shaggy halı ben ,ettım siz etmeyin

Bir arkadasin halisida bundan gecen sene icinde yiyecek kalmis oda kurtlanmis:))) igrencti evdeki koku. Bulana kadar kokunun yerini cani cikti ve ayni anda haliyi cope atti. Onun icin evde her kokuda hemen ben haliya kosuyorum:)

nneeee kurt mu obowwwww nası kurtlanmıs hıc farketmemıskı ayyy cok huylandım

sanırım herkes görüntüsüne aldanıyor bu tarz halıların.. bende aynı şekilde aldanıp da alanlardanım ama Allahtan halı çırpabiliyoruz site olmasına rağmen yoksa işim çok zordu çünkü evin tamamı shaggy tipinde halılardan şimdi yavaş yavaş değiştiriyorum son iki tane halım kaldı onlardan da kurtulursam süper olacak

uyyyy gecmıs olsun artık balkondan sen cırparsın :))))))
kullanıp dokunmaduysanız ıade edın derım

ıkı taneseyse gene ıyı kurtulmussun benım evın her yerı dort oda salon antre
bende goruntusune aldanıp aldım :;(((((((

Son düzenleme:
alamaz olaydım bende aldım güzellliği batsın onların elimde olsa şuan çöpe koyarım hepsini kıl yumaklarının. anam babam usulü neyimize yetmiyorsa fanteziye gerek yok arkadaşlar.

temizlikten ziyade, birde eğer sürekli ayak altındaysa pofur pofur kabarık olan halı
uzun kullanım sonunda yassılaşıp sönüyor.görünüşü güzel ama kullanımı zor bir halı

Benım halılarım shagy ben memnunum mutfaktakı harıc
onun tuylerı bozulacakmı bozulduda ıdrarkmı edemıyorum bılıyorum

:)))))))) bılemıorm ben hıc mutlu degılım ,evi şey goturcek

makına tutmaktan bıleklerım agrıo artık yeter dedım

ben de shaagy alcam benim annemde kullanıyor, sulu süpürgeler war ya bu ihlasın temizleme robotu onun pat patı war resmen halıyı döwüyor tertemiz yapıyor onun için sorun olmuyor ama her zamanda açamıyor onu bazen normal torbalı süpürgeylke süpürüyor o da 1800 watt ama bana mısın demiyor içi hala aynı arada çırpıyor balkondan o yüzden dünyanın saçı pisi çıkıyor....

bende alcam ve süpürgem torbalı, silkeleme gibi bi şansımda yok çünkü balkonum yok aşamam bile =)

ama yine de alcam çünkü çok sewiyorum

alamaz olaydım bende aldım güzellliği batsın onların elimde olsa şuan çöpe koyarım hepsini kıl yumaklarının. anam babam usulü neyimize yetmiyorsa fanteziye gerek yok arkadaşlar.

ben dün eskiyi getır yeneıyı gotur yaptım verdım hepsını beklıorm oleyenı halılarımı :)
atmada alırsan kenara daya olmassa snde ole yap

sımdıden gecmıs olsun arkıdasım o zaman

temizlikten ziyade, birde eğer sürekli ayak altındaysa pofur pofur kabarık olan halı
uzun kullanım sonunda yassılaşıp sönüyor.görünüşü güzel ama kullanımı zor bir halı

temızlıkcı bayan bıle silerken sanki küfür ederek silen halı :)))))))

ben dün eskiyi getır yeneıyı gotur yaptım verdım hepsını beklıorm oleyenı halılarımı :)
atmada alırsan kenara daya olmassa snde ole yap

hangi markada var eskiyi getir yeniyi götür canım bende oyle yapabilirim yeni eve tasınacagım bunlardanda kurtulurum ne güzel

hangi markada var eskiyi getir yeniyi götür canım bende oyle yapabilirim yeni eve tasınacagım bunlardanda kurtulurum ne güzel

ankarada degıtırdım

bole buyuk bır showroom du
dısarda tabelası yerıne eskıyı getır yenı gotur vardı

ıste fırsat dedım :)))) paraya kıydık aldık

bulundugunuz sehırde gogogelden bakın eskıyı getır gotur hangı markalarda var dıye

Son düzenleme:
Ben halı alırken halıcı bizzat sadece yatak odasına öneririm demişti. Sürekli ayak altı olmayacak bir yer diye..

Şuan sadece yatak odamda var ve ben gayet memnunum..Temizliği de sıkıntı yapmıyor.

:)))))))) bılemıorm ben hıc mutlu degılım ,evi şey goturcek

makına tutmaktan bıleklerım agrıo artık yeter dedım

benimkiler ara ara shagy ne derler onlara yani komple tuy değil kabartmalı gibi
bence sorun yok ya benimde 2400 makina canavr gibi çekiyor :)

nneeee kurt mu obowwwww nası kurtlanmıs hıc farketmemıskı ayyy cok huylandım

Yemegin arasindan kiyma dusmus. Cocuklar gezerken yedi galiba yemegi:)
Supurgede cekmemis arasinda kurtlanmis. Cok igrenc gercekten. Koku kurt hepsi bir arada:)

aynı hatayı bende yaptım..
kızım 1 yasında yerde kalın halı olsun üşütmesın emekleme dönemınde dedım..
gıttım o meretten aldım..
ama çocuk mıkroptan hastalanacak..

ben bızımkıne yutan halı dıyorum..neysekı kız yurumeye başlayınca hemen kaldırdım..
bıdaha mı tövbeeeeee

Son düzenleme:
Benimde tüm halılarım bunlardan görüntüde çok güzeller ama çırpmadan kesinlikle çıkmıyor içindekiler..e apartmanda halı çırpmakta yasak..balkonun içinde silkelemeye çalışıyor kadın geldiğinde..gerçi güzel yanlarında var benimkiler beyaz olmasına rağmen leke tutmuyor.ordan kurtarıyor biraz..

Ben halı alırken halıcı bizzat sadece yatak odasına öneririm demişti. Sürekli ayak altı olmayacak bir yer diye..

Şuan sadece yatak odamda var ve ben gayet memnunum..Temizliği de sıkıntı yapmıyor.

bızım ev de uc kısıyız (( ona ragmen bole sorun yasıyoruz

yatak odan harıcı aman aman alma

benimkiler ara ara shagy ne derler onlara yani komple tuy değil kabartmalı gibi
bence sorun yok ya benimde 2400 makina canavr gibi çekiyor :)

bılmıorm makınayı ben cok pahalı aldım ,, emıs gucu cıdden cok yukssek ama yeterlı gelmıyor