Bir arkadasin halisida bundan gecen sene icinde yiyecek kalmis oda kurtlanmis:))) igrencti evdeki koku. Bulana kadar kokunun yerini cani cikti ve ayni anda haliyi cope atti. Onun icin evde her kokuda hemen ben haliya kosuyorum:)
aha şimdi yandık
yeni eve taşınıyoruz halılarımızın hepsini shaggy aldık ve özellikle ben seçtim bunları
annem babam farklı bişiler begenmişti ben ille tuturdum bunlar olsun çok güzeller diye
babam o kadar temizlenmez bunlar dedi anneminde aklına girdim kandırdık babamı ama taşınınca kıyamet kopacak evde
sanırım herkes görüntüsüne aldanıyor bu tarz halıların.. bende aynı şekilde aldanıp da alanlardanım ama Allahtan halı çırpabiliyoruz site olmasına rağmen yoksa işim çok zordu çünkü evin tamamı shaggy tipinde halılardan şimdi yavaş yavaş değiştiriyorum son iki tane halım kaldı onlardan da kurtulursam süper olacak
Benım halılarım shagy ben memnunum mutfaktakı harıc
onun tuylerı bozulacakmı bozulduda ıdrarkmı edemıyorum bılıyorum
alamaz olaydım bende aldım güzellliği batsın onların elimde olsa şuan çöpe koyarım hepsini kıl yumaklarının. anam babam usulü neyimize yetmiyorsa fanteziye gerek yok arkadaşlar.
ben de shaagy alcam benim annemde kullanıyor, sulu süpürgeler war ya bu ihlasın temizleme robotu onun pat patı war resmen halıyı döwüyor tertemiz yapıyor onun için sorun olmuyor ama her zamanda açamıyor onu bazen normal torbalı süpürgeylke süpürüyor o da 1800 watt ama bana mısın demiyor içi hala aynı arada çırpıyor balkondan o yüzden dünyanın saçı pisi çıkıyor....
bende alcam ve süpürgem torbalı, silkeleme gibi bi şansımda yok çünkü balkonum yok aşamam bile =)
ama yine de alcam çünkü çok sewiyorum
temizlikten ziyade, birde eğer sürekli ayak altındaysa pofur pofur kabarık olan halı
uzun kullanım sonunda yassılaşıp sönüyor.görünüşü güzel ama kullanımı zor bir halı
ben dün eskiyi getır yeneıyı gotur yaptım verdım hepsını beklıorm oleyenı halılarımı :)
atmada alırsan kenara daya olmassa snde ole yap
hangi markada var eskiyi getir yeniyi götür canım bende oyle yapabilirim yeni eve tasınacagım bunlardanda kurtulurum ne güzel
:)))))))) bılemıorm ben hıc mutlu degılım ,evi şey goturcek
makına tutmaktan bıleklerım agrıo artık yeter dedım
nneeee kurt mu obowwwww nası kurtlanmıs hıc farketmemıskı ayyy cok huylandım
Ben halı alırken halıcı bizzat sadece yatak odasına öneririm demişti. Sürekli ayak altı olmayacak bir yer diye..
Şuan sadece yatak odamda var ve ben gayet memnunum..Temizliği de sıkıntı yapmıyor.
benimkiler ara ara shagy ne derler onlara yani komple tuy değil kabartmalı gibi
bence sorun yok ya benimde 2400 makina canavr gibi çekiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?