Çok kullanılmayan odalarda güzel oluyor da oturma odasında falan ben de kullanmazdım.
Benim yemek odam ayrı bir odada, halısı shaggy . Çok zorlanmıyorum çünkü iplikleri bu kadar sık değil, kalın iplikli baya. Sık iplikli olduğu için aralarının temzilenmediği doğrudur. Benim yatak odamdaki öyle. En kısa zamanda kurtulmayı düşünüyorum
Kurt olayi beni benden aldi :18: :18: cok tirsarim bortu bocek familyasindan ve simdi halinin ustunde oturmus cocuk salliyorum paronoya oldum.
Masam salonda degil Allahtan ama kraker falan ortu serip yiyolar of yaa bende degiscem tasinmamiza 2 ay kaldi kurtulcam
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benimkilerde makinayla supurulmez egilip elimle acarak supuruyorum .sacak ipleri farklidir belki..
Halisiz ev bencede super supur sil ne guzelde kisin totomuz donar
benım makınanm 2300 wwat emıc gucu en yukssek sevıyede ıste onelı olan waatt dıl emıs gucu
benım kı bıle başa cıkamıo((
ooooo tasınmana ıkı ay kaldıysa makına tut,esyalarını toplamaya basla kutula en son halıları kaldırırsın ordan da ıhtıyacı olana bırıne ver bence bolece kurtul
yenı ev yenı mobılya yenı tül yenı halı :)
Benim makinasa 2200 oldugu halde tam cekemiyor. Helee birde biraz kullandiktan sonra hafif yapisma yapiyor. Cocuklar ister istemez bisiler dokuyo kirletiyo
Yapismaya tuyler cokmeye basladigi zaman arasindakiler tamamen kayboluyo icinde
Oglum buyukte kizim 20 aylik daha.yerlerde butun gun suan kaldiramam hala kombi yakiyoruz.
Evet yeni koltuk ,yeni perde ve hali islh burda birakip eskileri yenileri alacaz hevesle bekliyorum
Yanlis anlamisim ilk halilari kaldir sandim:) alt kat komsuma verecem durumlari iyi degil ben hicbiseyi atmam verecek birilerini buluyorum hep
cnm benimde var shagy halım salonda. kiri içine hapsediyor göstermiyorbu yüzden seviyorum.
halı yıkamaya gidince yıkamacı bu halının içi ne böyle diyor
valla ben seviyorum (hani eskiden bazı kadınlar evi çalı süpürgesi ile halının altına süpürürlermişya o hesap
aldım almaz olaydım
evde 1300 what emıs gucune sahıp supurgem var o bıle aralarını temızlemıo doru duzgun
cok kolay sac topluyo yumak yumak
guzel dıye aldım ama cok pısmanım, ayda bır temızlıge gelen bayan bıle nıye bunu aldınız dıyor, o gelmeden bır tutuyoruz o geldıgın de ters cevırıp tutuyor bıda ııcı hazne yerı yumak yumak ;(((((((
alacak arkadaslara tavsıyem hıc gırmeyın bu halıya
en guzelı normal halı
Eki Görüntüle 1051642
Yemegin arasindan kiyma dusmus. Cocuklar gezerken yedi galiba yemegi:)
Supurgede cekmemis arasinda kurtlanmis. Cok igrenc gercekten. Koku kurt hepsi bir arada:)
ben de çok seviyorum ama hiç mi hiç kullanışlı değil evde bir de benim köpek te var
bende alıcağıma çok pişman oldum
Kayınvalidem halılarımı alırken nişanlıma sordurtmuştu oturma odasının halısı shaggy olsun mu diye bende temizliği zor olur uğraşamam demiştim. Aman aman yorumları görünce Allah yüzüme bakmışta aldırmamışım dedim
aldım almaz olaydım
evde 1300 what emıs gucune sahıp supurgem var o bıle aralarını temızlemıo doru duzgun
cok kolay sac topluyo yumak yumak
guzel dıye aldım ama cok pısmanım, ayda bır temızlıge gelen bayan bıle nıye bunu aldınız dıyor, o gelmeden bır tutuyoruz o geldıgın de ters cevırıp tutuyor bıda ııcı hazne yerı yumak yumak ;(((((((
alacak arkadaslara tavsıyem hıc gırmeyın bu halıya
en guzelı normal halı
Eki Görüntüle 1051642
Walla ben tutturdum olacakta olacak eşim kırmadı sağolsun yatak odasına yolluk tarzı aldık. O bile bezdırdı yeminle.. Birşeyde diyemiyorum kendım ettim
cidden berbat birsey.
cok gecmıs olsun en azında gün parası fılan biriktir de belkı yenısını al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?