlar içinde çıkarmış oluyorsun ikisi aynı raporda oluyor bence en azından benimli öyleydi üniversiteden almıştım raporumu.
sgk ya ne için gideceksin anlamadım :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?