- Konu Sahibi hazel bilge
-
ben saç çıkartmak için sığır iliğini kullandım bir ay kullandım ve saç çıkarttı bende.dökülmesi için değil ama sığır iliği saç çıkartmak için kullnılan bi tarif saç dökülmesi için de bir baş sarımsak ( 6-7 diş ), 1 litre sirke , 1 yemek kaşığı kuru maya.Sarımsağı ezin içine kuru mayayı ve sirkeyi katıp karıştırın karanlık bi yerde bigun bekletin beklettikten snra sürmeden önce karıştırıp pamuğu batırın v saçlarınızı tutam tutam ayırıp tüm saç köklerine sürün suna dumankayanın bi tarifi bu benim mevsimsel olarak sonbahar ve ilkbaharda tutam tutam saçlarım dokulur ve bu tarifi yapıp sürünce anında kesilir saçları dokulen arkadaşlarıma da yapıp veriyorum onlarında dokulmeleri kesildi
merhaba kızlar,
sığır iliğini 8 hafta kullandım. 2 hafta ara verdim. tekrar bu hafta kullanmaya başlıcam. çünkü 8 haftadan sonra 2 hafta araverip tekrar 8 hafta daha yapmak gerekiyormuş. bu hafta tekrar başlıyorum. gerçekten tepe bölgem kapandı sayılır, arkadaşlarım şaşırıyor inşallah bir 8 hafta daha kullanırsam tamamen kapanacak . şuanda bile çok iyi ayrıca çabuk ta uzuyor saçlar.
umarım sizlere de iyi gelir. aklınızda bulunsun. ben ilk yaptığımda saç diplerim nasıl kaşınmıştı. sandımki bitleniyorum , sağolsun bu sitedeki arkadaşlar sayesinde cesaret ettim daha iyi oldu. kaşınırsa şaşırmayın iyi gelecek anlamındadır. bu arada sığır iliğini kasaplardan alıyorsunuz, para almazlar zaten atıyolardı.
kendinize iyi bakın arkadaşlar, saçlarınız çıkması dileğiyle
lülülülülülü:teytey:
arkadaşlar 3 hafta oldu henüz bişe göremedim..çok mutsuzum bazen intahar edesim geliyo..gerçekten çıkıyomu..sabretmelimiyim yoksa bırakimmi ??????????
sığır iliğini kullananlar acaba iyi geldi mi çıkan saçlarınız döküldü mü sonradan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?