shaggy halı ben ,ettım siz etmeyin

halısı olmayan bırıne ver yahu yardım dıe :)))) en azından halısı olur

ooooo tasınmana ıkı ay kaldıysa makına tut,esyalarını toplamaya basla kutula en son halıları kaldırırsın ordan da ıhtıyacı olana bırıne ver bence bolece kurtul

yenı ev yenı mobılya yenı tül yenı halı :)

benım makınanm 2300 wwat emıc gucu en yukssek sevıyede ıste onelı olan waatt dıl emıs gucu

benım kı bıle başa cıkamıo ((

benım makınanm 2300 wwat emıc gucu en yukssek sevıyede ıste onelı olan waatt dıl emıs gucu

benım kı bıle başa cıkamıo ((

Benim makinasa 2200 oldugu halde tam cekemiyor. Helee birde biraz kullandiktan sonra hafif yapisma yapiyor. Cocuklar ister istemez bisiler dokuyo kirletiyo
Yapismaya tuyler cokmeye basladigi zaman arasindakiler tamamen kayboluyo icinde

Oglum buyukte kizim 20 aylik daha.yerlerde butun gun suan kaldiramam hala kombi yakiyoruz.
Evet yeni koltuk ,yeni perde ve hali islh burda birakip eskileri yenileri alacaz hevesle bekliyorum

Yanlis anlamisim ilk halilari kaldir sandim:) alt kat komsuma verecem durumlari iyi degil ben hicbiseyi atmam verecek birilerini buluyorum hep
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Benim makinasa 2200 oldugu halde tam cekemiyor. Helee birde biraz kullandiktan sonra hafif yapisma yapiyor. Cocuklar ister istemez bisiler dokuyo kirletiyo
Yapismaya tuyler cokmeye basladigi zaman arasindakiler tamamen kayboluyo icinde

Dun gozumun onunde oglum 1 kase patlamis misir doktu supurene kadar elimle toplarken yarisikayboldu bile.hali gunumuzdu Allahtan hemen kaldirdim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bebek halı uzerınde oynuyosa battanıye ser ya da carşaf rahat edersın her hafta yıkar yıkar
ıkınay da dayan korkma

cnm benimde var shagy halım salonda. kiri içine hapsediyor göstermiyor bu yüzden seviyorum.
halı yıkamaya gidince yıkamacı bu halının içi ne böyle diyor
valla ben seviyorum (hani eskiden bazı kadınlar evi çalı süpürgesi ile halının altına süpürürlermişya o hesap

allah seni :))))) cok guldum suan okuyunca :))))

ben de çok seviyorum ama hiç mi hiç kullanışlı değil evde bir de benim köpek te var
bende alıcağıma çok pişman oldum

kesinlikle katılıyorum. 2500lük makinayla asılıyorum. bana mısın demiyor. aklı olan yaklaşmasın..

Bende ayni hatayi yapanlardanim salonum disinda hepsi shaggy di minil oglum astim olunca shaggylerde toz pislik ev akarlarinun yuvasi oldugundan hepsini cikardim evimden
hergub supurmeme ragmen ters dindurdugumde sasip kaliyorduk cikancalara

Yemegin arasindan kiyma dusmus. Cocuklar gezerken yedi galiba yemegi:)
Supurgede cekmemis arasinda kurtlanmis. Cok igrenc gercekten. Koku kurt hepsi bir arada:)

Ay aman okumaz olaydim ah evlerden uzak ola buhalilar fena oldun yahu
ay iyiki kurtilmusum bu aksqm kurt avina cikardim

Shaggy halilarin da cinsleri var. Kisa tuylu ipek shaggy ler var, hem temizligi pratik, hem yumusacik hem de cok şıklar.
Alirken markasina cinsine dikkat etmek yeterli shaggy lerden komple vazgecmeye gerek yok.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kayınvalidem halılarımı alırken nişanlıma sordurtmuştu oturma odasının halısı shaggy olsun mu diye bende temizliği zor olur uğraşamam demiştim. Aman aman yorumları görünce Allah yüzüme bakmışta aldırmamışım dedim

kesınlıkle aldırmayın almayın

Walla ben tutturdum olacakta olacak eşim kırmadı sağolsun yatak odasına yolluk tarzı aldık. O bile bezdırdı yeminle.. Birşeyde diyemiyorum kendım ettim
cidden berbat birsey.

Walla ben tutturdum olacakta olacak eşim kırmadı sağolsun yatak odasına yolluk tarzı aldık. O bile bezdırdı yeminle.. Birşeyde diyemiyorum kendım ettim
cidden berbat birsey.

cok gecmıs olsun en azında gün parası fılan biriktir de belkı yenısını al

cok gecmıs olsun en azında gün parası fılan biriktir de belkı yenısını al

kızar valla. en sevdiğim halım diyorum ne diyelim. ALLAH'tan başına bir iş gelmedikten sonra kurtuluşum zor o halıdan. Çamasır suyunu kazayla dökmeyi bile düşünüyorum.
Kaza amaaa:26: