sgk sız çalışmak ..çok aradayım yardım ?

staja sayılmayacaksa başka bir iş bakmaya başlayın bence
buradan gittikten sonra tekrar mecburi bir staj yeri bakmak hiç mantıklı değil

Çalıştığım işyerinde SGK sız Olacağım ama kendi SGK mı dışardan ödeyeceğim yani primlerim yatacak
Kendinizi oraya ait hissedemezsiniz ki ayrica yasal olarak her gun 2 saat erken cikip is arayabilirsiniz. Hayat sartlarinizi bilemiyorum ama insallah kendinizi daha iyi ifade edebileceginiz sosyal haklarinizin da oldugu bir ise girebilirsiniz yoksa burasi size deger vermiyor.

Evet kesinlikle o Dediğiniz doğru burası bana değer vermiyor hem de hiç halbuki o kadar özveri ile çalıştım ki karşılığı bu olmamalıydı en çokta buna üzülüyorum .

Evet kesinlikle o Dediğiniz doğru burası bana değer vermiyor hem de hiç halbuki o kadar özveri ile çalıştım ki karşılığı bu olmamalıydı en çokta buna üzülüyorum .
Ben de benzer yollardan gectim sgk vardi maasimda iyi sayilirdi ama deger gorememek insani cok üzuyor ve istifa ettim uzerimden sanki bir fil kalkti simdi o kadar rahatladim ki... evet zor is arama sureci ama ben calisirken kendimi tukettim.. kaldi ki bu zamanda sgk siz isci mi olur yahu? Ic sesinizi dinleyin bence o dogruyu soyler.

Çalıştığım işyerinde SGK sız Olacağım ama kendi SGK mı dışardan ödeyeceğim yani primlerim yatacak

Kendi sgk bızı dışarıdan elden ödemek diye bir durum olamaz. Yasak. Hem de çalıştığınız yerde sgk sız olacaksınız. İki taraflı suç. Yani sizin başka işyerinden sgk priminizi kendiniz ödeyerek, çalışıyormuş gibi görünmeniz, şuanki işyerinizde sgk sız çalışma hakkını vermiyor.

1. Maddeyi hiç yapmayın derim iş yerine ani bir denetim olur hem sizin stajınız yanar hem de iş yeri yüklü ceza öder,bence en iyisi başka işe bakın derim.

Sadece staj için SGK mı kesin o primi bana verin ben kendimi baska yerde SGK lı göstereceğim diyecektim yani sonuç olarak SGK olacaktı .

Bende galiba ayrılsam üzerimden deve kalkacak ama işsiz kalmaktan da korkuyorum

Peki sonrasında iş buldunuz mu ?

Evet vermiyor ama baska türlü kılıf bulamıyorum tek Seçenek ayrılmak kalıyor geriye

1. Maddeyi hiç yapmayın derim iş yerine ani bir denetim olur hem sizin stajınız yanar hem de iş yeri yüklü ceza öder,bence en iyisi başka işe bakın derim.
Istifa etmem gerekecek onun içinde iş bulamamaktan korkuyorum. ya da bulupta yapamamaktan

Tabii uzlasmak en guzeli ben isin sgk siz calisma kismina takildim cunku emeklerinize yazik olur. Henuz bulamadim 5 ay oldu herhangi bir torpilim de yok.

Ben fazlasiyle yipranmistim uzun yillar calistim her seyi goze aldim cunku sinirlerim yipranmisti istanbuldayim
iş konusunda seçici davranıyorsunuz o halde şu anda o yüzden mi 5 ay sürdü yoksa genel olarak mı böyle ? iş arama sürecinden korkuyorum normalde evim işe çok yakın çalışma saatleri falan güzel ama işimi çözemiyorlar bende mesleğim olsun istiyorum iyi bir meslek sahıbı olup yarını da garantılemek ıstıyorum ama çözemıyor işyerı bu sorunu.

Çok daralıyorum işyerinde bir de vakit Geçmiyor sanki bir an evvel hafta sonu olsun istiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…