Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
SGK var ama SGK sız muayene olmak istiyorum bakar mısınız?
Benım kan testi yaptırmam gerekıyor ve Babamın SGK sından yararlanıyorum. Bu testi yaptırdığımı öğrenmemeleri gerekiyor. SGK kullanmadan farklı ücretle kan testi yaptırbilr miyim ?
Benım kan testi yaptırmam gerekıyor ve Babamın SGK sından yararlanıyorum. Bu testi yaptırdığımı öğrenmemeleri gerekiyor. SGK kullanmadan farklı ücretle kan testi yaptırbilr miyim ?
değilsin, en azından söylediklerinden böyle anlaşılıyor. sanırım boşalma olmamış, sürtünmeden çocuk olsa burası çocuk kaynardı. o işler öyle kolay olmuyor. korkma boşuna
değilsin, en azından söylediklerinden böyle anlaşılıyor. sanırım boşalma olmamış, sürtünmeden çocuk olsa burası çocuk kaynardı. o işler öyle kolay olmuyor. korkma boşuna
yok canım yok değilsin. bizim burda bi amuda kalkmadığımz kalıyor hamile kalmak için. tekrar söylüyorum, bu kadar korkuyosan ya yapmıcan yada önlemini alcan.
yok canım yok değilsin. bizim burda bi amuda kalkmadığımz kalıyor hamile kalmak için. tekrar söylüyorum, bu kadar korkuyosan ya yapmıcan yada önlemini alcan.
dedigim gibi ben evlendikten sonra bi poliklinige gittim
kanda gebelige baktırmak için sgk anlaşması yoktu oranın ondan sormadı bile
aldı parasını bir tüpte kan aldı
20dk olmadan sonucu verdi